Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סופסוף יוצא לי לשבת ולערוך קצת סרטים מהמסלול לסרט אחד רצוף באקשן מבצעי :twisted:!

בלי יותר מדי הקדמות, הנה הקישור לסרט -

http://www.carsforum.co.il/shares/roni/users/Blackbird%20Video%20Clip.wmv

הסרט הוא באורך של 3:41 וגודל הקובץ הוא 53MB.

אשמח לשמוע את דעתכם, שאלות, תגובות וכו'!

מוטי (שכמו שאחד מאלה שצפו בסרט הגדיר אותו -) החוליגן :-P..

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוטי, לולא הסרטון הזה הייתי מחזיק ממך נהג ברמה כמו שחשבתי עד כה.

או שזה מין סרטון פספוסים כאלה כי אני ראיתי פה יותר מדיי הסתחררויות, ירידה לשוליים ונהיגה לא כל כך מבריקה.

אני יודע שאני מכניס את עצמי לבוץ וחצי פורום יכנס בי אבל זאת הדעה שלי.

חג שמח.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

זה הקטע.. לערוך את הקטעים המצחיקים והמעניינים, וכן יש במסלול סחרורים ויורדים לחול מדי פעם (פעמיים בסרט אני יורד לחול כדי להתחמק מתאונה, ד"א)...

לערוך לך סרט של כל שאר אלפי שעות הנהיגה שלי שאני מקיף מסלולים, עוקף וכו' בלי ששום דבר רע קורה? :roll:

עזוב'תי באמ'שך.

מוטי.

פורסם

הקטעים שבסרט צולמו במסלולים בקליפורניה - Buttonwillow Raceway והמסלול Streets of Willow.

כל הצילומים הם מ-2004.

אגב, יש מישהו שזיהה עד כה על מה הוא מסתכל בסרט שבין הזמנים 1:01 ו-1:10? :twisted:

מוטי.

פורסם

עכשיו שראיתי, אפשר להגיב.

אחלה סרטון מוטי, נחמד ביותר מה שאתה עושה שם, אפילו אם זה לא בכוונה :wink:

ראיתי גם שהרכב נמצא שם בכל מיני מצבים. לדוגמא, לוח שעונים שונה, הגה סטנדרטי בלי הכרית, הגה ספורט... זה ממש נחמד לראות איך הרכב משתפר.

המשך כך :mm_yeah:

גדעון.

!AWDSOME

פורסם
מוטי, לולא הסרטון הזה הייתי מחזיק ממך נהג ברמה כמו שחשבתי עד כה.

או שזה מין סרטון פספוסים כאלה כי אני ראיתי פה יותר מדיי הסתחררויות, ירידה לשוליים ונהיגה לא כל כך מבריקה.

אני יודע שאני מכניס את עצמי לבוץ וחצי פורום יכנס בי אבל זאת הדעה שלי.

חג שמח.

הרשה לי לצטט גדולים וטובים ממני (באנגלית כדי שמוטי יבין) - יוב גוט טו בי קידינג מי!!!

מה אתה רוצה, שמוטי יצלם את עצמו קובע את הקפת השיא במסלול? אתה תשתעמם ותגיד שאין פה מה לראות, הוא סתם נוסע מהר. אבל אתה צודק, לפי הסרטון הזה ניתן באמת לקבוע שמוטקה ידידנו הוא בעצם רמאי, אין לו מושג בנהיגה, ואנשים כמוך בוודאי יכולים ללמד אותו מה גבר אמיתי יכול לעשות על המסלול. :loco::drinking::crazyeyes:screwy:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סרטון ממש טוב!

שליטה יפה ברכב

ועריכה מצויינת!

התרשמתי מאוד- מומלץ להוריד.

רק 2 דברים לא הבנתי

קודם כל מה אמורים לראות בין 1:01 ל 1:11? הרכב שרואים שם ממש רחוק!

דבר שני, מה פשר המראה שמשנה את הזווית שלה לקראת סוף הסרט?

תודה מראש.

פורסם

ציטוט של מוטי

"אגב, יש מישהו שזיהה עד כה על מה הוא מסתכל בסרט שבין הזמנים 1:01 ו-1:10? :twisted: "

פורש קאררה..בציר 933? ספויילר של GT2?

לא יודע..בלאגן! אבל..פורש:lol:

1.8T 8)

פורסם
ציטוט של מוטי

"אגב, יש מישהו שזיהה עד כה על מה הוא מסתכל בסרט שבין הזמנים 1:01 ו-1:10? :twisted: "

פורש קאררה..בציר 933? ספויילר של GT2?

לא יודע..בלאגן! אבל..פורש:lol:

לא... אתה מדבר על הקטע שאחרי זה... הרכב הוא אגב פורשה 993 קאררה RS (וככה הוא מגיע במקור, דגם חזק וקל יותר של הקאררה, אטמוספרי).

אני מדבר על הקטע הקצר שלפני (רמז - תקשיב למנוע).

מוטי.

פורסם

בכל פעם שנדבר על החוק המוטורי שאנחנו רוצים שיהיה בארץ, כשנפתח עיתון ונראה כמה קנסות חולקו בשנה האחרונה לאנשים שנסעו על 110 באיילון, עוד הצעת חוק שנכשלה במטרה לפתוח מסלול נהיגה שיאפשר נסיעה ספורטיבית במקום סגור ובכל פעם כשנקרא שתוספות חדשות כאלה או אחרות לאוטו שוב לא אושרו על ידי משרד התחבורה, נוכל לפתוח את הסרטון הנ"ל ולראות בדיוק מה אנחנו מפסידים.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...