Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלא תבינו אותי לא נכון, אי אפשר שלא להתלהב מהרעיון של מסך עצום לכל רוחב הדשבורד. כאילו... זה מסך ענק לכל רוחב הדשבורד. מה יש פה לא לאהוב?

אבל כשנכנסים קצת יותר לעומק ומתחילים לשאול שאלות, הרעיון הזה מתגלה יותר ויותר כלא יותר מאשר טיאטוא של יצירתיות וחדשנות אמיתיים, וכל האתגרים שנובעים מהם, מתחת לשטיח.

כל הפרטים כאן

49147125_MAIN--.thumb.jpg.63b93ecd6c1aff9910e824c92b6c1d95.jpg

מרצדס העלתה את החשיפה המלאה לערוץ היוטיוב שלה. אתם יכולים לצפות בה כאן:

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
ציטוט

אוקיי, הרגת אותנו... איך זה קשור למסך של מרצדס...?

להיפך, לי היה נקסוס 1, שמחתי להיזכר בו, ובזה שהיה לו (וגם לדיזייר שלך) גלגלת בתוך כפתור (בדיזייר אופטית, בנקסוס כדור פיזי). וזה היה קטע מעולה כי זה פשוט בסופו של דבר פיצ'ר כול כך לא נחוץ ומיותר.

כמו גם המסך הזה לנוסע.

יש לי הרגשה, ואני אשמח לטעות, שאנחנו בתקופה שפשוט קל ומגניב לזרוק כמה מסכים על המשתמשים, לזרוק באוויר מילים טרנדיות והכי חשוב להגיד: Innovation.

מעניין מה נחשוב על זה עוד 20-30 שנה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

בענין הזה ל NNG (אלו החבר'ה של IGO) יש תפיסה זהה לשלך.

הם בונים חומרה חזקה, מסכים והכל, אבל השכל מסתמך על הסמארטפון שלך.

לא צריך המצאות מטורפות ולא ניחושים ויריות בערפל.

הסמארטפון שלך מכיר אותך הכי טוב. האוטו יצטרך לסמוך עליו.

לפי אבי הטיפוס שהיו להם בזמנו (2017 נדמה לי) זה אמור להראות משהו נהדר.

מעניין למה מרצדס (שחתומה איתם על הניווט) לא הולכת איתם יד ביד.

פורסם (נערך)

מקווה שהקונספט לא יחלחל למכוניות עממיות יותר. 

מסך כזה גדול, שיתיישן מאוד מהר, במושב שישאר גם ככה ריק רוב הזמן,הרי מדובר על גרסה חשמלית ל-S קלאס, רכב שהדגש בו הוא על הנוסעים במושבים האחוריים. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם
לפני 7 דקות, ceyal כתב:

בענין הזה ל NNG (אלו החבר'ה של IGO) יש תפיסה זהה לשלך.

אני לא בהכרח חושב שהכל צריך להיות מבוסס על הסמארטפון, אבל הוא בהחלט צריך להיות פריט מרכזי בממשק. לפחות בכל מה שנוגע לבידור, ניווט ופרסונליזציה. במיוחד עכשיו שאנחנו צעד משיקוף קארפליי/א.אוטו אלחוטי.

אבל זה רק חלק אחד בעניין. החלק השני הוא ההתעקשות (תכלס ביננו, זו לא "התעקשות" כמו שזו "עצלנות") להעתיק את אותה "סכימת" שליטה מבוססת מגע ממכשירים אחרים גם למכוניות, במקום להשתדל ובאמת להמציא פתרונות שליטה ייעודיים לרכב שיעבדו כמו שצריך. לא כל מה שעובד מעולה כשאתה עומד מול התפריט הממוחשב של מקדונלד'ס ובוחר ארוחה, וזה כל מה שאתה עושה; עובד גם כשאתה מנסה בו-זמנית לשלוט על טון וחצי - שניים של מתכת ששועטים קדימה ב-100+ קמ"ש.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 2

פורסם

היו עושים גם את פתחי המיזוג כתצוגה במסך וסוגרים פינה על עלויות, הרי גם ככה הכל בימינו form over function...

• אהבתי 2

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני כבר כמעט שנתיים עם אנדרואיד אוטו אלחוטי ולמעט העובדה המעצבנת שגוגל לא תומכת בחיפוש כתובת בעברית עבור הניווט, שזה האמת מאוד מעצבן וגורם לי למחשבות לעבור לאייפון, לא מבין מה צריך יותר מזה בזמן נהיגה. ניווט, מוזיקה, שיחות ואפשרות לשליחת הודעות באופן קולי בלבד. מבחינת ממשק שליטה, אין כמו המערכת של ב.מ.וו ולא מבין מדוע יצרנים כמו אאודי או מרצדס זנחו את הגלגלת והממשק הלוגי. אז נכון שאפשר לבצע כיום הרבה דברים באמצעות תפעול קולי אבל לא לכל דבר בא לך תפעול באופן הזה, לגלול בין רשימת השמעה או טלפונים לדוגמה? אין תחליף לגלגלת. זה לא רק נוח יותר אלא בטוח הרבה יותר שכן זמן ההתעסקות הרבה יותר קטן והמקום לטעויות לחיצה בזמן נהיגה יורד למינימום. 

