Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הפעם תורה של טלקאר - סרס 3 EV בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז למה להביא? זה הרי לא איזה דגם איזוטרי של יצרן שהם כבר עובדים איתו עשרות שנים והם מחויבים בחוזה או אני לא יודע מה. 
זה מותג חדש, שכנראה השקיעו הרבה מאוד כסף בהתנעת תהליך הייבוא - תקינה, חלפים, הדרכות לסוכנים ולמכונאים, מלאי רכבים, רכבי הדגמה. זה מיליוני שקלים. 
אם לא מתכננים למכור בערימות או לפחות בכמות סבירה, למה בכלל לטרוח?

*אני באמת שואל ברצינות לדעתך (או לדעתו של כל אחד אחר שירצה לחלוק), לא כותב בציניות.
מעלה השערה בלבד, מייבאים ולא לחוצים למכור ממניעים של חסימת מתחרים.
בשוק הישראלי שברובו יש יבואן אחד ליצרן, ליבואן אחר אין יכולת לייבא גם (לא מכניס את המתחרים הקטנים של יבוא מקביל)
כך שיתכן מאוד שכרגע טלקר "חוסמת" אחרים מלהפיץ בכמויות, בתמחור הנכון, את סרס בישראל.
מניח שכשעניין החשמלי יתחמם יותר, ישדרגו דגמים ויתחילו להפציץ.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
לפני 14 שעות, שביט כתב:

כנראה שבטלקאר סומכים על זה שרובם הגדול של הישראלים שכח/ אף פעם לא ידע מה הייתה קיה סרס בתחילת שנות ה90... 😳😋

כי הEV3 קשורה לטנדר סרס ולקיה איך בדיוק?

עזוב שמדובר בדגם אזוטרי מלפני 30 שנה, שאף אחד לא זוכר, וגם איפה הוא ואיפה קיה היום.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, פבל כתב:

הם היו תקועים בפקק בתעלת סואץ עד עכשיו? :lol: 

כמו הבדיחה על הבלונדינית ששלחו אותה לצבוע כבישים, כל פעם שנגמרה סוללה הנהג הלך להריץ כבל מאריך עד שיגיעו לפה

• מצחיק 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
בתאריך 27.4.2021 בשעה 21:41, קרמבו כתב:

דניאל אתה ממש בכיוון.

זה קשור לאיך שמתנהלים יצרנים סיניים. 

עקרונית, היום המרדף אחרי זיכיון יבוא ליצרן סיני הוא מה שהייה המרדף לזיכיון קוריאני בתחילת שנות ה-90' ומה שהיה המרדף לזיכיון יפני בסוף שנות ה-80' אף אחד לא רוצה להיות מחוץ למסיבה. זה הצד הישראלי

מהצד הסיני, היצרנים שם, או ליתר דיוק אלו שהממשלה הסינית החליטה שהם חוד החנית של היציאה לאירופה מסתכלים על השוק הישראלי כהזדמנות להשתפשף על התקינה האירופית בשוק קטן יחסית. 

עכשיו יש את השילוב הזה, ויש את העניין שעם הסינים - ברגע שאומרים לך כן, אתה לא יודע מתי זה יתהפך, למה, מתי תהייה עוד הזדמנות והאם היא תינתן לך - אז ברגע שיש מוצר שהוא בכיוון, גם אם הוא לא אפוי 100 אחוז - הולכים על זה כי אחרת הם יחליטו שאתה לא רציני, ימצאו איזה סעיף בחוזה ויעבירו את זיכיון היבוא למישהו אחר. 

גם יוניון מוטורס עשתה את זה עם GAC, היא ידעה שהוא לא תחרותי, שיש לו פער אבזור, שאינו תומך בטעינה מהירה ושהוא לא הצ'ופסטיק הכי חד במסעדה - אבל הייתה להם הזדמנות ואם הם היו מפספסים אותה אז כאשר יבואו הדגמים הטובים באמת של היצרנית הזו (ויש לה, נהגתי בהם) הם כבר לא יהיו אצלם. 

ה-seres שייכת ליצרן שנקרא דונגפנג, שהליין המסחרי שלו נקרא DFSK.

עכשיו נראה שהכל מובן למה טלקאר התחילו עם הייבוא של המסחריות האלה, שכמה שנים לפני הגיעו כמה דוגמיות של היצרן הזה דרך יוניון מוטורס.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לפני 20 שעות, vadim6385 כתב:

עזוב שמדובר בדגם אזוטרי מלפני 30 שנה, שאף אחד לא זוכר, וגם איפה הוא ואיפה קיה היום.

כל מי שקנה כזה (ואני ביניהם) לא יכול לשכוח את הטראומה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, itsik170 כתב:

ה-seres שייכת ליצרן שנקרא דונגפנג, שהליין המסחרי שלו נקרא DFSK.

dongfeng זה יצרן ענק שמחזיק בעשרות מותגים, חלקם "מקוריים" (כלומר של אותו יצרן) וחלקן מותגים מחוץ לסין שעובדים איתו בשיתוף פעולה בגלל הדרישה החוקית בסין שכל יצרן שרוצה למכור רכבים בשטח המדינה חייב לעשות זאת ע"י שותפות עם יצרן מקומי. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Dongfeng_Motor_Corporation

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
לפני 7 שעות, Night Driver כתב:

כל מי שקנה כזה (ואני ביניהם) לא יכול לשכוח את הטראומה.

אני לא יכול לשכוח את הטראומה ממונדאו/קסנטיה.

עדיין, אם פורד ימכרו את הזכויות למותג, ויופיע יצרן סיני של רכבים חשמליים בשם מונדאו, אבין שאין לזה שום קשר לפורד מונדאו 2007 ימשו"ז

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ברור שאין קשר לנוכחית ואפילו לא לקאיה של היום (אני מחזיק סיד סטיישן דיזל).

פשוט ההיא היתה גרועה ברמות עד שאחרי חצי שנה שבה כל שבועיים היתה במוסך על בעיית משיכה חזקה בבלימה ונפילת דוושת ברקס קיבלתי כל מה ששילמתי חזרה ולקחו את הנבלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

YNET לא התלהבו ממנו (בלשון המעטה):

https://www.ynet.co.il/wheels/article/rJgfa6iwd

למען האמת בשנים האחרונות עיתונות הרכב הולכת לא מעט פעמים די 'מסביב' בניסוחים לגבי רכבים לא מוצלחים. כאן אפילו לא טרחו והביקורת מאוד נחרצת... 

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
לפני 41 דקות, שי כתב:

YNET לא התלהבו ממנו (בלשון המעטה):

מה, אפילו פחות טוב מטסלה?! 

No Way What GIF

• מצחיק 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...