Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שיפוץ דשבורד] - דרושה עזרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ויש פה אנשים שכבר שיפוצו דש בורד אחד או שניים בחייהם אני מקווה למצא פה את התשובה..

לאחרונה גיליתי סדק בדש-בורד אצלי באוטו, ומכיוון שזה עתה קניתי אותו, אין מצב מבחינתי להשאיר את המצב ככה, ואני צריך לטפל בזה.

הסדק הוא באמצע הדש, מקום שטוח וישר ללא קפלים או עיוותים, פשוט נהיה שם סדק.

למישהו יש רעיון מה עושים בכזה מצב?

האם מישהו התנסה פעם עם המוצר הזה או זה?

הרכב הוא BMW 316 אגב.

תודה מראש לעונים

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
פעמים רבות התיקון הוא קשה ביותר עד בלתי אפשרי (לצערך במקרה שלך אני חושש שזה המצב).

נסה למצוא כיסוי יפה לדשבורד...

אין מצב לכיסוי יפה לדש בורד. אני לא אוהב לטאטא את הבעיות שלי, אני פשוט מתלבט בין שלושה פתרונות אפשריים, מהזול אל היקר :

1. תיקון מקצועי פה בארץ

2. הלבשה של כיסוי ייעודי כמו בלינקים שהבאתי [קיויתי שיש פה אנשים שכבר הלבישו כסוי כזה ויוכלו לתת לי חוו"ד]

3. יבוא \ קניה מפירוק של דש בורד לא סדוק של E30 והחלפה עם הדש בורד שלי.

יאמר לזכות המצב אצלי - שהוא בכלל לא קטסטרופלי, אבל אני אוהב את האוטו שלי שלם להפליא.

רון.

oo==00==00

פורסם
2. הלבשה של כיסוי ייעודי כמו בלינקים שהבאתי [קיויתי שיש פה אנשים שכבר הלבישו כסוי כזה ויוכלו לתת לי חוו"ד]
היה כאן בעבר שירשור על כיסויים כאלו, ואפילו על BMW - בדוק כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=38310&highlight=%E3%F9%E1%E5%F8%E3

כפי שתראה בשירשור, אני הרכבתי כיסוי כזה על ה-MG. הוא מתלבש על החלק העליון של לוח השעונים, במקום שבדרך-כלל יש פיצוצים מהשמש. שים לב שהפנלים האלו קשיחים (לפחות ב-MG) - זה נראה כמו סקאי וקשה להבחין בהלבשה, אבל החומר קשיח למגע. במקרה שלי העלות היתה סבירה בהחלט, וההרכבה לקחה 10 דקות. תמונה של התוצאה יש בשירשור. אני וה-MG יצאנו מאד מרוצים מהענין, אבל כמובן שאין לי מושג איך בנוי הפאנל החליפי של BMW.

בהצלחה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

כתבתי כבר שלוש פעמים בעבר, ואכתוב שוב בקצרה.

כיום בעולם יש שלוש חברות שמשפצות דשבורדים, והכוונה היא לשיפוץ ממשי, הסרת כל החומר, בניית הדשבורד מחדש, הכנסה למכונת וואקום בחום ולחץ להדבקה של סקאיי מיוחד לדשבורדים. כך מייצרים דשבורדים - והדשבורד יוצא חדש לחלוטין כפי שהיה על מכוניתך ביום שיצאה מהמפעל.

הבעיה - תהליך יקר מאוד, איטי, ומתחיל ב400$ לדש הכי פשוט וזה בלי משלוחים הלוך חזור...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם
כתבתי כבר שלוש פעמים בעבר, ואכתוב שוב בקצרה.

כיום בעולם יש שלוש חברות שמשפצות דשבורדים, והכוונה היא לשיפוץ ממשי, הסרת כל החומר, בניית הדשבורד מחדש, הכנסה למכונת וואקום בחום ולחץ להדבקה של סקאיי מיוחד לדשבורדים. כך מייצרים דשבורדים - והדשבורד יוצא חדש לחלוטין כפי שהיה על מכוניתך ביום שיצאה מהמפעל.

הבעיה - תהליך יקר מאוד, איטי, ומתחיל ב400$ לדש הכי פשוט וזה בלי משלוחים הלוך חזור...

תודה על הרעיון, אני מניח שזה פרקטי לרכבים שאי אפשר להשיג להם דש בורד אחר, אבל במקרה שלי דש חדש מהחברה [עדיין יש להם, ביררתי] יעלה לי פחות מ400 דולר.

אני אנסה לעבהור על השרשור של ה-MG והכיסוי שהורכב עליה, מקווה שזה יעזור, בינתיים בפורומים מקבילים קיבלתי כמה עצות שעדיף להמנע כמה שאפשר מפירוק של הדש-בורד שכן זה מתכון בדוק לקרקושים ורעשים אחרי ההרכבה מחדש..

רון.

oo==00==00

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לחברת " WURTH " יש חומר מילוי מיוחד עבור תיקוני דש והוא ניתן לעיבוד לאחר מריחה.

בדוק אצל היבואן או בנקודות שיווק.

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם
לחברת " WURTH " יש חומר מילוי מיוחד עבור תיקוני דש והוא ניתן לעיבוד לאחר מריחה.

בדוק אצל היבואן או בנקודות שיווק.

תוכל לציין שם של יבואן \ נקודת שיווק?

עשיתי חיפוש בגוגל ואמנם קיבלתי הרבה תשובות -אבל שום דבר ספציפי

רון.

oo==00==00

פורסם

בקאפרי בזמנו, כשהתחלתי לשפץ אותו לפני כמה שנים, היה לי דש-בורד סדוק ביותר, אז פשוט הלכתי לרפד, שכיסה לי את כל הדש-בורד במין בד-פרוותי שחור (יכולתי לבחור כמה אופציות)- יצא טוב, רק בדיעבד לא הייתי בוחר בבד הזה - נשרף מהר מדי בשמש... אני מניח, שאם עושים את אותה העבודה באיכות טובה עם, נניח, סקאי - ייצא מצויין!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...