פורסם
לפני 8 שעות, פבל כתב:

אני לא בהכרח חושב שהכל צריך להיות מבוסס על הסמארטפון, אבל הוא בהחלט צריך להיות פריט מרכזי בממשק. לפחות בכל מה שנוגע לבידור, ניווט ופרסונליזציה. במיוחד עכשיו שאנחנו צעד משיקוף קארפליי/א.אוטו אלחוטי.

הסמארטפונים היום בעלי כושר חישוב מטורף. אנדרואיד/ IOS בקושי מגרדות את היכולות האלו.

התממשקות עם חומרת הרכב והתבססות על המידע של הסמארטפון שמלווה אותנו כל היום יכולה להיות משהו נהדר.

לגבי הטאץ' כל עוד שומרים על פקדים קבועים שלא נעלמים וצריך לחפש אותם, זה הרע במיעוטו.

אני חושב שזה פשוט עוד צעד של חסכון כספי בייצור חלקים מכאניים ושכולם פשוט יקפצו.

פורסם

אחת הבעיות העיקריות כפי שציינו, זאת ההתיישנות הממש מהירה של מסכי מולטימדיה לעומת סמארטפונים/טאבלטים שגורם לכל מסך להיראות ישן אחרי מספר שנים בודדות.

אולי צריך לחשוב על משהו בסגנון project treble שגוגל חשבה עליו מתישהו, סמארטפון מודולרי, אז המערכת תהיה מודולרית וניתן יהיה להוסיף זיכרון, להחליף למסך מתקדם יותר וכו', לרוב הפעולות זה יספיק(במידה ויסופק מעבד מתקדם)

ובכלל, לא מזמן עברתי ממערכת מקורית למערכת מולטימדיה אנדרואיד, ואני חייב לציין שהרבה פעמים אני  מוצא את עצמי מקשיב לכלום כי אני נמצא בתנועה מספיק ערה שאין לי זמן לחפש במסך מה בא לי לשמוע, לעומת המערכת הקודמת שבלי להסתכל ידעתי מה עושה כל כפתור וידעתי מה האפשרויות שלי. אני מאוד טכנולוג וזו לא עקומת לימוד, זה חד וחלק פחות אינטואטיבי מכפתורים קבועים

פורסם

לא אוהב את המגמה הזו. כל החלק הקדמי של הרכב צריך להיות עם מה שפחות הסחות דעת לנהג.

לי אישית מפריע מסך עם דברים זזים עליו אפילו בזוית העין וזה לפני שבכלל התייחסנו לזה שאי אפשר ככה לשים רגליים על הדשבורד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 12 שעות, ceyal כתב:

אני חושב שזה פשוט עוד צעד של חסכון כספי בייצור חלקים מכאניים ושכולם פשוט יקפצו.

בוודאי. אף אחד לא יגיד את זה בפה מלא אבל אין לי שום ספק שזה חלק משמעותי מהסיבה.

לפני שעתיים, ch2856 כתב:

כאילו שזה לא היה מספיק:

אני ממש מתלבט בין:

א. זה קצת נראה כמו סרטון תדמית מושקע יתר-על-המידה של השלטים-בשקל שמגיעים עם מערכות סטריאו כבר איזה 400 שנה.

ב. אלוהים ישמור, תהרגו אותי עכשיו...

פורסם

זה צעד מתבקש בדרך להפיכת הרכב לאוטונטמי ( דרגות 4 - 5 ) לחלוטין. 

צריך להעביר את הזמן איכשהו בדרך לאילת.. 

שת"פ הבא של מרצדס יהיה עם נטפליקס.

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
פורסם

זה העניין, ברכב אוטונומי רמה 5, אין יותר דבר כזה "נהג" או "נוסע".

כולם נוסעים.. האלגוריתם נוהג.😬

כיום: סקודה קודיאק 1.5, פיג'ו 108 1.2
לפני: סקודה אוקטביה  *  סיטרואן C2VTS ❤️ *  פיג'ו 206  *  מזדה 3 * רובר 214SI ידנית ❤️ * מזדה לנטיס  * פורד אריקה ידנית
  • תוכן חדש...