Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מרגיש שהגיע הזמן להתקדם עבורי ומחפש רכב עד 50,000 שקלים.

חשוב לי שיהיה רכב ספורטיבי

אמין ליום יום

כיפי למסלול

אבזור (למעט מזגן) /כמות נוסעים / גודל בגאז - לא מעניין.

ישנן כמה אופציות שראיתי

*רנו קליאו RS 2014 (אוטומט)

*פיאט פונטו אברת' 2011-13

*פולקסוואגן פולו gti 2008

*מיני קופר s 2007-9

*קליאו rs 2010 (ידני)

לגבי הקליאו שמעתי שתיבת ההילוכים מעולה אך כל החלפת קלאצים עולה המון.

לגבי הפונטו אברת אני חושש אולי תרגיש מצועצעת מעט וחלשה מדי.

לגבי הפולקסוואגן מדובר באחת שמורה מאוד ועם תוספות התנהגות אך מעט ישנה.

לגבי המיני קופר שמעתי שמדובר ברכב חזק ומתנהג אך הבנתי שהתחזוקה יקרה, אני לוקח את זה בחשבון בכל רכב ספורט אך מכיוון שהרכב מעט ישן אני חושש שמבחינת יום יום יהווה בעיה.

לגבי הקליאו הידנית אני מאוד אוהב את הרכב השאלה האם יש ממה לחשוש בשימוש יום יומי (כמובן עם תחזוקה נכונה וטובה).

אשמח לחוות דעת מאנשים שרכבים כאלה היו בבעלותם!

אשמח לעצות לרכבים נוספים שלא לקחתי בחשבון!

יותר מאשמח לתיקונים על הדברים שרשמתי במיוחד להתייחסות שלי לגבי כל רכב.

תודה רבה והמשך שבוע נעים!

Sent from my SM-G975F using Tapatalk

פורסם (נערך)

מהרשימה שלך הקליאו RS והמיני קופר S הכי מהנות על המסלול, מבניהן הייתי הולך על הקליאו בגלל השנתון המתקדם.

.

עריכה אחרונה על ידי o.r
פורסם

הקליאו RS  הידנית והישנה יותר, היא המהנה ביותר. 

שכחת את הפיג'ו 208 GTi. בתקציב שלך תיכנס מכונית מ-2013-14 לפני מתיחת הפנים. מניסיוני, מהנה יותר מהקליאו RS האוט', מעולה כדיילי בזכות נוחות נסיעה הכי טובה מבין הספורטיביות ותא נוסעים ברמה גבוהה יותר מהאחרות (כולל מושבים מעולים). 

המכונית אמינה יחסית - בדגם שלפני מתיחת הפנים משאבת הדלק לחץ גבוה היא נקודת התורפה, אבל כל השאר בסדר. 

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
שכחת את הפיג'ו 208 GTi. בתקציב שלך תיכנס מכונית מ-2013-14 לפני מתיחת הפנים. מניסיוני, מהנה יותר מהקליאו RS האוט', מעולה כדיילי בזכות נוחות נסיעה הכי טובה מבין הספורטיביות ותא נוסעים ברמה גבוהה יותר מהאחרות (כולל מושבים מעולים). 

המכונית אמינה יחסית - בדגם שלפני מתיחת הפנים משאבת הדלק לחץ גבוה היא נקודת התורפה, אבל כל השאר בסדר. 
תודה על התשובה
בקליאו הידנית התפרצת לדלת פתוחה, אני מת על הרכב הזה, העיניין הוא עד כמה רכב כזה באמת אמין ליום יום ?
ולגבי הפיזו 208 gti עד כמה ההבדל מורגש בין לפני לאחרי מתיחת הפנים? נהגתי על ה2013 והיא הרגישה מאוד יציבה וחזקה על הכביש. האם משאבת הדלק זה עיניין מהותי ומורגש (גם בכיס)?

מהרשימה שלך הקליאו RS והמיני קופר S הכי מהנות על המסלול, מבניהן הייתי הולך על הקליאו בגלל השנתון המתקדם.
.

תודה רבה!

פורסם
לפני 6 שעות, yuvalbarxx כתב:

ולגבי הפיזו 208 gti עד כמה ההבדל מורגש בין לפני לאחרי מתיחת הפנים?

לאחר מתיחת הפנים עדכנו את המנוע שמניב 8 כ"ס יותר ועוד כ-3 קג"מ ושיא המומנט עלה ל-3000 סל"ד במקום 1700 סל"ד לפני המתיחה. במנוע המעודכן יש משאבת דלק חדשה שאין איתה בעיות. 

האמינות הבסיסית טובה גם לפני המתיחת פנים. בקבוצה שלנו יש לא מעט מכוניות שכבר עברו 150K ק"מ ונוסעות חזק. 

פורסם
בתאריך 25.4.2021 בשעה 21:43, menir1 כתב:

שכחת את הפיג'ו 208 GTi.

בהשוואה בין השניים, איזו מהנה יותר לנהיגה? כמובן, חוץ מההבדל הברור בין מנוע מוגדש לאטמוספרי, שתלוי בהעדפות אישיות.

מבחינת אחזקה יש הבדלים מהותיים בין השניים? 

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם

הקליאו הישנה מהנה יותר מה-208, א-ב-ל היא ישנה יותר ולכך יש לרוב מחיר בכל הקשור ביישור קו ותחזוקה.

ה-208 מצויינת אבל יותר אולראונדרית באופייה. 

הקליאו צריכה דלק 98 לעומת ה-208 שמסתפקת ב-95. ה-208 גם חסכונית (בנסיעה מנהלתית היא צורכת 14 ק"מ/ל' שזה כמעט היברידי...).

אני לא מכיר את מנוע הקליאו לעומק, אך יודע שהחלפת הטיימינג שם יקרה יחסית. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...