Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוזניות True Wireless לשיחות ב Open Space- עד 600 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, 

אני מחפש זוג אוזניות True Wireless טובות ש-ישמשו אותי בעיקר לשיחות עם לקוחות,

במשרד שלי יש לא מעט אנשים ולכן חשוב שבידוד הרעשים יהיה לא פחות מ-מצוין וכמובן איכות הפלט תהיה טובה.

מחיפוש שערכתי נראה כי האיירפודס עונים על הצרכים שלי, אבל דיי יקרות, בנוסף אין לי אייפון לכן עולות תהיות בנוגע לתאימות המוצר למכשיר הסלולארי והלפטופ(Huawei, DELL)

בגדול אני מוכן לשלם 500-600 שקלים על זוג טוב, אבל דיי הלכתי לאיבוד, אשמח לקבל המלצות מבוססות ניסיון מכאלו שכחלק מעבודתם משתמשים באוזניות הללו על מנת לקיים שיחות עם לקוחות.

פורסם

שים לב שיש פיצ'ר שבעיניי הוא קריטי, שנקרא MULTIPOINT. מה שזה אומר זה שהאוזניות מחוברות בו זמנית לשני מכשירים (מחשב וטלפון נגיד), ויודעות לנתב את השמע בצורה חכמה ומיידית מהמכשיר
הנכון. למשל אתה יכול לשמוע מוזיקה מהמחשב וברגע שנכנסת שיחה בטלפון היא תפסיק את המוזיקה והשיחה תשתלט על השמע. 

יש רק חברה אחת שיש לה אוזניות TWS שתומכות בזה - וזו ג'אברה. באיירפודס זה 'סוג של' נתמך - אבל רק בשימוש באייפון ומק, לא עם PC.

לי יש את ה-75T ACTIVE ELITE, משתמש בהן כל יום, כל היום בעבודה, שיחות מהמחשב או מהטלפון, מוזיקה, הודעות קוליות בוואטסאפ וכו', הכל עובד בצורה חלקה.

יש להן מנגנון ביטול רעשים סביר (פחות טוב מאיירפודס פרו למשל), אבל האטימה שלהן באוזן מעולה, ואיכות השמע לשני הצדדים מצויינת.

יש גם פיצ'ר נחמד של PASS THROUGH, שבלחיצה אחת מעביר לך את השמע מהסביבה ישר לאוזניה, ככה שלא צריך להוציא אותן אם מנסים לדבר עם מישהו במשרד.

יש גם דגם חדש - 85T, שממה שקראתי הוא פחות טוב בכמה דברים, תבדוק ביקורות ותחליט.

ה-75T עולות סביב 500-600, יש כמה תתי דגם (ACTIVE או לא, עם או בלי קייס נטען אלחוטית). האקטיב עמידות למים ולכן הן מומלצות יותר לטעמי.

שים לב שיש פשרה אחת שמאפשרת את התמיכה במולטיפוינט - יש אוזניה אחת ראשית (ימנית), והשניה מתחברת אליה.

זה אומר שאפשר להשתמש רק בימנית אם רוצים לשים באוזן אחת רק.

אין שום אוזניות TWS בעולם שתומכות במולטיפוינט וחיבור עצמאי של שני הצדדים, מגבלה טכנולוגית של תקן בלוטות'.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

סבבה, אבל זה לא מה שהוא מחפש ולא מה שהוא שאל🤔

הוא הסביר מה קריטי, היכולת לסנן רעשי רקע.

שאלה: למה בשביל שיחה עם לקוחות אתה רוצה אוזניות TWS, כאשר יש אוזניות יעודיות בדיוק בשביל זה?

נגיד, משהו כזה:

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916959

אם חוצמיזה אתה רוצה TWS, קנה בנפרד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אוזניות true wireless, כמו כל אוזניות בלי מיקרופון חיצוני ייעודי, ממש לא מתאימות לזה.

מי שמדבר איתך, שומע הכל, אבל באמת הכל ממה שהולך מסביבך.

משתמשים בהם באותו המיקרופון שמקליט רעשי רקע בשביל ביטול רעשים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
סבבה, אבל זה לא מה שהוא מחפש ולא מה שהוא שאל[emoji848]

הוא הסביר מה קריטי, היכולת לסנן רעשי רקע.

