Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיולי שטח משפחתיים - 50k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז המשפחה התרחבה, הבכור מתקרב לגיל 3 ובקמפינג האחרון הוא היה בעננים, הקטנה כבר מתחילה להבין מה קורה סביבה ולהתחיל לצאת לחוויות משפחתיות וספונטניות נהיה מפתה יותר ויותר.

אני בחור של נהיגת כביש ומסלול, כמה שיותר קרוב לרצפה וכמה שיותר מהר - אין לי רקע בנהיגת שטח בכלל.

עם זאת, היות והחשק לצאת לטיולי קמפינג כל המשפחה הפך לעוגן שאנחנו רוצים לממש, הגיע הזמן לקנות רכב 4x4 אמיתי.

אני לא הולך לחפש שבילי סלעים ועליות תלולות ומפגרות, אני כן מעוניין ביכולת להכנס קצת עמוק למקומות מבודדים שנוכל להתמקם ולהעביר לילה בכיף.

בשביל מלאכת הנהיגה יש לי את הרכב השני שמשמש אותי כרכב עיקרי, ה4x4 ישמש את אשתי שהיום מתניידת בסיוויק האצבק אקסקלוסיב 2013.

התכנון למכור את הסיוויק ולהוסיף על מנת לממש את המטרה.

איזה רכבים יענו על הצורך הזה?

יכולות שטח טובות אם כי לא הארדקור, מרווח למשפחה וציוד, אמינות מירבית ואופציה להגבהה בהמשך אם יעלה הצורך.

צריכת דלק פחות משנה כיוון שהרכב גם ככה יסע סביבות 10-12k בשנה לכל היותר אז פער של אלפים בודדים בשנה על דלק לא לא מהווה דיל ברייקר.

על פניו סובארו פורסטר אמורה לתת מענה אך מחוץ לתקציב.

שאר האופציות שחשבתי עליהם הם

סובארו xv / אאוטבק קצת ישנה

הונדה crv 

מה דעתכם? לאן כדאי לכוון?

עברתי לסקייטבורד

• תוכן חדש...