Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מקווה שאני במקום הנכון ואם לא אז תעיפו אותי :)

יש לי סיאט איביזה reference שנת 2018. היא נפגעה פגיעה מסתבר לא פשוטה מאחור- נפגעו פגוש, קורה, דלת אחורית ושלוש חגורות בטיחות שננעלו ויש להחליפן. השלדה לא נפגעה וכרית האוויר לא נפתחה. 

אני מתלבטת האם לתקן אותה, לבצע טוטאל לוס או אובדן הלכה (לא יודעת מה ההבדל האמת). השמאי ממליץ טוטאל לוס אבל אני מאוד אוהבת אותה ומרגישה כאילו מלבד החגורות הפגיעה היא חיצונית בלבד. 

ממה שהבנתי אין כבר reference אוטומט ולא ממש תכננתי הוצאה כזו בחיי כרגע..

מה אתם הייתם עושים?

תודה רבה!!!

פורסם

אם השמאי ממליץ הייתי מקבל את חוות הדעת שלו, בטוטל לוס הרכב יורד מהכביש ואת מקבלת מחירון עבורו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוזר שהשלדה לא נפגעה, בכל מקרה אם יש אפשרות לקבל מחירון מהביטוח הייתי עושה את זה. 

כי א' אי אפשר לדעת איך התיקון יהיה, איכותי או לא, וב' לא בטוח שיהיה קל למכור אחר כך. 

פורסם

תורידי את הרכב מהכביש תקבלי מחירון ותקני רכב חדש/משומש קלות מאותו הדגם - אל תתקני לפי הנזק שתיארת, אחר כך למכור את הרכב יהיה לך מאוד קשה וחבל כי את הפרימייה של הביטוח כבר שילמת.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לפני 7 דקות, itamarg כתב:

מוזר שהשלדה לא נפגעה, בכל מקרה אם יש אפשרות לקבל מחירון מהביטוח הייתי עושה את זה. 

כי א' אי אפשר לדעת איך התיקון יהיה, איכותי או לא, וב' לא בטוח שיהיה קל למכור אחר כך. 

למה מוזר שלא נפגעה?

פורסם

אם הפגיעה רצינית יש פגיעה בקורת אורך שזאת שילדה, קורת רוחב לעומת זאת אינה שילדה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הייתי מקשיב לשמאי.

פורסם (נערך)

אם שמאי אומר דבר כזה זה אומר דרשני והייתי מקשיב לו. 

גם אם אין פגיעת שלדה או קצה שלדה (שזה נשמע לי הזוי שאין) , עצם תיקון כזה יקשה על מכירה עתידית וגם עלול לגרום לבעיות כמו שכתבתי. 

ירידת ערך תהיה, אין פה שאלה, והירידת ערך שתתקבל מהביטוח היא עלובה לעומת ירידת הערך האמיתית של הרכב בשוק, לכן אין אני לא רואה שום סיבה 

למה לא להקשיב לשמאי. 

לא חסרות מכוניות בשוק, צריך רק לחפש בסבלנות. 

בהצלחה!.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

איזו קורה נפגעה? 

לדעתי לא הבנת את השמאי, אולי כדאי לבקש הבהרות.

מכל מקום, אם השמאי ממליץ להוריד את הרכב מהכביש עשי זאת. שום תיקון לא ישיב אותו לקדמותו, וסביר שיש גם פגיעה בטיחותית (אבל בדקי מול השמאי).

האיביזה אינה רכב נדיר, תמצאי אחרת בקלות, ואת זו שנפגעה תשכחי תוך 12 שעות. בכלל, שום מכונית לא שווה השקעת רגשות. יסלחו לי חברי מועדון ה-5.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...