Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

פגעתי ברברס בפגוש של משאית בחנייה (קורה, לצערי).

השארתי לו פתק שבו רשום: תתקשר בבקשה והמספר שלי. 

התקשרתי גם למשטרה בשביל לדווח ומסרתי את המספר הרכב הנפגע וביקשתי את מספר הטלפון של הנהג אבל המוקדנית אמרה שאסור לה למסור.

האם זה מספיק בהתנהלות מצידי? 

אגב, עברתי במגרש שוב וראיתי שהפתק שהשארתי על השמשה נעלם אבל אף אחד לא התקשר אליי. 

תודה לעונים וחג שמח לכולם.

פורסם

כמעט.

ההתנהלות הנדרשת מפורטת בתקנות התעבורה (תקנה 145):

image.thumb.png.09845dee590c87daafb7cf8323f0f0be.png

כלומר, עקרונית עליך לפנות (מן הסתם אחרי החג) לתחנת המשטרה ולמסור הדועה על התאונה.

עם זאת, סביר שנהג הרכב הנפגע יפנה אליך לפי מספר הטלפון שהשארת לו, גם אם זה יהיה אחרי החג.

פעולה נוספת שמומלץ לעשות היא להודיע לסוכן הביטוח על הארוע. זה לא בהכרח להגיש תביעה - ההחלטה על כך יכולה להדחות עד שהנזק לשני כלי הרכב יהיה ידוע - אבל רצוי שתהיה הודעה כזו, על מנת לחסוך אי הבנות או אי נעימויות בעתיד.

לגבי קבלת פרטי הרכב הנפגע באמצעות המשטרה - זה יוכל להתבצע אחרי שתמסור הודעה, או, אולי, בסיוע סוכן הביטוח שלך.

לגבי מסירת הודעה בתחנת המשטרה - מציע לך לפנות למוקד 110 של המשטרה, שם אתה אמורה להיות אפשרות לקבל הנחיות נוספות, למשל מקום התחנה הרלוונטית ושעות הפעילות לקבלת הודעות מסוג זה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון: 

עברתי ליד המשאית (המקום קרוב לבית שלי) אתמול וראיתי שהפתק נעלם

היום, עברתי  שוב והמשאית לא הייתה שם אבל אף אחד לא התקשר אליי .

מה עושים ? להתקשר למשטרה שוב ? 

פורסם
בתאריך 27.3.2021 בשעה 17:57, sperial כתב:

לגבי מסירת הודעה בתחנת המשטרה - מציע לך לפנות למוקד 110 של המשטרה, שם אתה אמורה להיות אפשרות לקבל הנחיות נוספות, למשל מקום התחנה הרלוונטית ושעות הפעילות לקבלת הודעות מסוג זה

אין צורך.

היום מגישים דיווח באינטרנט.

זה מונע מהחוקר להבטיח דברים שהוא יודע שלא יוכל לקיים....

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם (נערך)

ואם אין לי דרכון ואני לא רוצה להשאיר כרטיס אשראי באתר ממשלתי (ש"מעולם לא נפרץ")?

מה הכוונה בלהבטיח דברים שהוא לא יכול לקיים? מה למשל ? 

עריכה אחרונה על ידי timtim87
פורסם

אסביר:

בשביל להגיש דיווח על תאונה אינך צריך לגשת לתחנה. מספיק להגיש דיווח (מפורט למדי) באתר המשטרה.

אזרחים פשוטים (כמוני) שמגישים תלונה פיזית בתחנה (מהצד הנפגע) ומצפים לקבל שירותי חקירה מהירים ויעילים, ומנסים לקבל הבטחה כלשהי מהחוקר לטיפול יעיל, מתאכזבים.

לכן גם למשטרה נוח יותר שתשאיר פרטים באתר ואל תעמיס להם את התחנה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...