Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אני רוצה לשים מערכת אנדרואיד לרכב איזה הכי מומלץ ומה המחיר שזה אמור לעלות דרשו ממני 2200 שקל כולל התקנה זה המחירים?ואני רוצה לשאול גם לגבי אנדרואיד אוטו שווה להשתמש בזה במקום להוציא ולפרק את כל המערכת ?

פורסם

אני משתמש באנדרואיד אוטו, לדעתי לא צריך מעבר. יש וויז, ספוטיפיי, פודקאסטים, ואפשרות להתקשר. לא רואה צורך באפליקציות או יוטיוב באוטו, בטח לא בעלות גבוהה עבור מוצר סיני.

פורסם
לפני כשעה, DubelBoom כתב:

אני משתמש באנדרואיד אוטו, לדעתי לא צריך מעבר. יש וויז, ספוטיפיי, פודקאסטים, ואפשרות להתקשר. לא רואה צורך באפליקציות או יוטיוב באוטו, בטח לא בעלות גבוהה עבור מוצר סיני.

תודה על העזרה איך אני עושה את האנדראויד אוטו?שאני מנסה להוריד את זה זה רושם לי ההתקנה נכשלה,וחיבור לאנדרואיד אוטו חייב להיות קבוע עם כבל ופלאפון או שזה יכול להתחבר בלי?

פורסם

המערכת שלך ברכב תומכת? איזה גרסת אנדרואיד יש לך?

וזה עובד עם כבל בקרוב המוחלט של המקרים, ברכבים חדשים שתומכים בשילוב עם גלקסי (או אנדרואיד 11 בטלפונים אחרים) אפשר גם אלחוטי.

פורסם
בתאריך 10.2.2021 בשעה 11:18, DubelBoom כתב:

המערכת שלך ברכב תומכת? איזה גרסת אנדרואיד יש לך?

וזה עובד עם כבל בקרוב המוחלט של המקרים, ברכבים חדשים שתומכים בשילוב עם גלקסי (או אנדרואיד 11 בטלפונים אחרים) אפשר גם אלחוטי.

איך אני בודק את כל זה?יש לי קיה סטוניק2018

פורסם
בתאריך 10.2.2021 בשעה 09:50, אופיר19245 כתב:

תודה על העזרה איך אני עושה את האנדראויד אוטו?שאני מנסה להוריד את זה זה רושם לי ההתקנה נכשלה,וחיבור לאנדרואיד אוטו חייב להיות קבוע עם כבל ופלאפון או שזה יכול להתחבר בלי?

להנחתי  יש כל מיני סוגי אנדרואיד יש שתומכים באוטו ויש שלא תנסה את EsyConnction יש מערכות שמזהות את זה ולא את האוטו ויש כאלה שמובנות עם אפליקציה של חיבור טלפון באנדרואיד.

• תוכן חדש...