Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא הבנתי, האיבו של הסימולטר זאת מכונית אמיתי לכל דבר שאפשר לנסוע איתה בכביש? שמכילה מנוע וכל זה?

לא נראה לי שאפשר לנסוע איתה בכביש, שינו בה כמעט הכל והתאימו את זה לסימולטור.

מחכה ומחכה ומחכה ליום שזה יבוא...:rolleyes:

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

או קיי, למזלי לא הלכתי לתערוכה. ולפי התגובות שאני רואה כאן לא הפסדתי כלום.

בכסף הזה כבר עדיף ללכת להופעה של פלוריסיינטה, סיכוי גבוה יותר שאני אהנה בהופעה מאשר ב"תערוכה" :roll::roll:

עם ישראל זה עם מאוד מצחיק..מפתים אותו עם כמה מכוניות ספורט ומכוניות שנמצאות כבר למכירה בלוח פוקוס והוא מסוגל לשים 65 שקל בשביל לראות אותם. את האמת? זה יותר עצוב מאשר מצחיק.

פורסם
אין שום קלאץ'... יש שתי דוושות אחת כדי לזוז קדימה ואחת כדי לעצור וזהו. ההילוכים הם מעין טיפטרוניק.. דחיפה מורידה הילוך ומשיכה מעלה הילוך.. כמו בראלי אמיתי.

אני חושב שהסיבה שהם דורשים רישיון היא כדי למנוע מאלפי זאטוטים בני 10 לתקוע את התור רק כדי לגלות שהרגליים שלהם לא מגיעות לדוושות... ואני חושב שהם צודקים במאה אחוז.

נכון אבל אם אתה אומר שהילוכים הם טיפטרוניק גם ילד בלי רישיון יכול להעביר

ונכון אתה צודק גם אני חשבתי על זה שילדים קטנים היו עומדים ותוקעים ת'תור לכן היה אפשר לעשות

מגיל 14 או16 ומעלה זה לדעתי הכי נכון . . .

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
נכון אבל אם אתה אומר שהילוכים הם טיפטרוניק גם ילד בלי רישיון יכול להעביר

ונכון אתה צודק גם אני חשבתי על זה שילדים קטנים היו עומדים ותוקעים ת'תור לכן היה אפשר לעשות

מגיל 14 או16 ומעלה זה לדעתי הכי נכון . . .

אז היו מתחילים לבדוק את הגיל של כל מי שנכנס? איך בדיוק בודקים גיל של מי שמתחת ל-16? אין לו עוד תעודת זהות... הוא צריך תעודת לידה או תעודת זהות של הורה ותאמין לי שאי אפשר לבדוק דברים כאלה בעומס שהיה שם... יותר קל פשוט להראות רישיון נהיגה לאיש שעומד בכניסה לתור והוא נותן לך להיכנס... זה חוסך זמן ומאמץ והם צודקים

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

ילד חסר רישיון, או אפילו כזה בן 17 שרק הוציא רישיון, לא יוכל להתמודד עם הסימולטור הזה בהצלחה בניסיון הראשון. אפילו אם יש מאחוריו שעות של GT4 ב-PS2. המושב הוא באקט, כל האוטו זז, הגז מאוד קשה, הבלמים גם, ההגה כבד ותזזיתי, העברת ההילוכים לא פשוטה. גם לבעלי רישיון וניסיון זה לא יהיה קל...

לא חוכמה להגיד שבבית אתה עושה 1:33 (כמו מישהו ספציפי שאני מכיר), כאשר אין לך מושג כמה הרבה יותר קשה זה ב"לייב"...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סבבה אם אתה אומר ככה אז סבבה לא ידעתי

אבל עדיין היה אפשר לבדוק תעודות זהות כמו שהם בודקים רישיונות אבל כמו שסרוניס

אמר שזה קשה מאוד אז זה כבר דבר אחר . . .

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

שלום לכולם

אתמול ביקרתי בתערוכה הכי עלובה, שהיתה מאז ומיתמיד.

שום אטרקציות או דברים מיוחדים,מילבד אודי(קונספט)B.M.W M6 ,

ומיצובישי ראלי עם מסך פלישטישן(שהנהיגה בא רחוקה מאוד מנהיגה ברכב ראלי אמיתי).

כנראה שהתחום המוטורי,בארץ הקודש,מסרב לתת צעד קדימה,והולך שני צעדים אחורה???!!!

או אולי התערוכה,לא משקפת את המציאות(אני מקווה).

בכול מיקרה,היה עדיף לטייל אתמול בין יבואני הרכב,(שחצים לא הגיע להציג בתערוכה)

באזור רחוב המסגר בתל-אביב,היתי נהנה יותר.

הגיע הזמן שמישהו,ירים את הכפפה,ושהענף יעלה כיתה, בספורט המוטורי ובארועים.

קובי כהן.

פורסם

לא נמאס לכם ? פשוט אני רוצה להבין שמענו כבר אלף ואחת תלונות, כל אחד והזי!ן שכל שלו על כמה התערוכה רעה... אנשים דיי הבינו את הנק'.

מה עוד ? תחדשו , אם אין מה לחדש תסגרו את הת'רד הדפוק הזה!

פורסם
השנה גם לא חילקו פוסטרים ופרוספקטים כמו כל שנה

השנה הם ממש חסכו

פוסטרים דוקא כן חילקו ויצאתי משם עם 3 פוסטרים......

• תוכן חדש...