Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לקניית רכב עד 55,000ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מחפש רכב בטיחותי משפחתי וחסכוני עד תקציב של 55,000 עם קילומטראז של עד 80,000 (למשל יש את האטראז)

איזה רכבים כדאי?

תודה :)

פורסם

שלום,
כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב ומה הגילאים שלהם?
את אטראז' לא הייתי קורא בטיחותי וגם לא משפחתי. יש כאן משתמשים פחות עדינים ממני שיקראו אותו גם זוועה מוטורית.
זה רכב מיני ( ספייס סטאר) + בגאז'.
מכונית בסיסית וחסכונית.
רכב בטיחותי וחסכוני שיכול בשקט לאכלס משפחה של 4 נפשות - הונדה ג'אז. החסרון של ג'אז - הרכב לא מרגיש מספיק חזק .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 3 דקות, vladclar כתב:

שלום,
כמה אנשים צפויים לנסוע ברכב ומה הגילאים שלהם?
את אטראז' לא הייתי קורא בטיחותי וגם לא משפחתי. יש כאן משתמשים פחות עדינים ממני שיקראו אותו גם זוועה מוטורית.
זה רכב מיני ( ספייס סטאר) + בגאז'.
מכונית בסיסית וחסכונית.
רכב בטיחותי וחסכוני שיכול בשקט לאכלס משפחה של 4 נפשות - הונדה ג'אז. החסרון של ג'אז - הרכב לא מרגיש מספיק חזק .

הונדה גאז יקרה הרבה יותר מהסכומים שלי...

בעיקרון יש לנו רכב שני אטראז ודווקא הוא מרגיש סבבה (לא שומע שום רעשים שמדברים עליהם- והוא נוח) הקטע שאני מתכוון לנסוע סביב 100 קילומטר ליום אז מחפש משהו יותר בטיחותי.

ודרך אגב חשוב לי הבאגז' חח אני עובר מסיריון ככה שלמדתי את חשיבות התא מטען

פורסם

הונדה ג'אז 2014-2015 כן נכנסת לתקציב.
בעקרון יש לך 3 כיוונים לרכב חסכוני :
1. סופר מיני מרווחת ( ג'אז, טויוטה ספייס ורסו.
2. רכב היברידי ( טויוטה פריוס / איריס ).
3' רכב דיזל משפחתי ( רנו פלואנס / מגאן ).

אין צורך לצטט הודעה צמודה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ג'אז, מגאן, פריוס, אוריס - כולם קיבלו 5 כוכבים במבחני הריסוק.

היתרון של הונדה ג'אז יהיה במידה ותמצא רמת אבזור קומפורט, עם בלימה אוטונומית ( במהירות עירונית בלבד ), התרעה על סטיה מהנתיב, זיהוי תמרורים, עמעום אורות גבוהים אוטומטי.

• תוכן חדש...