Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן מדובר על איביזה 2017 DSG1.0 (צורה ישנה) דגם -6P12KZ

הרכב עומד על 30 אלף קילומטר .פניתי למוסך של צמפיון לקבל הצעת מחיר לטיפול.

*קיבלתי הצעת מחיר שכללה החלפת רצועה. סליחה על הבורות אבל אפשר הסבר על איזה רצועה מדובר ,והאם מחליפים רצועה בטיפול 60 אלף?(ממה שידוע לי זה כמו טיפול קטן פלוס מצתים)

*האם בדגם הזה צריך להחליף בטיפול פילטר דלק?

*בנוסף המצתים שנרשמו בהצעה הם NGK נרשם שזה חלופי יש דגם מצתים מקוריים לרכב או שזה בסדר? חשוב לי לשים חלפים מקוריים

*וגם הפילטר מנוע נרשם כחלופי, איזה פילטר מנוע מקורי נדרש לרכב? 

תודה

• מבאס 1
פורסם

לגבי הרצוע לא יודע.
לגבי הפלאגים, תבדוק אם זה כל 30 או כל 60, לא זוכר ב100%, אבל עם הלאון סטייל שהייתה לי באתי לטיפול 30, והבחור אמר לי שלא הגעתי לק"מ שצריך באמת להחליף פלאגים, פשוט לא זוכר ב100% אם זה אמור להיות ב30 או ב60 אלף.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

• מעניין 1

פורסם (נערך)

עזוב אותך ממוסכי צ'מפיון. עושקים במחיר, לא מקצועיים.

תחפש בפייסבוק את המוסכים המומלצים של סיאט\סקודה, תקבל שם מחירים מעולים ושירות פי 100 יותר טוב.

אישית יכול להמליץ לך על מוסך רון אוחנה בתל אביב, ומוסך סיידון בהוד השרון, שאישית אני מטפל שם ומרוצה באמת עד הגג.

אתה תקבל שם הצעה נמוכה בדרך כלל ב-50 אחוז, עם שירות יותר חם ואחלה יחס.

עריכה אחרונה על ידי hondacivic02es
פורסם
בתאריך 20.5.2021 בשעה 14:26, hondacivic02es כתב:

תחפש בפייסבוק את המוסכים המומלצים של סיאט\סקודה, תקבל שם מחירים מעולים ושירות פי 100 יותר טוב.

אישית יכול להמליץ לך על מוסך רון אוחנה בתל אביב, ומוסך סיידון בהוד השרון, שאישית אני מטפל שם ומרוצה באמת עד הגג.

אתה תקבל שם הצעה נמוכה בדרך כלל ב-50 אחוז, עם שירות יותר חם ואחלה יחס.

האמת הצעת המחיר שקיבלתי סבירה 1300 ל60 אלף .השאלה היא טיב החלקים והעבודה.

בתאריך 20.5.2021 בשעה 15:55, yaniv3993 כתב:

תראה עמוד 12 לגבי הפלגים Maintenance_programm_EN.pdf

תודה רבה חבל שצמפיון לא מגדלים ראש ונותנים את הספר זה שאתה רוכש רכב. או שככה יותר קל להם להשחיל אנשים שלא מבינים בטיפולים .

בתאריך 20.5.2021 בשעה 00:27, kurko1992 כתב:

לגבי הרצוע לא יודע.
לגבי הפלאגים, תבדוק אם זה כל 30 או כל 60, לא זוכר ב100%, אבל עם הלאון סטייל שהייתה לי באתי לטיפול 30, והבחור אמר לי שלא הגעתי לק"מ שצריך באמת להחליף פלאגים, פשוט לא זוכר ב100% אם זה אמור להיות ב30 או ב60 אלף.

Enviado desde mi SM-G975F mediante Tapatalk

פלגים ב60 אלף לא ב30.

• מעניין 1
פורסם
בתאריך 20.5.2021 בשעה 14:26, hondacivic02es כתב:

נשמע לי שקצת סתרת את עצמך.

סיידון הוא מורשה יבואן והוא נחשב מוסך טוב דווקא.

הארונה שלי גם מטופלת אצלו.

פות"ש - תסתכל בקבוצה של סיאט בפייסבוק (לא סיאט וסקודה, רק סיאט), יש להם מחירון מומלץ לטיפולים לפי ק"מ.

בזכות הקבוצה הזו קיבלתי הנחות מאוד יפות על הטיפול אצל סיידון בהוד השרון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 3 שעות, dorsht כתב:

פות"ש - תסתכל בקבוצה של סיאט בפייסבוק (לא סיאט וסקודה, רק סיאט), יש להם מחירון מומלץ לטיפולים לפי ק"מ.

אולי לא הסברתי את עצמי נכון, הכוונה הייתה לא להיכנס למוסכי צ'מפיון הגדולים, הם עושקים במחיר ודוחפים כל מיני שירותים וחלקים ומנצלים חוסר הבנה של הלקוחות, שמבחינתם חושבים שהם "בידיים טובות" כי זה מוסך צ'מפיון מרכזי.

פורסם

בקצר למצתים צריך אירידיום?

לפני 5 שעות, dorsht כתב:

אשמח ללינק למחירון

פורסם

בבקשה:

https://www.facebook.com/groups/1390159231035466/permalink/2707995582585151/

אגב, על טיפול 15 אלף ק"מ לקחו לי בערך 520₪ (יכול להיות 521-522₪, לא זוכר בדיוק) ולא 550₪ כמו שרשום וזה כלל גם החלפת פילטר מזגן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...