Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לו קשת התהפכות נדמה לי...

אל תשכח שזה רכב רגיל שהוסב למסלול, כלומר במיאטה הרגילה אתה גם יכול לנסוע עם גג פתוח, וחלילה וחס להתהפך. אז חייבת להיות קשת או משהו, אלא אם מאזדה עוד לא חשבו על זה :wink:

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

בשביל מוטי העיקר להוריד משקל, הוא בטח הוריד אותה וגם נוסע ללא בלמים כי 4 צלחות ורפידות + נוזל בלמים וכל המערכת צינורות שוקלת די הרבה. גם הפח שאתם רואים זה לא באמת פח האוטו זה נייר טבול בדבק

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם
בשביל מוטי העיקר להוריד משקל, הוא בטח הוריד אותה וגם נוסע ללא בלמים כי 4 צלחות ורפידות + נוזל בלמים וכל המערכת צינורות שוקלת די הרבה. גם הפח שאתם רואים זה לא באמת פח האוטו זה נייר טבול בדבק

נכון...

וזה גם לא מוטי נוהג, זאת הולוגרמה, והמכונית נשלטת על ידי רוח הקודש... :screwy:

פורסם

אני לא ממש הבנתי מה קורה בין ה 1:40 ל1:52 . עושה צלחות או איבוד שליטה ? זה עדיין היה על המסלול ?

פורסם
אני לא ממש הבנתי מה קורה בין ה 1:40 ל1:52 . עושה צלחות או איבוד שליטה ? זה עדיין היה על המסלול ?

לא צלחות ולא איבוד שליטה, פשוט מוטי מתלבט אם לוקחים פה שמאלה או ימינה... :wink:

פורסם

אין ביטוח, כל אחד אחראי על הנזקים שלו... גם אם אתה היית בסדר גמור ומישהו אחר עשה טעות ונכנס בך וריסק לך את האוטו עדיין האחריות עליך ולא עליו.

מוטי.

בדרך כלל, מבחינת תרבות האנשים... אם מישהו מרסק לך את האוטו, יש סיכויי שהוא ישלם לך על הנזק? (לפחות חלק מהסכום)
פורסם

לא קראתי את הכל אבל מותר לישאול אם הם היא אטמוספרית או מוגדשת איכשהו ? כי היא נוסעת ממש חזק

חוצמזה אחלה סירטון וגם שיחקת אותה בנהיגת מסלול (אני לא מוצא את זה שמשתחווה אז הנה חבר שלו : :onfire:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה

• תוכן חדש...