Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה יותר אמין מאזדה לאנטיס או אימפרזה עד 2009

דותןן
שימו לב! השרשור הזה בן 1325 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שניהם אמורות להיות דומות מהבחינה הזאת.

הרבה גם חשוב איך הרכב טופל וכמובן מזל.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למרות ששניהם נחשבים לרכבים אמינים מאוד, אלה רכבים מאוד ישנים ומאוד תלוי איך טיפלו בהם במשך השנים, כי גם קורולה שעוברת הזנחה לא תהיה אמינה.

בלי קשר הייתי ממליץ לך להביא משהו מעט יותר חסכוני למשלוחים כי שני הרכבים די אוכלים דלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 20.6.2021 בשעה 19:01, שליקו99 כתב:

למרות ששניהם נחשבים לרכבים אמינים מאוד, אלה רכבים מאוד ישנים ומאוד תלוי איך טיפלו בהם במשך השנים, כי גם קורולה שעוברת הזנחה לא תהיה אמינה.

בלי קשר הייתי ממליץ לך להביא משהו מעט יותר חסכוני למשלוחים כי שני הרכבים די אוכלים דלק.

לפי מה שהבנתי רוב המקומות משלמים על הדלק אז מה שמשנה לי זה האמינות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שעתיים, דותןן כתב:

לפי מה שהבנתי רוב המקומות משלמים על הדלק אז מה שמשנה לי זה האמינות

תבדוק את זה לעומק לפני שאתה בוחר, יש להם מפרטים די דומים, 4 הילוכים, 1.6/1.5 ליטר עם הספק דומה וצריכת דלק דומה, מכיר שלסובארו מאוד אוהבים לגנוב ממיר, לא יודע למה ולא יודע אם הלאנטיס כלולה, קח בחשבון גם שלאנטיס יש לך עד איזה 2004 אז נושק לגיל 20...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סובארו חד משמעית, מזדות הגירים מתים אחרי 180 אלף בקליל, אימפרזות הגירים בנויים על ידי סובארו יש לי אחת שמחזיקה 300 אלף ויש עוד לאן לשאוף.

מכיר מלא מזדות שנהרסו בשנתונים האלה

PEUGEOT 206XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת מישהו שעובד בסובארו הרבה שנים אמר לי את זה, לא יודע אם שיקר או לא, אבל הגירים שלהם מחזיקים מעמד ים זמן, המזדות מכיר מלא שהלך גיר כמו לחם

PEUGEOT 206XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתכלס התיבות נחשבות ליחסית מוצלחות כי מדובר בטכנולוגיה פשוטה, 4 הילוכים בשיתוף פעולה עם מנוע חלש (1.6/1.5) שלא באמת מייצר עומס על הגיר בתנאי נהיגה רגילים.

במנועים גדולים הבלאי של התיבות שלהם יותר מורגש.

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נזכרתי שחבר של אבא עובד במכון גירים ומנועים, אמר לי במפורש על התקלות הסידרתיות שיש בגירים של מזדה בשנתונים ה"טובים" 00 - 09, אגב מחזיק אחת כזאת ועדיין בלי בושה אמר לי את זה חחח

• מעניין 1

PEUGEOT 206XS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני כשעה, admtaynov13? כתב:

סובארו חד משמעית, מזדות הגירים מתים אחרי 180 אלף בקליל, אימפרזות הגירים בנויים על ידי סובארו יש לי אחת שמחזיקה 300 אלף ויש עוד לאן לשאוף.

מכיר מלא מזדות שנהרסו בשנתונים האלה

מה אומר תשרוד לי סובארו ב190 אלף משלוחים? 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1325 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...