Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סרטון ראלי באמת באמת מדהים..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7732 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ארי וטאנן על פיג'ו 405 ב-1988 בסרטון באמת יוצא דופן המראה את מסלול פייקס פיק ואת הכישורים של הבחור בצורה יפהפיה לטעמי.. בלי שטויות מיותרות.. אתם כבר תבינו.

שווה כל אחד מ-66 המגה בייטים..

http://carfreaks.b0nk.net/Course%20de%20Pikes%20Peak%20(Ari%20Vatanen).mpg

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין ספק, ה405T16 הזו ננהגת היטב למעלה, אך לא בן אנוש הוא זה שנוהג בה, אלא השכינה עצמה.

מטורף לחלוטין. כבר ראיתי את זה בעבר, אבל עכשיו זה שוב הכניס אותי להלם. איזה נהג, איזו מכונה.

פעם 405T16.. היום 1007.. איך חולפת לה תהילת עולם, אה?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

צודק... וזה אותו סיפור לדעתי עם הנהגי ראלי של השנים האחרונות... עם כל הכבוד לסבסטיאן לואב וחבריו הם לא מתקרבים לנהיגה ברמה כזאת.

ד"א בסרט המסויים הזה וטאנן שבר כמה שיאים של מסלול הפייקס פיק...

ולשאלה: זה כל המסלול או שאלו רק קטעים (סליחה על הבורות)?

פורסם

אל תפתח את הויכוח הזה.

אין מצב להשוות בין נהגים שונים מתקופות שונות.

כמו בכל ענף ספורט. כל אחד יכול להימדד רק בהשוואה לאחרים שהתחרו עימו באותו זמן.

פורסם

לא צריך להיות ויכוח, צריך רק לדעת ש15 שנים בספורט מוטורי זה המון,

אין מה להשוות טכנולוגית בין המכוניות ,ופועל יוצא ששיטת הנהיגה גם השתנתה אז עבדו הרבה יותר קשה

(הנהגים) היום? אין יותר מפלצות גרופb כמו ה405 ,לנצייה , 205 16 (הגה מכני) ועוד.....

שמות כמו ארי ווטנן, טימו סלונן. מרטין שקנקה,רוהל,ברונו סאבי, ועוד רבים הכנסתם אותי לנוסטלגייה

ביי

מירוצי מכוניות

פורסם
אל תפתח את הויכוח הזה.

אין מצב להשוות בין נהגים שונים מתקופות שונות.

כמו בכל ענף ספורט. כל אחד יכול להימדד רק בהשוואה לאחרים שהתחרו עימו באותו זמן.

טוב מסכים... זאת רק הייתה דעתי..

בכל אופן זה הכניס אפילו אותי לנוסטלגיה... ואני רק נולדתי באותה שנה..

:smile:

פורסם

ואוו פאקינג ואוו, איך מגיעים לרמה כזו של שלמות? ראיתי בחיים שלי כמה וכמה קטעים מאוד רציניים, וזה אחד הטובים שבינהם, מישהו מוכן להסביר לי איך בנאדם יכול להגיע לכזו רמה של שליטה ברכב? איך זה יכול להיות אפשרי?

עדיין כאן ועדיין שולט

פורסם

יש מקומות שזורקים תינוקות למים בגיל כמה חודשים, שילמדו לשחות בצורה טבעית... בפינלנד, זורקים אותם למכונית.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
ואוו פאקינג ואוו, איך מגיעים לרמה כזו של שלמות? ראיתי בחיים שלי כמה וכמה קטעים מאוד רציניים, וזה אחד הטובים שבינהם, מישהו מוכן להסביר לי איך בנאדם יכול להגיע לכזו רמה של שליטה ברכב? איך זה יכול להיות אפשרי?

במקרה שלו ושלי פשוט נולדים עם זה, ורק משתבחים עם השנים... :roll:

ושמר, נזכרת בגיבור ילדות....?

פורסם

לעזאזל אני בעבודה ולא יכול להוריד את זה ,בשאיפה שאפשר יהיה להוריד את זה אחרי שאני חוזר הביתה!

אם לא.. מישו יכול לארח ?

תסתכל למעלה! מה אתה רואה?? לא!! יותר למעלה!! לא!!!!! הכי למעלה!! כן הכי למעלה!! מה אתה רואה?! מה מנורה??????????

*שיחת תמיכה רגילה עם לקוח טיפוסי שמנסה למצוא איפה לעזאזל כתוב "כלים" :|:bad-word:

פורסם

ושמר, נזכרת בגיבור ילדות....?

מותו של טויוונן עם הדלתא S4 נחשב בעולם הראלי של ימי קבוצה B לאירוע לא פחות חשוב,מזעזע ,טראומטי וכל סופרלטיב שתרצה - מאשר מותו של איירטון סנה באימולה.

הוא נחשב למהיר ולכשרוני שבנהגי אותה תקופה - וכל התותחים שדני לוי הזכיר אז היו פעילים ...

למעשה , המוות שלו ושל הנווט שלו , סרג'יו קרסטה , הביא לביטולה של קבוצה B , על המפלצות המדהימות שהיו בה (אודי קוואטרו S2 , האלופה 205T16 , מטרו 6R4 , פורד RS200 , סיטרואן BX TC4 ועוד).

פורסם

אני מת על ראלי של שנות ה80,יש לי מלא סרטים של אז,בכלל כבר לא עושים מכוניות כמו שעשו אז (יותר בטוחות אבל לא מהנות),בזמנו לנהגים היה ביצים מברזל הם היו שולטים במפלצות הנעה אחורית (רובן בכל אופן)עם חלוקת משקל מטורפת במסלולים בלתי אפשריים.

דרך אגב יש לי באחד הסרטים את הקטע שנהג של לנצ'יה דלתא נהרג עם הנווט שלו לא בטוח שזה הוא כי הבנתי ששתיים נהרגו,הקטע נקלט ממצלמת חובבים,לפי מה שראיתי היתה קפיצה קטנה שפגעה בגלגל או בסרן הקדמי שהרס משהו בהיגוי של הרכב,זה קרה בדיוק לפני עיקול ימינה,ראיתי שהוא ניסה לתקן לתוך הפניה אבל הרכב פשוט לא הגיב והמשיך ישר ,התמונה נעצרת בדיוק שהרכב עף לתהום.

• תוכן חדש...