Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אבל מה שלא הבנתי הסימונים עם הידים מה אתם בדיוק רומזים אחד לשני?

זה לא רומזים, זה מה שנקרא "תרבות מוטורית". במסלולים בחו"ל נהוג לסמן למי שמאחוריך שהוא מוזמן לעקוף, וכמובן להחזיר תודה לאחר שעקפת. לא במירוצים מן הסתם... :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא... אתה מדבר על הקטע שאחרי זה... הרכב הוא אגב פורשה 993 קאררה RS (וככה הוא מגיע במקור, דגם חזק וקל יותר של הקאררה, אטמוספרי).

אני מדבר על הקטע הקצר שלפני (רמז - תקשיב למנוע).

מוטי.

אולי...

flatout בסיבוב ?

פורסם
ואיי ממש יפה

הכי הרג אותי הקטע עם המראה שפתאום התקפלה לה

אבל מה שלא הבנתי הסימונים עם הידים מה אתם בדיוק רומזים אחד לשני?

הסימונים עם הידיים הם סימונים ג'נטלמניים של הזמנה לעקוף מצידו של הנעקף ותודה לזה שפינה את הדרך מצידו של הנהג העוקף.

הסימון למישהו שיעקוף (נקרא באנגלית Point-by) יינתן לנהג שהוא יותר מהיר, קח לדוגמא את המרדף שלי אחרי הקאררה האדומה - בסרט המלא שיש לי שאורכו 20 דקות לפני עריכה, המרדף שלי אחריו לוקח משהו כמו 5-6 דקות שאני לאט לאט מדביק אותו תוך כדי שאנחנו עוקפים משהו כמו ארבע פורשים אחרות (כולן 911, אגב :-))... בעריכה עצמה השארתי רק את העשרים שניות האחרונות של המדרף שברובן אני יושב פחות ממטר מהזנב שלו, הוא מבין שאני יותר מהיר ממנו ומפנה לי את הדרך עם Point-by לשמאל (מה שאומר שהוא מבקש ממני לעקוף אותו משמאלו) ואני מחזיר לו בסימן תודה - שים לב שאני מחזיר את יד ימין להגה מהצד אחרי שאתה לא רואה אותה כי סימנתי לו "תודה" מהחלון.

אגב רוני, גם במירוצים אתה תראה את זה, לא רק בימי מסלול... אם מישהו נעקף בהקפה שלמה (יעני אחד מהאחרונים והראשונים מגיעים אליו כבר מאחורה) הוא יפנה את הדרך והעוקף ייסמן לו "תודה".

המראה שכולכם שואלים עליה קיבלה ממני בטעות מכה באותו הבוקר ופשוט לא שמרה על המקום שלה... הורדתי אותה מהאוטו אח"כ (גם ככה היא משקל מיותר :-P!).

גדעון - למסלול יש צוותי חירום אבל בד"כ במקרים כאלה המשתתפים עצמם עוזרים אחד לשני.

לא אחת נתקעת מכונית זו או אחרת ואנשים יעזרו אחד לשני או להביא את האוטו למצב שהוא יכול להגיע הביתה (אם התקלה היא כזו שהאוטו לא יוכל להמשיך ליסוע על המסלול באותו היום) או לתקן אותו בשביל שיוכל לחזור למסלול (במידה והתקלה היא משהו פשוט כמו צינור מפוצץ או משהו בסגנון...).

אנשים עוזרים אחד לשני, הרבה פעמים בלי לקבל תמורה, והם יודעים שמדי שיגיע תורם להתקע (והוא יגיע יום אחד) גם הם יקבלו עזרה מאחרים.

מוטי.

פורסם

יש לי שאלה :

ב-3:13 נכנסת להיגוי יתר חזק. בגלל מה? בגלל שהזמת עם הגז ולחצת עוד לפני שהתיישרת?

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

פורסם
יש לי שאלה :

ב-3:13 נכנסת להיגוי יתר חזק. בגלל מה? בגלל שהזמת עם הגז ולחצת עוד לפני שהתיישרת?

שילוב של צלילה מוקדמת מדי לעקיפה על ה-STI וצמיגי מירוץ שכבר עברו את טמפרטורת העבודה האפקטיבית שלהם (ואז הם מאבדים אחיזה ממש מהר).

מוטי.

