Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לאור העובדה שלפני כמה חודשים החליט מישהו להשאיר לי חור יפה במקום שאוכלס קודם ע"י הפיוניר שלי... הגיע הזמן לקנות משהו חדש למלא בו את החלל שנוצר (גם בלב.. כן כן :wink:)

ההתלבטויות הן אלו;

מצד אחד אני לא מבין דבר או חצי דבר בתחום...

מצד שני אני אוהב לשמוע באיכות טובה (אם כבר אז כבר)...

מצד אחד לא התעצלתי ודפדפתי כאן בפורום לא מעט לפני שהחלטתי לבקש עזרה

מצד שני כל הדפדוף רק בלבל אותי עוד יותר כי אני לא ממש יודע במה להתמקד.

מצד אחד הבנתי שיותר זול לקנות בחו"ל ובפרט בארה"ב

מצד שני חיפוש בEBAY הוכיח את ההפך (אם לוקחים עלות הובלה בחשבון) וקיימת גם הבעיה של טיונר לא מתאים.. בקיצור בלאגן

לסיכום, חשבתי לעצמי :idea: שאולי הכי טוב ויעיל שאני פשוט אכתוב מה חשוב לי (או חושב שחשוב לי) ותגידו אתם על סמך נסיונכם העשיר על מה כדאי ללכת. אז ככה;

רמקולים קדימה, אחורה וסאב יש - אז צריך 3 יציאות

מחשב בבית יש - אז צריך MP3

אוטו מונמך ומוקשח יש - אז צריך בלימת זעזועים טובה

נחמד לשמוע רדיו - אז צריך שיעקוב אחרי תחנות ויכתוב את השם שלהן גם

תקציב גם יש - אז צריך שהוא לא יעלה יותר מסביב 1,500 ש"ח

אם להיות ספציפי, חשבתי אולי על פיוניר 7700MP או אלפין 9830 (קצת יקר אבל)

אבל כמו שאמרתי אני אשמח לכל המלצה שלכם.

בנוסף, ולאור העובדה שמסתבר ש-ZAP לא ממש מוצא את המחיר הנמוכים באמת - אשמח לקבל הפניות לאתרים (או חנויות במרכז) שבהם ניתן להשיג את מה שתמליצו עליו במחיר הכי אטרקטיבי.

המון תודה מראש לכל העונים:mm_yeah:

HFturbo

פורסם

ה7700 אחלה

יש לי אותו ובינתיים לא עושה בעיות

הרבה חיתוכים

3 יציאות LINE OUT

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

זאפ נותן את המחירים הכי נכונים, לאף אחד פה בפורום אין מחירים, אז אתה רוצה לדעת מה מתאים לך לפי הסכום לפי היציאות הכול מסודר שמה.

גש ל ZAP.

תמיר

פורסם

זאפ הוא אתר השוואה בין חנויות הוא לא חנות והוא לא ממציא מחירים, אם החנות הזאת לא מופיע בזאפ,

לדעתי לא הייתי מתעסק איתה כי זאפ שינו את האתר שלהם בדקו את החנויות ואז הוסיפו אותם לרשימה,

הם הוסיפו קטגוריות של חיפוש כמו לחפש מכשירים לפי מחיר , עוצמה , מספר יציאות וכו.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40671

והינה הרדיו דיסק שפירסמת רק דרך זאפ.

תמיר

פורסם

תמיר זאפ בהחלט לא נותנים את המחירים הזולים ביותר יש ויש כמו בכל דבר

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...