Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי קיה נירו סוף 2016 שעשתה עד היום כ130K

בסוף השבוע נדלקה נורת מנוע והודעה על חום מנוע ובנוסף מיכל נוזל הקירור היה ריק (הרכב היה בטיפול לפני שלושה חודשים ובטיפול הוספו נוזלי קירור)

הרכב נגרר למוסך קיה והיום בבוקר התקשרו ואמרו שהבעיה היא בממיר הקטליטי ואין קשר לאובדן נוזלים.

הרכב עד יום חמישי נסע טוב ולא היתה בעיית סחיבה מעלה לי את השאלה לגבי הממיר שהסימן הראשון לבעייה בו היא חוסר סחיבה.

האם באמת יכולה להיות בעיה בממיר? כמו כן, מה צריך להיות מחיר של ממיר חדש?

תודה מראש

פורסם (נערך)

שיסדרו את הבעיה של האיבוד נוזלים אין קשר לממיר הקטליטי כי זאת מערכת הקירור של הרכב.

ברכב הזה יש מחלה של EGR שנסתם בגלל פיח (אני מכיר את הנושא כי יש לנו קיה נירו במשפחה) יש מוסכים שמבצעים ניקוי עם חומר מיוחד והבעיה נפטרת.

פחות הגיוני לדעתי שרכב חשמלי שהוא יחסית לא הרבה זמן על הכביש וילך לו ממיר במיוחד שהוא חשמלי והמנוע שלו לא עובד כל הזמן.

תקנה תוסף דלק איכותי שינקה לך את המערכת (שמעתי המלצות על OXICAT ) ותיסע בכביש מהיר עם סל"ד גבוהה חצי שעה ותראה אם התקלה נפטרת.

אם לא עבד , תפרק את הEGR ותנקה אותו היטב. או שתוכל לפנות למוסך מורשה אחר שיבצע לך את הניקוי. אם תוכל תכתוב לנו כאן בבקשה את הקוד תקלה שמופיע להם בסריקה.

אל תשכח לעדכן!

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם

תודה על התגובה, המוסך טוען שאין בעיה עם המערכת קירור ובוצעה בדיקה של לחץ במערכת. לחצתי על המוסך שיבדקו אופציה אחרת לממיר אחרת אקח את הרכב למוסך אחר, מחכה לתגובה שלהם.

לצערי יש לי שתי ידיים שמאליות בנוגע לטיפול ברכב אז דברים שכאלה אני מעדיף שיבוצעו על ידי מוסך.

בכל מקרה על מנת להקדים תרופה, האם מישהו מכיר מוסך מתמחה באגזוזים וממירים קטליטים באיזור חיפה וצפונה?

פורסם
לפני 23 דקות, okfir כתב:

תודה על התגובה, המוסך טוען שאין בעיה עם המערכת קירור ובוצעה בדיקה של לחץ במערכת. לחצתי על המוסך שיבדקו אופציה אחרת לממיר אחרת אקח את הרכב למוסך אחר, מחכה לתגובה שלהם.

לצערי יש לי שתי ידיים שמאליות בנוגע לטיפול ברכב אז דברים שכאלה אני מעדיף שיבוצעו על ידי מוסך.

בכל מקרה על מנת להקדים תרופה, האם מישהו מכיר מוסך מתמחה באגזוזים וממירים קטליטים באיזור חיפה וצפונה?

אם אין בעיה במערכת הקירור שימלאו לך נוזל וישחררו לך את הרכב (תעקוב כמובן שהוא לא מתחמם) . תמלא תוסף ותיסע כמו שכתבתי. תוסף אתה ממלא במיכל הדלק כמו שאתה ממלא דלק (בלי לפרק כלום).

פורסם (נערך)

ממיר מקורי יעלה הרבה מאד כסף,בספורטאז היה כאן מישהו שהחליף ב 6000ש"ח.

בזמן האחרון אני חייב לציין שקוראים בפורום לא מעט על תקלות עם הרכבים של קיה.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • אהבתי 1
פורסם

הייתי אומר שאולי זה קשור לעובדה שמדובר על יצרן שרכביו הם מהנמכרים בישראל, אבל זה דורש הגדלת ראש מעבר לטוקבק ממוצע.

לפני 6 דקות, ronrcz כתב:

בזמן האחרון אני חייב לציין שקוראים בפורום לא מעט על תקלות עם הרכבים של קיה.

• אהבתי 2
  • מבאס 1

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בתאריך 14.3.2021 בשעה 13:19, shellcase כתב:

הייתי אומר שאולי זה קשור לעובדה שמדובר על יצרן שרכביו הם מהנמכרים בישראל, אבל זה דורש הגדלת ראש מעבר לטוקבק ממוצע.

מסכים. רכב עם המון מכירות הגיוני שיהיה לו הרבה תקלות  של אותו סוג הרכב באופן יחסיו. 

פורסם
לפני 45 דקות, ronrcz כתב:

יופי שאתה מסכים אבל למה לא רואים את בטויוטה או ביונדאי,הם מוכרים יותר מקיה..

רוב המכוניות של קיה הן עממיות ויחסית לטויוטה ולהונדה הן יותר זולות והאיכות מתבטאת בהתאם. אני מסכים שהאיכות של קיה לא משהו יחסית אבל המכלולים היקרים כמו מנוע , גיר יחסית אמינים.

פורסם

לפני 6 שעות, netanel1014 כתב:

רוב המכוניות של קיה הן עממיות ויחסית לטויוטה ולהונדה הן יותר זולות והאיכות מתבטאת בהתאם. אני מסכים שהאיכות של קיה לא משהו יחסית אבל המכלולים היקרים כמו מנוע , גיר יחסית אמינים.

כמה דעות קדומות במשפט אחד,כל מקרה לגופו של עניין,אין יצרן שאין להם "נפילות"
המחלה הידוע לי בנירו זה תקלות חיישני חמצן,בגלל מיקום גרוע,ממיר קטליטי נשמע לי הזוי!
תבקש שיתנו לך דו"ח של תקלות שבוצע ע"י סורק רמת יצרן KDS,תפרסם פה את קוד התקלה,ואנסה לעזור לך !

לפני 7 שעות, ronrcz כתב:

יופי שאתה מסכים אבל למה לא רואים את בטויוטה או ביונדאי,הם מוכרים יותר מקיה..

יונדאי זה קיה מתחת למעטפת החיצונית,ורק מזכיר לך בשנים האחרונות כל רכב שלישי שנמכר קוריאני (קיה/יונדאי)

• תוכן חדש...