Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואי וואי... כל כמה זמן אתה מחליף צמיגים?!

חוץ מזה, אם אפשר לשאול: על מה אתה נוהג ביום יום? או שאתה לא יוצא מרחבת המסלול :) ?

הסרט צולם אחרי הפרוייקט שעשית על המנוע שלך? אם זכור לך פירסמת אותו כאן, היה מפורט מאוד ולימד הרבה מאוד.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש אפשרות להעלות פה סרט נהיגה ארוך של נהיגת מסלול שלך מוטי? נהנתי מהנהיגה יותר מהפיספוסים (חוץ מהמראה המתכווננת).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
יש אפשרות להעלות פה סרט נהיגה ארוך של נהיגת מסלול שלך מוטי? נהנתי מהנהיגה יותר מהפיספוסים (חוץ מהמראה המתכווננת).
יועלה סרט נוסף לשרת בקרוב, הפעם נטול מוזיקה ומעברים, פה יש נהיגה נטו, שתיים ומשהו הקפות של המסלול ב-Streets of willow.

מוטי.

הוא הבטיח.

פורסם

מוטי, יש לי שאלה בקשר למשהו ששמתי לב אליו אחרי כמה פעמים שראיתי את הסרטון...

באיזור ה0:51 כאשר אתה מתחיל להאיץ ולהתרחק מהרכב שבו מוצבת המצלמה יש מן בק-פייר מהרכב שלך... האם אני מדמיין או שאכן יש שם משהו?

פורסם
מוטי, יש לי שאלה בקשר למשהו ששמתי לב אליו אחרי כמה פעמים שראיתי את הסרטון...

באיזור ה0:51 כאשר אתה מתחיל להאיץ ולהתרחק מהרכב שבו מוצבת המצלמה יש מן בק-פייר מהרכב שלך... האם אני מדמיין או שאכן יש שם משהו?

אתה לא מדמיין, יוצאת שם להבה של איזה חצי מטר מהאגזוז לעשירית שנייה. :onfire:

מוטי.

פורסם
אתה לא מדמיין, יוצאת שם להבה של איזה חצי מטר מהאגזוז לעשירית שנייה. :onfire:

מוטי.

אהה, אז ככה אתה מטפל באלו שנצמדים מאחור... :wink:

פורסם

מוטי שיחקת אותה, היה מהנה ביותר לצפות. תמשיך לשלוח דברים כאלו!

בעריכת וידאו יש לך עוד קצת ללמוד, אבל אני בטוח שהסרטים הבאים יהיו יותר טובים!

מה שבטוח, אני מת על הכתיבה שלך, וכמובן על הנהיגה המצוינת שלך :twisted:

Keep up the good work

אגב, אני מוכן לשים כסף שמוטי נוסע על לאנטיס מליסינג ביום-יום :lol:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
מוטי,

האם אתה מתחרה במסלול קבוע, או שזה כמה מסלולים שונים?

בסרט אתה רואה שני מסלולים בכמה קונפיגורציות שונות... עד היום יצא לי לנהוג בחמשת המסלולים הבאים (אתה יכול למצוא מידע בגוגל) -

Willow springs international raceway

Streets of Willow

Thunderhill raceway

Buttonwillow raceway

Infinion raceway (לשעבר Sears point raceway)

כשהמסלולים ב-Buttonwillow ו-SOW הם מסלולי הבית שלי ונהגתי בהם בהרבה קונפיגורציות שונות וגם עם ונגד כיוון השעון, מה שהופך אותם למסלולים שונים לגמרי.

גם לי יש שאלה קטנה למוטי:

אתה צריך רישיון מרוצים בשביל להתחרות שם ?

או שרישיון רגיל מספיק ?

והתעניינות קטנה:

Blackbird זה הכינוי שלך למיאטה ?

רישיון רגיל יספיק לך לימי מסלול רגילים ומירוצי ג'ימקאנה (מן הסתם), בכמה מועדונים גם תוכל להתחרות במירוצי Time trial שהם מירוצים נגד השעון, לבד על מסלול מירוצים גדול.

תחרויות מלאות עם עוד מכוניות על המסלול אפשריות אך ורק עם רישיון מירוצים.

ולשאלתך השנייה, אכן כן, המיאטה שלי אכן מכונה "הציפור השחורה" :twisted:.

ליאור, הרכב היומיומי שלי הוא ה-GMC סיירה שלי שאני גורר איתה את המיאטה... היי, גם לסיירה יש 300 כ"ס והנעה אחורית עם אופציה להנעה כפולה :-P...

מוטי (עוזב את המחשב וחוזר להבריג את האוטו בחזרה למצב נסיעה...).

• תוכן חדש...