Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיר הובלה

Guest Mikelt89
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובר בקרוב דירה מהמרכז לצפון (מרחק של סביבות 90 ק"מ) של חדר קטן עיקר ההובלה היא מזרון בסיס מיטה ועוד כמה חפצים וארגזים, מה שיעור העלות שמצפה לי? 

פורסם (נערך)

צפה לכמה מאות ש"ח. לא פחות חשוב מהמרחק הוא כמה מדרגות צריך לסחוב. זכור שסבלות היא מקצוע, והסבל ראוי לתמורה נאותה לעבודתו.

אמנם בתוך חיפה, אבל הבן שלי שילם כ-250 ש"ח תמורת הובלת  ספה כפולה ועוד כמה רהיטים, כולל הורדה 2 קומות בתוך הדירה, העלא 2 קומות מהדלת לרחוב ובצד השני העלאה 2 קומות מהרחוב לדירה. מדובר בכמה חבר'ה עם טנדר שעבדו בצורה מקצועית מאד.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • משעמם 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האמת שזה מהשרון (הרצליה) לצפון אם זה עוזר, עד כה הייתי עושה את ההובלה לבד כי לא היו לי דברים גדולים מדי וזה היה סבל, אבל עכשיו יש לי יותר דברים כולל מיטה ומזרון. 

פורסם
בתאריך 18.6.2021 בשעה 08:20, סלע כתב:

מה הקשר בין הובלה מהמרכז לצפון לבין הובלה בתוך חיפה,אה?

מה זאת אומרת? מבחינת ספריאל הכל קשור להרפתקאות של הבן שלו ברחבי חיפה לאורך ההסטוריה.
מה גם ש250 ש"ח בימינו זה מה שמשלמים בשביל להוביל 2 ספות לשכונה ליד.

לעניינינו מדובר במרחק גדול יחסית אני מניח ש2000 ש"ח אינם סכום דמיוני בכל זאת יש פה חצי יום עבודה.

אם המקום שאתה עובר אליו דורש מעלון חיצוני (כי אין מעלית\קומה גבוהה ומעלית קטנה וכו') תוסיף 300-400 ש"ח.

• מצחיק 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

הקשר הוא שמרכיב עיקרי של העלות זו הסבלות.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • משעמם 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסכים.

ב2012 (מקווה שזה מספיק בשבילכם כדי לסבר את האוזן) עזרתי לסבי להוביל את תכולת דירתו מקריית שמונה לבית אמי בהרצליה. 

אריזת דירת 3 חדרים, שלדברי המובילים "יש פה תכולה של 4 חדרים" והובלה עלו 4500 שקל, שהיו הרבה פחות ממה שחשבתי שיעלה, בעיקר בגלל המרחק.

רוצה לומר, ומסכים עם ספריאל, שהמרחק הוא הפקטור עם המשקל הכי נמוך, מסתבר, בהובלת דירה. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בהובלה של 5000 ש"ח המרחק הרבה פחות פקטור מאשר בהובלה של 200 ש"ח 

לכן אין שום קשר בין המקרים

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי התכולה שאתה מתאר, לדעתי אפשר לצפות למחיר נמוך מ2000 ש"ח.
זה מה שהיה כשעברתי מהצפון למרכז עם כמה רהיטים בודדים. אבל זה היה ב2016 אז לך תדע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...