Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשתי תקבל רכב מהעבודה.

נסיעות ארוכות בין עירוניות בעיקר בדרום.

מחפש את הפיתרון הזול ביותר עבורנו (לא מעניין אותי צריכת דלק)

דרישות:

1. נוח לסיעות ארוכות (האוטו יהיה המשרד שלה)

2. אוטומטי.

3. כנראה יעבור להיות רכב עיקרי ולכן צריך להיות נוח ל-5 גבוהים יחסית.

האידיאלי היה דאסטר אוטומטי אבל אני לא רואה שיש כאלו 2021.

אשמח לרעיונות.

פורסם

מי ישלם את הליסינג? זה אתם לוקחים? המעסיק משלם?

אם המעסיק משלם, בד"כ יש לו רשימת של דגמים מהם אפשר לבחור.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

zvit,  אני אנסה לחדד

אם המעסיק יעשה ליסינג לרכב כמו קורולה לדוגמא הנטו יפחת לרמה שלא כדאי לאשתי לקחת את העבודה.

אנחנו מחפשים פתרון על ידי או:

1. מציאת רכב זול יותר מהקורולה שעדיין יענה לדרישות ולא יפחית את הנטו ב- 3000 ש"ח או יותר (אני מעריך שהמעסיק וחברת הליסינג יהיו גמישים).

2. המעסיק ישלם את מה שהוא היה מעביר לליסינג אלינו ואנחנו נעשה עסקת ליסינג פרטי/תפעולי.

3. רעיון אחר שיש לחבר פורום (לא, לא יהיה גילום).

תודה ויום נעים

פורסם

תבדוק היטב את נושא הגבלת הקלומטרג'
מחיר לפני או אחרי מע"מ (מעניין בדרך כלל המעסיק מזדכה על המע"מ למה הדיל שלכם שווה לו?),

כל חברה תתן לכם מחיר טוב על דגם אחר (בדרך כלל מה שהם עובדים איתו),
לא מעניין אותך הדלק? תתחיל לבקש הצעות ממספר חברות המשפחתיות הפופולריות יהיו לרוב הזולות ביותר (אלנטרה, קורולה, SX4, פורטה, איוניק).

• תוכן חדש...