פורסם

אחלה קליפ אבל יש לי כמה הערות

1)53 MB זה המון המון המון ,איכות התמונה זוועתית במילא

קבץ אותו בבקשה. (אתה יכול לעשות את זה באמצעות הWINDOWS MOVIE MAKER אם אתה לא מסתדר ה"פ)

2)המעברים (TRANSITIONS) חובבניים משהו לדעתי נותן יותר מדי הרגשה של סרט חתונות.

אני אומר את זה בתור עורך סרטים בעצמי ומניסיון עבר.

אני לא אומר כלום על הנהיגה בגלל שובכן אתה מלך ואני סתם מקנא :lol:

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם
אחלה קליפ אבל יש לי כמה הערות

1)53 MB זה המון המון המון ,איכות התמונה זוועתית במילא

קבץ אותו בבקשה. (אתה יכול לעשות את זה באמצעות הWINDOWS MOVIE MAKER אם אתה לא מסתדר ה"פ)

2)המעברים (TRANSITIONS) חובבניים משהו לדעתי נותן יותר מדי הרגשה של סרט חתונות.

אני אומר את זה בתור עורך סרטים בעצמי ומניסיון עבר.

אני לא אומר כלום על הנהיגה בגלל שובכן אתה מלך ואני סתם מקנא :lol:

קודם כל תודה על הביקורת הבונה.

הקליפ הזה הוא הפעם הראשונה שאני עורך איזשהו סרט אי-פעם... מעולם לא התעסקתי עם זה.

בנוגע ל-1, ניסיתי לכווץ אותו אבל הסאונד יוצא די זוועתי, בעיקר הקטעים ששומעים את האוטו... הצליל שלו מאבד את כל החדות שבו.

בנוגע ל-2, ובכן, כמו שכבר אמרתי זה הסרט הראשון שלי.. ערכתי אותו עם Winodws Movie Maker.. אלה המעברים שעמדו לרשותי.

סרט חתונות אתה אומר? האוטו שלי כבר תפוס, אכלת אותה :-P:wink:!

מוטי.

פורסם

מממממ....

ממממממממממ.........

- אתה נהג הכביש היחיד שאני מכיר שיש לו גם יכולות שטח מובהקות ומוכחות (אתה עוצר להוציא אבנים מהצמיגים אחרי כל ירידה מהמסלול?)

- איך זה שבכל הסרטונים אתה אחרון? (עזוב את זה שאחרי כמה דקות רואים אותך עוקף ואז ראשון, הרושם הראשונה קובע ;-))

- כשאתה נוסע בשוליים ומעיף ענני אבק וחול, אתה מדמיין שאתה שובר מהירויות באגמי מלח?(מצטער אבל כבר שברו את מחסום הקול, וותר על זה, תחזור למסלול).

- מצטער לאכזב אותך, אבל מיאטה לא אמורה לעוף (אז תפסיק עם הריחופים בסל"ד גבוה ותנחת כבר, אסטרונאוט (איפה התמונה שעשיתי לך? איפה?)

- באיזה שפה קיללת את הפורשה ההיא לזוז לך מהדרך? ("זוזי כבר יא זקנה! מי לימד אותך לנהוג?!" או אולי "Get off the road, bitch, I'm an Israeli with a Japanies crap that wanna kick your ass")

- מוטי, כששומעים ניתוק הצתה, זה אומר שאתה way אחרי פיק הכ"ס (שזה אומר, תעביר כבר הילוך ותפסיק לחשוב על התחת של המיאטה שלפניך!)

- ראיתי! תפסתי אותך על חם! כשאתה מרים יד לתודה בפוינט-ביי, ראיתי שהיה לך משהו ביד שהעפת אחורה, מסמרים? שמן? (עקפת אותו כבר! תהיה נחמד לנהגים שמאחוריך, יא מוטי)

- אם היית מקבל דולר על כל נגיעה של הצמיגים שלך בעפר, היית הבעלים של קבוצת מרוצי מיאטות (או ש...לא)

- שוויצר, מה רצית להראות, שעקפת משפחתית עם 4 דלתות? (אז מה אם זאת אימפרזה, מילא, 106 ראלי, אבל אימפרזה?)

- אני מבין שהמראה שלך משמשת כג'יירומטר, או אולי חיברת את ה-ג'י מטר למראה? (קמצן, קנה דבק סופר גלו, 70 סנט בוול-מארט ותדביק אותה כבר)

ולסיכום כל הנ"ל:

RESPECT

;-)

נפגש שם אצלך, או שם אצלנו, מתישהו בעידן המוטורי העתידי לקצת ימי מסלול....

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...