Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על המגבר הנ"ל

RT1500D

http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^3050,'normal_sales')

ואם אפשר להשיג אותו במחיר יותר זול יותר

או אם יש מונו אחרים שנכנסים בתקציב

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קראתי באיזה פורום של אלקטרוניקה שלאיזה בחור המגבר נשרף והוא רצה לתקן אותו, הוא אמר שהמגבר הזה זול וכמו שהוא עולה ככה הוא שווה , הוא עלה כ1200 שקלים בארצנו, ההספקים שלו לא גבוהים..

אבל את זה אני לא יודע, זה מה שקראתי.

תמיר

פורסם

540W ל4 אום? לא ניראה לי הוא יספק, הצעתי לך את Z2200 הוא יפיק 600W ל4 אום.

תמיר

פורסם
קראתי באיזה פורום של אלקטרוניקה שלאיזה בחור המגבר נשרף והוא רצה לתקן אותו, הוא אמר שהמגבר הזה זול וכמו שהוא עולה ככה הוא שווה , הוא עלה כ1200 שקלים בארצנו, ההספקים שלו לא גבוהים..

אבל את זה אני לא יודע, זה מה שקראתי.

תמיר

תמיר,

רב סרן שמועתי?

מדדת את ההספק?

פורסם

גם אתם לא מדדתם, אין לכם מושג מה ההספק האמיתי רק מה שמצויין על החוברת,

לפי תגובות של אנשים שקנו הוא לא עומד בנתונים, אני לא בא לשלול את המוצר, הבחור רצה

לשמוע חוות דעת, אז אני מספר לו את שלי מימה שקראתי,

אם זה נכון אני לא יודע, משהו שהוא CLASS D אז הוא יכול להפיק הרבה הספק וגם יכול להיות קטן במידותיו, וגם נציל יותר מכול מגבר CLASS AB רגיל

תמיר

• תוכן חדש...