Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתוסכל....הבת שלי העבירה אליי את הקיה פיקנטו 2017 שלה ומהרגע שקיבלתי אותו אני לא מצליח לשמוע אף תחנת רדיו נורמלי, כל תחנה שאני שם אחרי 5-10 שניות הרדיו מתחיל לסרוק אוטומטי תחנות, לא מצליח לעצור את זה ולא מוצא בשום מקום איך מבטלים, עברתי על כל ההגדרות אבל אין פתרון, מישהו מכיר ?

מדובר במערכת הפשוטה של הרכב המקורית, מצרף תמונה - תודה מראש לכל העוזרים

Kia-Picanto_UK-Version-2017-1280-3c.jpg

פורסם

בין הסריקות אתה שומעת את התחנה בסדר או מאוד מקוטע?

האנטנה על הגג מורכבת ואם כן היא במצב טוב?

חיפשת אם יש הגדרה במערכת של חיפוש אוטומטי של תחנות שאפשר לבטל?

פורסם
בתאריך 25.12.2020 בשעה 10:55, ymalachi כתב:

הרדיו מתחיל לסרוק אוטומטי תחנות, לא מצליח לעצור את זה ולא מוצא בשום מקום איך מבטלים, עברתי על כל ההגדרות אבל אין פתרון, מישהו מכיר?

מדובר במערכת הפשוטה של הרכב המקורית, מצרף תמונה - תודה מראש לכל העוזרים

תוכל לעלות צילום של הרדיו כאשר אתה מאזין לתחנה כלשהי? אני רצוה לראות את ההגדרות קליטת רדיו שנבחרו (במיוחד ה AF וה TA). 

פורסם

בוקר טוב,

לגבי שאלתך Shab00  - כאשר אני שומע אז שומעים מצוין והאנטנה פיקס, לא מצאתי את ההגדרה לגבי חיפוש אוטומטי ואני מעריך שזו אכן הבעיה ולכן אני צריך הדרכה....

לגבי שאלת דניאל - אני אשלח יותר מאוחר אבל אכן רשום בצד שמאל כל הזמן TA

תודה לכולם

• תוכן חדש...