Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכתבה מתיימרת לתת  הנחיות כיצד לקרוא את רשיון הרכב בכדי להימנע מנפילה בקניית רכב יד שנייה .

אבל יש בכתבה כמה אי דיוקים  או התעלמות מהמציאות כמו לדוגמה : מזה מעל לעשור אין ברשיון רכב מיידע לתאריך ייצור הרכב . אין כלל התייחסות בכתבה  לתקנות משרד התחבורה

המתיר שיווק רכב כחדש מהניילונים גם באם עברו 18 חודשים  מייצרו . מה דעתכם ?

1856276601_1.thumb.jpg.9ff84f5252b255c2b4d9500ec916a07c.jpg

https://cars.walla.co.il/item/3309268
פורסם

ממש לא חדש. הברדק הוא אשמת משרד הרישוי עם שינוי שנת הדגם למועד העליה לכביש ב-2008.

דרך אגב, כותב המאמר הוא חבר פורום מכובד, ודומני שהיה כאן לא מזמן שרשור בנושא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כתבה רדודה.

לפני 25 דקות, sperial כתב:

כותב המאמר הוא חבר פורום מכובד,

לא הייתי  מכנה אותו מכובד. אני מכיר אותו. הוא הכל חוץ ממכובד. מקווה שלא יתנו לי אזהרה על זה. 

הייתי מצפה ממפרסם הכתבה לכתוב גם מה יהיה בעתיד באופן מסודר. 

• מצחיק 4

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...