Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח היעדר תביעות - פר רכב או פר ת"ז ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

ברשותי 2 רכבים על שמי בלבד ועל ת"ז שלי.  לשניהם יש מקיף.

רכב מס' 1 - לא היו תביעות ב-3 שנים האחרונות. יש אישור על כך מאתר הר ביטוח.

רכב מס' 2 - הייתה תביעה בשנה אחרונה, נזק עצמי על סה"כ 6,000 ש''ח (אופנוע ללא ביטוח נכנס מאחור, הוחלף פגוש אחורי). יש אישור מאתר הר ביטוח שהייתה תביעה מסוג נזק עצמי

בקרוב מאוד רוכש עוד רכב חדש צריך לעשות ביטוח חובה ומקיף.  

כאשר ישאלו אותי לגבי עבר ביטוחי ויבקשו אישור , מה אני נחשב ? בעל עבר ביטוחי נקי (דו"ח פר רכב) או לא משנה כמה רכבים יש לי , מספיק שהייתה תביעה אחת וכבר אין לי "עבר ביטוחי נקי".

תודה לעוזרים

פורסם

לפי ת.ז.
כאשר תמכור את הרכב ותקנה אחר, לא תוכל לטעון שאין תביעות קודמות (במידה והיו).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

פר נהג. אחרת היה אפשר לצבור תביעות, ואז שהיד הבאה תתמודד עם הפרמיה האסטרונומית.

מה שכן, כדי לצבור עבר ביטוחי, אתה חייב שיהיה לך במשך כמה שנים ביטוח על שמך ברצף, גם אם אתה מחליף רכבים כל יומיים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חושב שאולי לא הגדרתי שאלה שלי בצורה נכונה. אז אנסה שוב....

ברשותי 2 רכבים על שמי בלבד.  לשניהם יש מקיף.

רכב מס' 1 - לא היו תביעות ב-3 שנים האחרונות. יש אישור על כך מאתר הר ביטוח.

רכב מס' 2 - הייתה תביעה בשנה אחרונה, נזק עצמי על סה"כ 6,000 ש''ח (אופנוע ללא ביטוח נכנס מאחור, הוחלף פגוש אחורי). יש אישור מאתר הר ביטוח שהייתה תביעה מסוג נזק עצמי

אני רוכש עוד רכב (מס' 3)  ומעניין לבטח אותו בחברת ביטוח שלא הייתי מבוטח בה קודם (עקב הסדר מסויים) . ועכשיו באותה חברת ביטוח שואלים אותי האם יש לי אישור העדר תביעות ב-3 שנים האחרונות.

מה אני עונה? אני כן יכול לספק אישור על רכב מס' 1 ואין שם תביעות ב-3 שנים האחרונות. אבל אם יבדקו במסלקה לפי תז אז יגלו שיש לי עוד רכב ושם כן הייתה תביעה .....

אז כיצד לפעול נכון וחוקי, ומצד שני לא לשלם סתם פרמיה עקב אירוע ברכב מס' 2

image.png.30d4f4fde58b5372f01768671f56517c.png

image.png.a4f42cb322900f0f9c8f702e0d41677c.png

פורסם
לפני כשעה, micha כתב:

צרף את היעדר התביעות 3 שנים של רכב מס' 1. 

אז במקרה של אירוע ביטוחי ברכב מס׳ 3 , במקרה ויבדקו שברכב מס 2 הייתה תאונה (דרך מסלקה) - מה יקרה ?

פורסם

מה יהיה? יגידו לך לשלם יותר.
וזה מניסיון של חבר שבאמת שכח מתאונה מלפני שנתיים, רצה לבטח רכב נוסף שיש בבעלותו, רשם שלא היו תביעות ב 3 השנים האחרונות וקיבל הודעה שרשומה עליו תביעה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני הייתי מסביר את המצב לסוכן הביטוח ופועל על פי עצתו (המוקלטת).

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...