שאלה: למה בשביל שיחה עם לקוחות אתה רוצה אוזניות TWS, כאשר יש אוזניות יעודיות בדיוק בשביל זה?
נגיד, משהו כזה:
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=916959

אם חוצמיזה אתה רוצה TWS, קנה בנפרד.

למה? הוא בפירוש אמר שהוא רוצה TWS, וחיבור למחשב ולטלפון.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הוא דיבר על תאימות, לא על דילוג בין המכשירים, והבעיה העיקרית שלו היא סינון רעשי רקע, מהאוזניות והמיקרופון. 

אוזניות TWS הן לא מצטיינות, לא בזה ולא בזה. בייחוד הקטע של סינון רעשי רקע מהלקוחות הוא בעייתי.

אם הוא מבלה הרבה זמן בשיחות עם לקוחות, עדיף משהו ייעודי

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בכדי שישמעו אותך ולא אחרים אתה צריך מה שנקרא מיקרופון כיווני. אוזניות כמו איירפוד וכו' לא כוללות מיקרופון כיווני וללא מסננות רעשי רקע של דיבור. מה שאתה מחפש זה אוזניות BT למרכזי שירות ומרכזיות. 

פורסם
לפני 13 שעות, vadim6385 כתב:

משתמשים בהם באותו המיקרופון שמקליט רעשי רקע בשביל ביטול רעשים.

קשה לי להאמין, אולי באוזניות הזולות. באירפודס לפחות יש 3

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם (נערך)

לפני 18 שעות, lolshimi11 כתב:
במשרד שלי יש לא מעט אנשים ולכן חשוב שבידוד הרעשים יהיה לא פחות מ-מצוין וכמובן איכות הפלט תהיה טובה.

כנראה שתצטרך אוזניות עם בידוד פאסיבי טוב - סינון אקטיבי לא מסנן רעשי אדם (2-5khz) ובעצם גם לא מתוכנן למעל 1-1.5khz במקסימום:
10fc2ff7e734f2209f55a0425b9db3b7.jpg

במקרה של הג'ברה 85t שלי, הן אפילו מגבירות דיבור של בני אדם בחלק מהמצבים...

עריכה אחרונה על ידי nadavd4
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 9 דקות, yotams4 כתב:

קשה לי להאמין, אולי באוזניות הזולות. באירפודס לפחות יש 3

יש לי סוני MX3 וגם שם אותו סיפור בדיוק.

אוזניות כאלה פשוט לא ממש מיועדות לשיחות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באוזניות עם השם הארוך Anker SoundCore Liberty Air 2 Pro (עם ANC) יש לא פחות מ-6 מיקרופונים בכל אוזניה על מנת לנסות ולנטרל רעשי רקע (שהלקוחות בצד השני לא ישמעו את החברים שלך במשרד) וגם לנסות ולנטרל רעשים (שאתה לא תשמע את החברים שלך במשרד - ANC)

A3951_Black_TD_06_2x_c733c55a-b829-49c7-

בדגם הלא Pro (מה שיש לי, ללא ANC) יש 4 מיקרופונים בכל אוזניה.

A3910011_TD02_600x.jpg?v=1607160347

אבל לא בדקתי אותם בתרחישים כמו שאתה מתאר - זה רק לעניין נושא כמות המיקרופונים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 6 שעות, nadavd4 כתב:

רעשי אדם (2-5khz) 

תיקון טעות - חקרתי קצת לעומק, דיבור אנושי נמצא בעיקר בתחום של 0.3-3.4khz , כשרוב ההרמוניות מעל 1khz. תוצאה זהה...

פורסם

כשאני יוצא למבצע בעומק האסטרטגי המיקרופון מקיף את הצוואר. שתי נקודות מגע בגרון הן מיקרופון משני צידי הגורגרת, צינור שרשורי לאוזן מחזיק את השמע. סינון עובד טוב. למה ? המיקרופון נפתח רק בשעת דיבור, כלומר רעד המיתרים. אפילו אם רצים ומתנשפים זה שקט.
האטימה באוזן מספיק טובה גם לירי אוטומט ללא משתיק. אוזן שנייה : אטם ספוג.
לדעתי מאוד מסורבל להסתובב עם הכבלים והחוטים במשרד. אוזניית מדונה אלחוטית היא הפתרון הטוב ביותר.

• תוכן חדש...