Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 10.12.2020 בשעה 19:12, Smiro כתב:

ומי שהציע להביא מכה לאף - בואו תנסו לתת אגרוף לאף של כלב חזק שבא לתקוף. אם אתה פוגע לו קרוב לאף לך תמלא לוטו. 

כאמור קרה, עם בול מסטיף של 70-80 קילו.

בלוטו לא זכיתי אגב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 11.12.2020 בשעה 23:09, tzahico כתב:

הפיטבול יצא לתקיפה והחבר במקום לברוח ירד לגובה נמוך והתחיל לרוץ לכיוון הפיטבול... הפיטבול ביטל את תכנית ההתקפה, עשה אחורה פנה וכדברי הרמב"ם נהיה מן הנרדפים ולא מן הרודפים :)

בחייאת חבר, נשמע כמו סיפור של טייסים במלחמת יום הכיפורים שמעלים זכרונות מקרבות אוויר מול הסורים בגולן.

• מצחיק 3

איזה כייף לי :)

פורסם

רק רוצה להוסיף טיפ שקראתי איפשהו שהדרך הכי טובה להפריד בין 2 כלבים שרבים בלי לסכן את עצמך היא לתפוס ברגליים האחוריות של הכלב. בצורה כזו, אפשר למשוך את הכלב מבלי שהוא יוכל לנשוך.

Sent from my Surface Duo using Tapatalk

פורסם
לפני 14 דקות, Katom כתב:

לתפוס כלב ברגליים האחוריות זה כמו לתפוס נחש בזנב.. זה לא יגמר טוב.

הופכים את הכלב למריצה ומתחילים לעבוד בשיפוצים. :-D

• מצחיק 5
  • מעניין 1

פורסם (נערך)

לפני 23 שעות, gorelshv כתב:

רק רוצה להוסיף טיפ שקראתי איפשהו שהדרך הכי טובה להפריד בין 2 כלבים שרבים בלי לסכן את עצמך היא לתפוס ברגליים האחוריות של הכלב. בצורה כזו, אפשר למשוך את הכלב מבלי שהוא יוכל לנשוך.

Sent from my Surface Duo using Tapatalk

בהמשך למה שרשמתי, הרעיון הוא שכל אחד תופס כלב והולך אחורה בצורה מעגלית (חשוב לא לעצור) ומכניס אותו לאיזשהו אזור סגור. זו עדיין אופציה מסוכנת אבל אם כל שאר הדברים לא עבדו...

https://www.thesprucepets.com/safely-break-up-a-dog-fight-1117894#mntl-sc-block_1-0-38

עריכה אחרונה על ידי gorelshv
פורסם
לפני 12 שעות, gorelshv כתב:

בהמשך למה שרשמתי, הרעיון הוא שכל אחד תופס כלב והולך אחורה בצורה מעגלית (חשוב לא לעצור) ומכניס אותו לאיזשהו אזור סגור.

בהמשך ישר לתוכנית רוקדים עם כוכבים.

פורסם (נערך)

יצא קורס חדש באוניברסיטה הפתוחה למי שרוצה להתעמק, מועבר בזום בסמסטר הבא.

image.thumb.png.23b9d717a21c89cc6bd4f023c3c8963d.png

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • מצחיק 5

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המנחה הוא פרופ' זאב פרקש?

(אני מניח שאתה יודע שפרקש בהונגרית זה זאב).

• מצחיק 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

• תוכן חדש...