Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

- אני מבין שהמראה שלך משמשת כג'יירומטר, או אולי חיברת את ה-ג'י מטר למראה? (קמצן, קנה דבק סופר גלו, 70 סנט בוול-מארט ותדביק אותה כבר)

סופר גלו - חס ושלום. זה שוקל יותר מדי.

ומוטי - השארת לי טעם של עוד.

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה עושה לי חשק כל כך שזה לא יאמן! הכיף שאפשר ללכת ליום במסלול ולנסוע כמה שאתה רוצה ולהוציא קצת את העצבים זה חלום שכנראה לא יקרה פה בזמן הקרוב! :evil:

אני רוצה לארה"ב!!!! :-P [וזה גם יגיע]

למה? ככה!

פורסם

משעשע ביותר. :-D

אני מצטרף להערות לגבי העריכה:

יש נטייה לכל העורכים החובבים לשים את כל סוגי ה-CUT האפשריים. המלצתי היא שתתרכז בשניים בלבד -

חיתוך רגיל בלי שום גרפיקה, ומעבר נוסף בעל אופי מהיר שיתאים לסרטון (או לחלופין, אחד מהמעברים

שהשתמשת בהם, רק קצר אותו ל-12 פריימים ומטה).

השיטה הכי פשוטה ללמוד זה לראות סרטים דומים שנעשו על ידי תוכניות טלוויזיה מקצועיות -

אם תעקוב אחרי הקאטים, תראה ש-99 אחוז מהם הם חיתוך רגיל, בלי שום גרפיקה; קצב החלפת התמונות

צריך להתאים לקצב של החומר המצולם.

חוץ מזה, תודה רבה, היה כיף.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
גדעון - למסלול יש צוותי חירום אבל בד"כ במקרים כאלה המשתתפים עצמם עוזרים אחד לשני.

לא אחת נתקעת מכונית זו או אחרת ואנשים יעזרו אחד לשני או להביא את האוטו למצב שהוא יכול להגיע הביתה (אם התקלה היא כזו שהאוטו לא יוכל להמשיך ליסוע על המסלול באותו היום) או לתקן אותו בשביל שיוכל לחזור למסלול (במידה והתקלה היא משהו פשוט כמו צינור מפוצץ או משהו בסגנון...).

אנשים עוזרים אחד לשני, הרבה פעמים בלי לקבל תמורה, והם יודעים שמדי שיגיע תורם להתקע (והוא יגיע יום אחד) גם הם יקבלו עזרה מאחרים.

מוטי.

אהה, יפה מאוד ! תיארתי לעצמי שחברה גם עוזרים שם אחד לשני, כל הכבוד לכם.

אני מניח שיש גם אנשים שפותחים מוסכים קרוב למסלול, או אולי אפילו על המסלול עצמו (PIT או משהו כזה), על מנת לעזור לאנשים שזקוקים לפתרונות מהירים, ושאנשים אחרים אינם מצליחים לעזור.

אני מקווה שהשנה יצא לי לבקר את דודים שלי בארה"ב. אם כן, אני אשמח לקפוץ (או יותר נכון להיות מוקפץ ע"י מישהו מהמשפחה) לבקר שם במסלול !

וגם, כמובן לראות עוד סרטים שאתה מצלם שם :)

גדעון.

!AWDSOME

פורסם

מוטי, כשמישהו עוצר, אל תמהר לעקוף, אולי יש בעיה כלשהי? (מיוחס לקטע של 2:00 עד 2:03).:wink:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם
מוטי, כשמישהו עוצר, אל תמהר לעקוף, אולי יש בעיה כלשהי? (מיוחס לקטע של 2:00 עד 2:03).:wink:
למהר לעקוף? יותר נכון להתחמק מתאונה :shock:...

רדפתי אחרי הקורבט והפורשה 944 Racecar שלפניו, פתאום הפורשה מחליט להסתחרר ממש לפני הקורבט והוא בולם לי בפנים שאני בכלל על הגז... סיבוב קל של ההגה ואני מטייל עם הגלגלים בחול אמנם אבל בלי זנב של קורבט בפנים.

מוטי.

פורסם
בכל פעם שנדבר על החוק המוטורי שאנחנו רוצים שיהיה בארץ, כשנפתח עיתון ונראה כמה קנסות חולקו בשנה האחרונה לאנשים שנסעו על 110 באיילון, עוד הצעת חוק שנכשלה במטרה לפתוח מסלול נהיגה שיאפשר נסיעה ספורטיבית במקום סגור ובכל פעם כשנקרא שתוספות חדשות כאלה או אחרות לאוטו שוב לא אושרו על ידי משרד התחבורה, נוכל לפתוח את הסרטון הנ"ל ולראות בדיוק מה אנחנו מפסידים.

