Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו גראנד קופה דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ובוקר אור,

רציתי לשאול בבקשה, מה דעתכם על הרכב הנ''ל.

האם הוא אמין ? אני מדבר כמובן על גרסת הדיזל.

בכל השנים/בכל השנים שהוא אמין בהם למי שמכיר ויודע.

אשמח לעזרה בנושא. 

תודה מראש ויום נעים.

• מעניין 1
פורסם

מנועי הדיזל של רנו נחשבים טובים ואמינים.

לי אין ניסיון אישי עם הרכב הנ"ל, כמעט רכשתי אחד כזה בשנה שעברה (ובסוף הלכתי על סי5 איירקרוס דיזל).

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 7 דקות, yuvalganim כתב:

מנועי הדיזל של רנו נחשבים טובים ואמינים.

לי אין ניסיון אישי עם הרכב הנ"ל, כמעט רכשתי אחד כזה בשנה שעברה (ובסוף הלכתי על סי5 איירקרוס דיזל).

ראיתי בחתימה שלך שהיית בעלים של C3 איך היא הייתה ? ומה לגבי אמינות? 

פורסם

הסי 3 עדיין ברשותי (אצל אישתי).  עד כה אמינות מופתית (הרכב כמעט בן 4).

לרכבים עם מנוע עד מרץ 2017 (נדיר בישראל) צריך לבדוק החלפת רצועת תזמון ואז יש לך שקט להרבה זמן.

עד עכשיו אפילו המצבר המקורי עדיין ברכב והוחלפה רק מנורה אחת מקדימה.

כמו שאמרתי - מאוד מרוצה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

יש ברשותי גרנד קופה 2019 עם מערכות הבטיחות והמנוע 116 כוח סוס , 

מחיר אטרקטיבי מאוד ב 0 קמ , 

כרגע על כ 40 אלף קמ , בכללי מאוד מרוצה , רכב נוח וחסכוני מאוד ובמפתיע גם די חזק וזריז,

לא חוויתי תקלות ממש רק שטויות של חוסר התרעה בזמן על חוסר באוראה ואז יש לרוץ ולמלות לפני שאתה ניתקע ,

טיפולים במורשה כל 20 אלף לא זולים ,

מערכות בטיחות יעילה והצילה אותי איזה פעמיים מתאונה , 

לא יודע מה שוק יד שניייה יהיה לה 

פורסם

מצטרף לקודמי. הייתה ברשותי גרנד קופה 2018 מהדגם הקודם 110 כ''ס וששה הילוכים. נסעתי 50K ללא בעיות. נוח חסכוני וזריז זה נכון. צריך לשים לב לכל מני חיישנים שפועלים מרצונם אבל הדלקה וכיבוי של הרכב מבטלת הבעיה. (למשל חיישן בלם יד שנדלק כשהרכב עומד בעלייה או בירידה תלולה). הטיפולים היו כל שנה או 30K . לא יודע המחיר כי הרכב היה בליסינג. בגדול צריך למצוא רכב שמור שטופל נכון. התמורה עבור המחיר כמשומשת טובה.

• תוכן חדש...