Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לחברי הפורום,

אחד הדיירים פנה אלי (כוועד) בבקשה להתחבר לחשמל הראשי (המשותף) בבניין, למשוך משם כאבל ולהתחיל לטעון את רכבו.

ואז אחת לחודש הוא מעביר לי כסף לפי המונה.

כמובן שהתחלתי לבדוק את הנושא, והבנתי שזה לא כזה פשוט:

1. מה יקרה אם עוד דיירים ירצו רכב חשמלי (מה שהגיוני שיקרה), וירצו גם להתחבר... בסוף זה לא ישים להתחיל להתקזז עם כל דייר.

2. הבנתי שיש כמה חברות שעושים עמדות התקנה ומעבירים ישירות לועד.

יש לציין שיש 2 קומות של חניון בבניין

אשמח לחוות דעתכם, ואם יש כאן למישהו נסיון עם בניין רב דיירים וחניון תת קרקעי - מה טוב

תודה

כפיר הג'ינג'י

פורסם

הטוב ביותר לקבל הדרכה מחברה שעיסוקה בהתקנת מטענים כאלו, יש להם ניסיון בהתקנות מהסוג הזה לרבות התנאים הנדרשים גם מבחינת תשתית, גם מבחינה רגולטורית.

פורסם

קראתי תודה רבה.

זה עדיין לא נותן לי פתרון ל 70 דירות (עתידי) שירצו להתקזז איתי בחשבון חשמל.

אין פתרון לנושא?

גם לדעתי לא כולם יוכלו להתחבר לחשמל הראשי - זה יצור עומס

כפיר הג'ינג'י

פורסם

חברת החשמל תצטרך להגדיל את קו החשמל המגיע לבניין אם יהיו הרבה צרכנים. משער שיהיה להם פתרון לנושא כי בשנים הקרובות תהיה דרישה רבה לעמדות טעינה בבתים משותפים (ובכלל) בעקרון גם אפשר לשים מונה מקומי לכל עמדה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני כוועד בית לא הייתי מסכים לסידור הזה.

להתחיל להתעסק עם כל דייר ודייר בנפרד על התחשבנות בכל הנוגע לתשלומי חשמל... , לא לענין.

שתי דרכים לטפל בנושא - 

1. כינוס הדיירים וקבלת החלטה על השקעה בתשתית אשר תתמוך טעינה חשמלית לכלל הדיירים.

2. כל דייר אשר מעונין בטעינה ידאג לעמדה עצמאית, אבל לפני כן לבדוק עם חברת חשמל לגבי התשתית בבנין , מה היא מסוגלת לקבל והאם נדרש שידרוג כללי על מנת להכיל כמות גדולה של עמדות טעינה בשנים הקרובות.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...