Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אשמח להיעזר בחוכמתכם ונסיונכם.

אני מתעניין ברנו קליאו 2017 ברמת גימור Life (הבסיסי ביותר, ללא מולטימדיה ומצלמת רוורס) יד ראשונה, אך משהו לא מסתדר לי איתה. היא נראית בלויה מאוד מבפנים, למרות שעברה רק דרך נהג אחד ונסעה "רק" 68K ק"מ. הייתה בליסינג תפעולי. ציפיתי לבלאי, אבל לא לזה.

היא שווה רק ממש מעט מתחת למחיר המחירון?

האם הבלאי שניתן לראות בתמונות המצורפות + מעט קרעים בריפוד המושבים האחוריים שנתפרו ע"י החברה. מצדיק הפחתה במחיר?

נוסף על כך, הוחלפו מכסה מנוע ופגוש אך הדבר לא מתועד בניירת הרכב (ישנן רק קבלות שלקוח הליסינג החזיר לחברה + בדיקת מכון של חברת הליסינג שהעביר את הרכב).

מצד שני, אין לרכב ליקויים מכניים.

IMG_20210326_113142.jpg

IMG_20210326_113147.jpg

IMG_20210326_113153.jpg

IMG_20210326_113220.jpg

IMG_20210326_113227.jpg

פורסם

אם ככה נראה הרכב אחרי הכנה למכירה, אני לא רוצה לחשוב מה היתה רמת התחזוקה של הרכב בזמן שהיה בליסינג.

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הורדה מהמחירון היא ע"פ לוי יצחק, בסביבות ה-20% לרכב שהיה בליסינג. זה המחיר ההתחלתי שממנו אתה צריך להתמקח, כי חברות ביטוח הולכות לפי לוי יצחק.

הבדיקה היא מטעם המגרש המוכר או שאתה הזמנת אותה? אם מטעם המגרש אז היא לא שווה כלום.

על הכל אפשר להתמקח, שריטות על הדשבורד, קרעים בריפוד. תסתכל על החלקים שהוחלפו, האם הותקנו ישר? השאלה אם בכלל שווה להמשיך לנסות.

פורסם

השאלה למה מראש להיכנס לרכב כזה שהתייחסו אליו ככה, יש סיכוי לא רע שזה גם מעיד על היחס שהוא קיבל כשנהגו עליו.

יש לא מעט קליאו 4 למכירה, אולי עדיף לחפש אפילו אחת שנסעה 10-15 אלף ק"מ יותר, אבל שמורה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני גם עם קליאו 2017 שקניתי לפני 4 חודשים עם 40 אלף קילומטר הבדל שמיים וארץ, לא יודע איך זאתי הגיע למצב כזה אבל זה לא הרכב

פורסם

תודה רבה לכל העונים! לא מובן מאליו.

ללא ספק נדמה שהרכב לא שווה את זה.

בגדול הלכתי לחברת ליסינג עבור האחריות, והעובדה שהרכב מגיע עם הסטורית טיפולים יחסית מהימנה.

הייתם ממשיכים לחפש קליאו 4 בחברות ליסינג/טרייד אין, או מאדם פרטי? 

פורסם

חד משמעית אדם פרטי, אני חיפשתי גם הגעתי למגרש והרכב עבר תיקון צבע, חצי רכב היה אדום והדלת בצבע ורוד, בתמונות טשטשו את זה

הייתי מנסה לבדוק ביד 2 לא חסר

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, edenbr כתב:

בגדול הלכתי לחברת ליסינג עבור האחריות, והעובדה שהרכב מגיע עם הסטורית טיפולים יחסית מהימנה.

הייתם ממשיכים לחפש קליאו 4 בחברות ליסינג/טרייד אין, או מאדם פרטי? 

1. חלק מחברות הליסינג לא מטפלות במוסך המורשה של היבואן או במוסך שמתמחה בצרפתיות.

2. היסטוריית טיפולים תקבל גם ממוכר אחראי שדאג לרכב.

כשמכרתי את הרכב שלי הראתי לקונה את היסטוריית הטיפולים המלאה ואם היה מעוניין בכך, היינו נוסעים יחד למוסך של היבואן והיה רואה שם את כל היסטוריית הטיפולים.

אני בטוח שלמוכר כמוני לא תהיה שום בעיה להראות לך היסטוריית טיפולים ו\או לגשת למוסך של היבואן ולהוציא עבורך את היסטוריית הטיפולים.

3. אם ליסינג, אז עדיף רכב שהיה בליסינג פרטי.

אם אתה חייב ממגרש (או מתעקש בגלל האחריות, שכדאי לבדוק בכלל מה היא מכסה, כי לפעמים האחריות לא מכסה הרבה דברים), אז עדיף לחפש במגרשים גדולים כמו כלמוביל טרייד אין, קרסו טרייד אין וכו'.

למגרשים כאלו מגיעות מכוניות פרטיות הרבה פעמים במצב טוב מאוד, שהבעלים שלהן לא רצה להתעסק עם המכירה וביצע טרייד אין.

אני יכול להגיד לך שחברים מצאו ככה מכוניות טובות מאוד, אמנם מקונצרן אחר, אבל העיקרון הוא אותו עיקרון.

בכל אופן לא הייתי פוסל בכלל רכישה מפרטי.

עריכה אחרונה על ידי dorsht

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הייתה לי קליאו כזאת בליסינג מסוף 2016(ממש אותו דגם) וההגה הבלאי על הגומי שמה הוא לא קטן, התקלף לי גם כפתור אחד במזגן - אבל לא היה רמת בלאי שקרובה לזאת בנסועה דומה(67 אלף).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

קח בחשבון שהגיר ובמנוע נקודות חולשה מבחינת האמינות.

לדעתי המתחרה מצרפת 208 עדיפה, נוחה יותר, אמינה יותר ( לוודא שהוחלפה רצועת טיימינג בעלת נטיה להתפורר).

את הרכב הנוכחי לא הייתי לוקח, ניראה לא טוב, והשריטות הללו יפריעו לך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...