Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו צריכים להחליף 4 צמיגים באאוטלנדר של ההורים מידה 225/55R18.

אני מעוניין לרכוש צמיג טוב (אחיזה-בלימה בעיקר) ובגרנדיס שלי רכשתי את המישלין פרימסי 3 לפני שנה וחצי (עברתי למישלין מברידג'סטון).

האם המישלין פרימסי 4 עדיין מומלצים או שיש צמיג חדש יותר שהוא גם יותר טוב?

קיבלתי מחיר של 930 ש"ח לצמיג כולל מע"מ והרכבה ברחובות. איך המחיר הזה?

קיבלתי גם הצעה של צמיגי TOYO במבצע ב750 ש"ח שלדברי הפנצ'ריה הם באים עם אאוטלנדר חדש.

איך הם?

ההפרש לרביעיה מאוד משמעותי..

תודה, גלעד.

פורסם
לפני שעה, ygili כתב:

מקפיץ אחרי יום..
מישהו יכול להמליץ?

אני לא מבין גדול בצמיגים, למען האמת אצלי ברכב בכלל יש פאלקן.

אבל אני יכול לתת טיפ קטן לגבי המחיר.

בנוגע לTOYO, לא ציינת איזה דגם הציעו לך אבל יש להם דגמים שניתן להשיג גם ב100 ש"ח פחות לצמיג מה שהציעו לך אז שווה בדיקה (אם תרצה תפרט פה\שלח לי הודעה בדיוק מה הציעו לך)

לגבי המישלין אפשר להשיג גם ב800 או לפחות ב900 באזור המרכז. פה המחיר קצת יותר סביר אבל בTOYO יש מצב שקצת הגזימו.

אם אתה מהמרכז- יש פנצ'ריה מומלצת מאוד שאני מכיר, אני אישית הולך רק לשם ושולח לשם גם את כל מי ששואל אותי (לא מכיר עד עכשיו מישהו שיצא לא מרוצה)

פורסם
לפני כשעה, aviel-bs כתב:

אני לא מבין גדול בצמיגים, למען האמת אצלי ברכב בכלל יש פאלקן.

אבל אני יכול לתת טיפ קטן לגבי המחיר.

בנוגע לTOYO, לא ציינת איזה דגם הציעו לך אבל יש להם דגמים שניתן להשיג גם ב100 ש"ח פחות לצמיג מה שהציעו לך אז שווה בדיקה (אם תרצה תפרט פה\שלח לי הודעה בדיוק מה הציעו לך)

לגבי המישלין אפשר להשיג גם ב800 או לפחות ב900 באזור המרכז. פה המחיר קצת יותר סביר אבל בTOYO יש מצב שקצת הגזימו.

אם אתה מהמרכז- יש פנצ'ריה מומלצת מאוד שאני מכיר, אני אישית הולך רק לשם ושולח לשם גם את כל מי ששואל אותי (לא מכיר עד עכשיו מישהו שיצא לא מרוצה)

לגבי הTOYO - זה עוד מחיר מבצע 750 🙂, והוא לא אמר לי איזה דגם (ולא שאלתי כי בהתחלה TOYO לא היו בחשבון..)

לגבי המישלין - הוא עשה עוד הנחה בטלפון - 900 לצמיג (ואולי יעשה עוד קצת רכישה) אז נלך עליהם.

תודה!

פורסם
לפני כשעה, ygili כתב:

לגבי הTOYO - זה עוד מחיר מבצע 750 🙂, והוא לא אמר לי איזה דגם (ולא שאלתי כי בהתחלה TOYO לא היו בחשבון..)

לגבי המישלין - הוא עשה עוד הנחה בטלפון - 900 לצמיג (ואולי יעשה עוד קצת רכישה) אז נלך עליהם.

תודה!

בד"כ כשמתקינים 4 צמיגים הרבה פעמים "נהוג" לעשות הנחה כי בכל זאת מחליפים רביעייה..

תנסה לכוון לשם

פורסם

שלום,
מה קוד עומס ומהירות הרשומים ברישיון הרכב?
אם זה 98V, אפשר להזמין דרך היבואן Goodyear Effigrip SUV ב 717₪ לצמיג.
https://www.itire.co.il/mobile/search.php?searchBy=tier&searchNow=1&width=225&height=55&koter=18

זה בערך גם המחיר בצמיגיות הזולות
https://tires4u.co.il/tire-service?tire=608&cs=1&diameter=9&aspectRatio=13&width=20

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...