Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת אפילו בלי קשר לעניינים פסיכולוגים שיש אנשים "רגילים" שזה מפריע להם אז בטח שאצל עשירים, גם פרקטית הרבה לא רוצים לוותר על האפשרות הזו גם אם יש שירות יעיל יחסית, כמה פעמים קורה חלילה משהו וצריך פתאום לנסוע למיון מהר, או סתם למרפאה הקרובה? או כל מקרה מיידי אחר (לאו דווקא רפואי) 

לא כל נסיעה היא מתוכננת מראש לפי יומן קבוע והרבה אנשים, בטח עשירים, מעדיפים להיות תלויים בעצמם ולא בגורם צד ג'. 

בנוסף, פסיכולוגית גם להרבה אנשים יותר קל לשלם בוכטה יפה ולנסוע "חופשי" מאשר לשלם כל נסיעה בנפרד במסגרת השירות גם אם זה זול יותר באופן יחסי מלהחזיק רכב בעצמך ולראיה, לא חסרים המון אנשים שנוסעים כמות זעומה של קילומטרים בשנה ברמה שאכן יותר משתלם להם פשוט לשלם למונית על כל נסיעה שכזו והם עדיין מתעקשים שיהיה להם רכב משלהם. 

פורסם

@ליפיגו @Doron_Z

אנחנו כבר ממש סוטים מהנושא המקורי, אבל בעיקר סתם עוסקים בניחושים על איך הרכבים האוטונומיים האלה ייראו ומי ייבחר להחזיק כזו לעומת מי שלא. כמובן שאין פה נכון או לא נכון וכל אחד כותב את מה שהוא חושב שייקרה על סמך מה שהוא יודע. אני לא חושב שמישהו מאיתנו יותר או פחות צודק, ולכל טיעון שלי או שלכם אפשר לתת מענה. 

מה שכן, אני בטוח במיליון ושניים אחוז שכל יצרנית רכב וכל חברה שתפעיל צי מכוניות יעשו שמיניות באוויר כדי שייבחרו במכוניות שלהם, וככל שהמכוניות יהיו יוקרתיות יותר והעלויות יהיו גבוהות יותר, ככה הן יעשו יותר שמיניות.

• רעיון טוב! 1

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תוכן חדש...