יוסי.

כמה זה נכון:neutral: אבל זה רק בגלל הממשלה, אבל לא נכנס לפוליטיקה עכשיו...!

ומוטי, סרט יפה, נהיגה יפה (אהבתי את העבודת ידיים). ומה זאת אומרת הייתה באויר? מה גרם לך לקפוץ?

ועכשיו יש לך גם מיאטה מעופפת? :biglaugh:

לוטן

הייתה וולקן, היום יש קליאו ספורט MK1

פורסם
למהר לעקוף? יותר נכון להתחמק מתאונה :shock:...

רדפתי אחרי הקורבט והפורשה 944 Racecar שלפניו, פתאום הפורשה מחליט להסתחרר ממש לפני הקורבט והוא בולם לי בפנים שאני בכלל על הגז... סיבוב קל של ההגה ואני מטייל עם הגלגלים בחול אמנם אבל בלי זנב של קורבט בפנים.

מוטי.

ואם זה קורה חס וחלילה אך עובד הקטע של הביטוח??? או שאין דבר כזה?! וכל התיקונים הם על חשבון הנהגים.
פורסם
ומוטי, סרט יפה, נהיגה יפה (אהבתי את העבודת ידיים). ומה זאת אומרת הייתה באויר? מה גרם לך לקפוץ?

ועכשיו יש לך גם מיאטה מעופפת? :biglaugh:

לוטן

שים לב לתנאים - אני מתפס עלייה קצרה שהופכת לירידה (צורה של רמפה מגודלת כזו..), אם אני מגיע מספיק מהר האוטו פשוט קופץ, וזה לא משהו חד פעמי... קורה הרבה פעמים שהמיאטה באויר בפנייה הזו.

אתה יכול לראות בדיוק איפה הקפיצה בדקה ה-0:16 של הסרט ברקע - הקפיצה היא התלולית הארוכה הזו שיש עליה עמדת דגלן עליה מוקפת בצמיגים (אם תעשה Pause יהיה לך יותר קל לראות, המצלמה עוברת מאוד מהר את הקטע הזה)... אם זה לא נראה לך מספיק תלול מהצד תזכור שהמהירות גישה לגבעונת הזו היא מעל 100 קמ"ש... זה יותר ממספיק בשביל להרים את האוטו שלי באויר :lol:...

ואם זה קורה חס וחלילה אך עובד הקטע של הביטוח??? או שאין דבר כזה?! וכל התיקונים הם על חשבון הנהגים.
אין ביטוח, כל אחד אחראי על הנזקים שלו... גם אם אתה היית בסדר גמור ומישהו אחר עשה טעות ונכנס בך וריסק לך את האוטו עדיין האחריות עליך ולא עליו.

מי שאין לו כסף לתקן שלא יעלה על המסלול, בעיקר לא כדאי אם זה האוטו היומיומי שלך... אני לא אומר שאסור - מותר, אבל תהיה תמיד מוכן לזה שיש פוטנציאל שהאוטו חוזר הביתה מפורק על גרר... ראיתי כבר כמה וכמה מכוניות חוזרות הביתה על גרר עם חלקי מתלה מרוסקים, אני אעלה תמונות שתבין את המשמעות.

ספורט מוטורי הוא לא ספורט עממי במיוחד כשזה מגיע לשימוש במסלול מירוצים.

מוטי.

פורסם

תמונות של נזקים מהמסלול -

אודי S4 חדשה לגמרי שעברה דרך הגדר בטיחות -

IMG_2536.jpg

הלאה, S2000 שצריכה כיוון פרונט... אה... ועוד כמה דברים -

gallery_display_image.php?image=957

עוד S2000.. משופרת לגמרי, כמעט מכונית מירוץ מושלמת, דווקא הבעלים הוא נהג מצוין אבל אין מה לעשות... לפעמים אתה פשוט לא יכול למנוע את המתרחש... בתחרות S2000 נגד קיר הבטון של הפיטס הקיר ניצח -

Buttonwillow_100304_101.jpg

גם במפגש של ה-WRX נגד הקיר של הפיטס הקיר ניצח... האוטו היה פחות משנה על הכביש בעת התאונה.. הוא גם עלה באש אחרי ההתנגשות כמו שאפשר לראות על המכסה מנוע -

wrx1.jpg

הנה עוד פוזה מגרה -

wrx2.jpg

יש עוד המון תמונות כאלה... נראה לי שהפטנט הובן.

מוטי.

• תוכן חדש...