Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי, 

בימים אלה אני מוכר את הקורולה. 

סה"כ הקורולה שירתה אותנו נאמנה ב4 השנים שהיא איתנו, הרכב עבר כ59k ק"מ בנסיעות 1:1 בעיר ומחוצה לה.

הרכב עבר 4 טיפולים סדירים וכניסה נוספת למוסך להחלפת מנגנון הרמת חלונות קדמיים. 

מאחור בזכות ריצפה ישרה, יש הרבה מקום. תא המטען מספיק גדול לשימושים שלנו התאורה מאוד חלשה וחסר שקע 12 וולט לציידנית. 

הקורולה בינונית מבחינת נוחות בנסיעות של שעה ומעלה. 

מערכת המולטימדיה באיכות ירודה כולל ניתוקים מדי פעם של הבלוטוס מסיבה לא ברורה. הוצאת שיחות טלפון מאוד לא נוחה כי היא נעשית באמצעות מסך טאץ'. 

קבלת שיחות טלפון נוחה ואינטואיטיבית-באמצעות כפתור על ההגה. 

חסר waze מובנה כך שלמעשה למסך הגדול אין שימוש. 

תפעול המיזוג (המזגן מקפיא בקיץ ומחמם בחורף - מצוין) מאוד נוח ונעשה על ידי כפתורים. מדי פעם אפשר לעבור למצב אוטומטי ולתת לרכב להחליט על רמת המיזוג ברכב. 

מערכות הבטיחות האקטיבית עובדות מצויין. 

אני נוהג די רגוע, הרכב לא מעודד נהיגה אגרסיבית כי אז הגיר הרציף מרעיש. 

בנהיגה רגועה, הרכב מתנהג כצפוי, לפעמים חסר לנו בידוד רעשים ברכב וצריך להרים את הקול. 

האם המגאן 1.5 דיזל יכולה להיות מחליפה מספיק טובה שתשפר את הנקודות שהזכרתי לרעה בקורולה ונרגיש שעלינו מדרגה במעבר מהקורולה הטובה סה"כ לכשעצמה? 

רוב תודות 

עריכה אחרונה על ידי Uri-V

תתייחס לאחר כפי שהיית רוצה שהאחר יתייחס אליך :wink:

פורסם

המגאן לא מעודדת נהיגה אגרסיבית, אבל כן יותר חזקה מהקורולה. הגיר הינו רובוטי כפול מצמדים עם מצמדים רטובים שעד כה מציג אמינות עדיפה בהשוואה ל6 הילוכים הקודם. 

לפחות מהניסיון שלי היא אכן עדיפה מבחינת נוחות נסיעה, אבל מבחינת סחירות תהיה כנראה פחות טובה, נמכרת בעיקר לליסינג ופחות ללקוחות פרטיים. 

ביחס לקורולה חדשה המגאן נופלת גם מבחינת מערכות בטיחות. 

עד כמה שאני רואה המגאן שנמכרת לפרטיים מגיעה עם גרסה עדכנית של מערכת המולטימדיה ולא זו שהיא נמכרה איתה בהתחלה והיא מאוד לא מוצלחת.

חלק מהתפעול נעשה דרך מסך המגע בלבד. 

אמורה אגב להגיע בקרוב מתיחת פנים למגאן שאמורה לשפר קצת את איכות הפנים ולהוסיף מערכת בטיחות. 

פורסם

תודה. 

אני מעדיף רכב עם מערכות בטיחות נרחבות שעובדות ללא דופי כמו בקורולה שלנו. 

תפעול ללא כפתורים יהיה פחות נוח, במידת האפשר מעדיף שהכפתורים ישארו. 

רכב עם סחירות טובה זה חשוב, עדיף שהרכב יהיה פחות פופולרי בליסינג . 

כנראה המגאן תרד מהפרק. 

אילו רכבים נוספים כן יכולים להתאים לדעתכם? 

פורסם

פג'ו 3008 מרמת גימור Active pack או פרמיום.

סיאט אטקה גם מציעה עסקה לא רעה מבחינת המחיר שלה.

סקודה קארוק גם יכולה לבוא בחשבון, אתה יכול לקחת את אחת מרמות הגימור הגבוהות יותר שלא נפוצות בליסינג.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ראיתי את הקאמיק שדי אהבתי. 

ממה שהבנתי, אין כרגע מלאים בארץ. 

אם ללכת לכיוון של ג'יפונים, אני מעדיף את היותר קומפקטיים. 

פורסם

אם הרכישה לא דחופה והארונה מעניינת אותו, אז עדיף לחכות לדגם מתוח הפנים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...