Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלתי הצעה לדאציה דאסטר שנת 2017 4X4 בנזין מנוע 1200 טורבו 

תכלס שמעתי הרבה על הדיזל X4 מנוע 1500 ואני מעונין ממישהו שמכיר את הבנזין איך הוא כמה קילומטר הוא מוכר על הכביש אני אחד שנוסע 40 אלף ק"מ בשנה לא מפריע לי הידני הצריכת דלק שלו קצת יותר גבוהה מהדיזל אבל מענין אותי לדעת איך הוא

מי שמכיר את האוטו הזה אישי אשמח לשמוע את חוות דעתו בענין

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

המנוע הזה (לפחות המנועים שיוצרו עד 5/2016) סובל מכשל תכנוני ראה פרטים נוספים בקישור הזה

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בלי קשר לאמינות המנוע הזה,

בנסועה כזו הייתי קונה רק דיזל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 17 דקות, dorsht כתב:

בלי קשר לאמינות המנוע הזה,

בנסועה כזו הייתי קונה רק דיזל.

למה רק דיזל?

פשוט הדיזל מבחינת ביטוח הוא יותר יקר וגם האוטו יותר יקר 

אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנידון

ובפרט ממישהו שיש לו את הדגם הנ"ל לגבי הבעיה במנוע וכד'

פורסם
לפני 10 דקות, WE988244 כתב:

למה רק דיזל?

כי הוא יותר ב-25% אם לא יותר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 21 דקות, zvit כתב:

כי הוא יותר ב-25% אם לא יותר.

יותר במה?

תודה רבה

פורסם

אמין יותר וחסכוני יותר בדלק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

סליחה - השעה היתה כבר מאוחרת... הדיזל חסכוני יותר ב-25% בדלק, ועם מומנט גבוה ב-20% מהבנזין.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

סליחה - השעה היתה כבר מאוחרת... הדיזל חסכוני יותר ב-25% בדלק, ועם מומנט גבוה ב-20% מהבנזין.

פשוט כרגע השיקול שלי הוא הפרש במחיר בין הדיזל לבנזין של בערך 13אלפש"ח והבנזין עם ק"מ יותר נמוך ב40 אלף והבנזין עם אחריות של עוד שנתיים הדיזל עם אחריות של חצי שנה על מנוע וגיר

הדיזל בכללי הרבה יותר יקר פשוט עכשיו זה ההצעה שקיבלתי מחברה כלשהיא והשאלה שלי היא הם באמת ללכת על הדיזל או לא

תכלס הוא יותר זול אחריות וק"מ יותר נמוך

אשמח ממישהו שמכיר טוב את הדגם שיעדכן

פורסם

הדיזל ישמור יותר על ערכו מהבנזין, ולדעתי יזדקן יותר בכבוד עם פחות תקלות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

ובנסועה שלך יש משמעות לצריכת הדלק, כך שאת הכסף שאתה "מפסיד" ברכישה, אתה "תרוויח" בתדלוקים.

• רעיון טוב! 1

פורסם

תכלס אני בדילמה

חוץ מזה שאמרו לי שהביטוח של דיזל יותר יקר 

כרגע אני ממש בהתלבטות 

יכול להיות שאתם צודקים אני מתכנן להשתמש עם האוטו 3 שנים ולהמשיך הלאה ככה שהדילמה שלי מאוד קשה

פורסם

בכמה יותר יקר?

פורסם

ביטוח יותר יקר ב-20 אלף ש"ח? על זה עוד לא שמעתי.

• תוכן חדש...