Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, היום בבוקר קיבלתי דוח על אי מתן זכות קדימה במעבר חציה. הקטע הוא שאני כן עצרתי לפני המעבר חציה וחיכיתי גם עד שהולכת הרגל חצתה עד הצד השני. השוטר כמו כן טוען שהיה לו קשר עין רציף עם הרכב אבל אני מאוחר יותר חזרתי עם אישתי לאותו המעבר חציה והיא לא הצליחה לראות את האוטו עד כמה מטרים אחרי המעבר. לצערי לא היה לי מצלמה ברכב, בדיוק לפני שבוע הזמנתי.

יש טעם לבקש להישפט על הדוח אם זה רק הטענה שלי מול הטענה שלו? אני גם נהג חדש וחוץ מהנקודות יש סנקציות מיוחדות על העבירה הזאת?

IMG_20210311_092713.jpg

פורסם
  1. תקל על מי שמנסה לעזור לך וסובב את התמונה
  2. הדו״ח חסר פרטים חשובים כמו פירוט היכן עמד השוטר, מספר נתיבים ובאיזה נתיב היית, איזה חלק של המעבר הספיקה ההולכת לחצות ובאיזה מרחק עברת לידה כביכול.
  3. להבא, גם אין לך מצלמה ברכב, כשעוצרים אותך, שלוף את הטלפון והתחל לצלם, מבלי להפריע לשוטר. צלם את המקום בו נעצרת, את האיזור ושדה הראיה שלו אל מיקום העבירה.

אפשר לתקוף את הנ״ל בבית המשפט, השאלה כמה אתה מוכן להשקיע, לחזור למקום, לצלם את המקום בו עמד השוטר ושדה הראיה שלו, להגיע לדיונים בבית המשפט, להתכונן לחקירת השוטר כדי להעלות את החוסרים בדו״ח ולתקוף את נקודת שדה הראיה.

פורסם

כאמור צלם את כל הדו"ח הסתר פרטים אישיים ותעלה אותו חזרה ישר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

משלים ומחדד את דברי  Be Roo , הדוח לוקה בחוסרים רבים

1. מיכן להיכן נסע הרכב?

2. מהיכן להיכן חצתה הולכת הרגל ביחס לרכב?

3. כמה פסים למעבר החציה?

4. על איזה פס הייתה הולכת הרגל בעת שהרכב התקרב?

5. האם קיים תמרור 306?

6. האם הרכב היה בתנועה?

7. האם היו כלי רכב נוספים

מה שחסר הוא החלק שבו נרשמו דבריך. העלה אותו כדי שנקבל תמונה מלאה

פורסם

הגיוני שהדוח לוקה בחוסרים מכיוון שכמו שאמרתי מקודם אין סיכוי שלשוטר היה שדה ראיה למעבר חצייה וכן עצרתי לעוברת אורח עד שחצתה.

מבחינתי כל עוד יש לי סיכוי סביר לנצח את הדוח בבית המשפט אני אקדיש לזה את המאמץ והזמן. שוטר שמסיבותיו שלו משקר ונותן דוח שווא זה פשוט ביזיון.

IMG-20210311-WA0011.jpg

מאוחר יותר אני גם אחזור למקום ואעלה תמונות מאיפה שקיבלתי את הדוח.

פורסם

אוסיף לדברי המלומדים לפני

לא ברור לי מה זה חסימה

לא ברור באיזה מעבר חציה מדובר

אני משער כי על רחוב ירושלים יש מספר לא מועט של מעברי חציה

מצחיק לכתוב שהולכת הרגל הייתה באמצע המעבר חציה , אז אני "דרסתי" אותה 

אם כיוון התנועה הוא ממער למזרח הרי מדובר בהתחלת רחוב ירושלים שבו התנועה היא דו סיטרית כי אח"כ הרחוב הופך להיות חד סיטרי לכיוון תנועה מערבה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ההימור שלי, השוטר היה שם בגלל משימה אחרת (להלן ״החסימה״), היה לו משעמם והוא קלט משהו בזוית העין והחליט להעביר את הזמן בכתיבת דו״ח חובבני.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 11.3.2021 בשעה 12:00, Denisius כתב:

הגיוני שהדוח לוקה בחוסרים מכיוון שכמו שאמרתי מקודם אין סיכוי שלשוטר היה שדה ראיה למעבר חצייה וכן עצרתי לעוברת אורח עד שחצתה.

מבחינתי כל עוד יש לי סיכוי סביר לנצח את הדוח בבית המשפט אני אקדיש לזה את המאמץ והזמן. שוטר שמסיבותיו שלו משקר ונותן דוח שווא זה פשוט ביזיון.

IMG-20210311-WA0011.jpg

מאוחר יותר אני גם אחזור למקום ואעלה תמונות מאיפה שקיבלתי את הדוח.

היה לי מקרה דומה ברחוב ראשי בחולון לפני כעשור.
אני זוכר כמה התבאסתי כי שחזרתי את האירוע עשרות פעמים ולא הייתה לי אפשרות לנהוג אחרת.
אם אני זוכר נכון - אני בסוף שילמתי אבל האמת, אם יש לך זמן, אנרגיה והגיון בריא אל תוותר.

יש כאן חברה רציניים שיכולים לסייע.
יש מידע אין סופי ברשת.

החלטה שלך - בהצלחה!

" ! The fender bender bent more than just your fender "

• תוכן חדש...