Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, 

יש לי פולסווגן טרנספורטר קמפר וואן שנת 69 ישנה מאוד. עברה שיפוץ בפעם האחרונה לפניי 15 שנה בערך ומאז היא עמדה. 

שמעתי שאפשר לשלוח רכבים כאלה לחול(ליוון בעיקר) לשיפוץ והשיפוץ יוצא משמעותית זול יותר מהארץ. 

חרשתי את כל האינטרנט ולא מצאתי אתר או פורום אחד שמתעסק בזה. 

אולי מישהו בפורום הזה התנסה או מכיר מישהו שהתנסה בתהליך כזה ויכול לתת לי קצת הכוונה? 

תודה רבה! 

שגיב. 

פורסם
בתאריך 19.12.2020 בשעה 18:17, Sam_sag כתב:

שלום לכולם, 

יש לי פולסווגן טרנספורטר קמפר וואן שנת 69 ישנה מאוד. עברה שיפוץ בפעם האחרונה לפניי 15 שנה בערך ומאז היא עמדה. 

שמעתי שאפשר לשלוח רכבים כאלה לחול(ליוון בעיקר) לשיפוץ והשיפוץ יוצא משמעותית זול יותר מהארץ. 

חרשתי את כל האינטרנט ולא מצאתי אתר או פורום אחד שמתעסק בזה. 

אולי מישהו בפורום הזה התנסה או מכיר מישהו שהתנסה בתהליך כזה ויכול לתת לי קצת הכוונה? 

תודה רבה! 

שגיב. 

שמעת שמשפצים בחול ספציפית פולסווגן טרנספורטר קמפר וואן או בכללי רכבי אספנות/אחרים? 

איך בדיוק זה יוצא זול יותר "משמעותית" כאשר יש את כל הפרוצדורה הזו של העברת רכב על ספינה/אישורים וכו וכו? 

איפה בכלל שמעת שעושים כזה דבר? 

פורסם

אמנם הרכב שלי עדיין לא אספנות,

אבל בתור חובב-אספנות-לייט שנהנה לקרוא בפורום, גם אני קיבלתי את הרושם הזה...🙃

הדרך עצמה היא היעד.

• תוכן חדש...