Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, ronrcz כתב:

יופי שאתה מסכים אבל למה לא רואים את בטויוטה או ביונדאי,הם מוכרים יותר מקיה..

אני פוגש תקלות זהות ביונדאי ובקיה במקביל באותם התדירות כמעט. גם החלקים של הממירים כמעט זהים אחד לאחד ביונדאי קיה, גם בקיה קארנס 2017 יצא לי להיתקל עם ממירים וגם סונטה 2017, טוסון, סנטה פה, קיה ספורטאז, אני מדבר אתך על רכבים עם ק"מ מאוד נמוך בני פחות מ4 שנים בכביש. עם ממירים מקוריים ברכב שמגיעים עם ממיר סתום לחתיכות! 50 אלף ק"מ, שתבין 

עריכה אחרונה על ידי barak5915
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם

האמת לא סתם "נעלם" נוזל קירור,ולפי מה שנאמר פה,יש מצב שזה EGR קולר.
ממיר קטליטי סתום,זאת יכולה תוצאה של נזק עקב תקלה במקום אחר,אבל עצם החלפתו לא תפתור את הבעיה,שיטת סלמה הידוע בהרבה מוסכים.
יכול להיות גם שסתום EGR תפוס,בדרך כלל תפוס,במצב פתוח יכול להרוס ממיר,אבל גם הנהג ירגיש סחיבה לא טובה במנוע.
בקיצור כל הדור החדש של מנועים בתקן EURO 6,עם החמרת תקן פליטות גז,גם על מנוע היברידי מערכות EGR מתוחכמות זה סטנדרט,יאללה חגיגה !!!

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...