Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יום חמישי האחרון, אני נוסע על כביש מהיר ואני רואה שיש לי כמה נורות אזהרה דולקות - של מצבר, abs, חגורות, כריות אוויר.

הרכב איבד גם את ההגה והיה קשה לסובב אותו (למזלי הכביש די ישר אז לא הייתה בעיה ), רדיו ושעון מחוונים הולכים וחוזרים. 

מגיע הביתה בשלום ללא שום אפשרות לראות בשעונים שום דבר.   פלא שהמכונית עדיין עבדה. 

אני הגעתי גם למצב שאני לא יכול לעלות יותר מ20 קמ"ש אבל סל"ד יכולתי להגיע ל3 אלף בקלות, זה באה והלכה התופעה הזו.

הגעתי לדירה, החנתי את הרכב ככה שאם יש בעיה אוכל לצאת איתו החוצה.

לאחר טעינת מצבר עם רכב אחר. 

הרכב מניע אבל יש לו נורת אזהרה של check engine. ניסיתי להשתמש בobd2 ואפליקציות לobd2. אבל לא הצלחתי להשתמש בהן. משום מה זה לא עובד לי.

(כבר קניתי חדש באייבי).

יש נורת אזהרה check engine צהובה והרכב מניע.

האם קיימת מניעה כלשהיא להניע ולנסוע עם רכב למוסך שרחוק ממני כ 12 ק"מ?

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

לא. כל עוד מה שדולק זו נורה כתומה, אתה יכול לנסוע למוסך. אם תתווסף לזה נורה אדומה כלשהי...... תעצור

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
לפני 4 דקות, micha כתב:

לא. כל עוד מה שדולק זו נורה כתומה, אתה יכול לנסוע למוסך. אם תתווסף לזה נורה אדומה כלשהי...... תעצור

תודה, יום ראשון הולך להיות לי חגיגה. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

נשמע כמו אלטרנטור או רצועת אביזרים, סיכוי קלוש למצבר ממש דפוק.

אנשים היו נוסעים פעם בלי הגה כוח ומסתדרים, הנורות אצלך צהובות ולא אדומות אז אפשר לנסוע לשם פשוט לא אחרי אימון ידיים😅

פורסם (נערך)

צר לי לקלקל את החגיגה.

לנסוע ברכב עם הגה כח (לא חשוב הידראולי או חשמלי) ללא יכולת היגוי של הרכב זה ממש מסוכן.

אם כרגע,לאחר התנעת הרכב מרכב אחר/בוסטר עדיין יש בעיית היגוי,לטעמי,יש לגרור את הרכב למוסך לאבחון וכל המשך נסיעה איתו עלולה להוביל לאובדן היגוי וחלילה תאונה כזו או אחרת עם השלכות לא פשוטות -בוודאי כאשר אתה יודע על התקלה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...