Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג חדש בחו"ל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקרון כן, הכל שאלה של מחיר ועלות ביטוח. לא כל חברת השכרה תסכים. באיזה מדינה מדובר?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

לא מעט חברות השכרת רכב דורשות בנוסף לגיל גם ותק של שנתיים (אם אני לא טועה ). 

אני ממליץ שתוודא את הנושא טוב לפני שאתה שוכר בארץ , ואז תגיע לדלפק בחו"ל ויסרבו למסור לך את הרכב. 

עריכה אחרונה על ידי YaronNahum

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם (נערך)

תלוי באיזה מדינה ובאיזה חברה. הפירוט הזה יופיע באתר האינטרנט הרלוונטי. בגרמניה, למשל (בבדיקה האחרונה שלי לפני כמה שנים) יכולת לשכור רכב בסיסי וקצת יותר מזה בגיל 18 ויום ועם רשיון נהיגה בן יום. בבלגיה נכתב באתר שתוספת נהג צעיר נדרשת עד גיל 24, אבל דרשו אותה מבני כאשר היה בן 24 ו-11 חודשים. במדינות אחרות המינימום הוא 21-25 ו\או ותק בנהיגה שנתיים. לדגמי רכב יקרים יש עוד מגבלות, אפילו מעל גל 30, עם כל מיני דרישות נוספות וגם עם הגבלה לגבי מעבר למדינות אחרות.

שים לב שמבחינת חברות ההשכרה אם ההגדרה הנדרשת היא "מעל גיל 24" הכוונה בעצם החל מיום הולדתך ה-25.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שנה שעברה היתי בארה"ב עם מישהו שהיה לו נהג חדש מעל שנה ולא עשו לו בעיות אבל יש הבדלים בין חברות וכדאי לשאול כל חברה לפני הזמנה אם יש לך סוכן נסיעות אז אמור לדעת

פורסם
לפני 15 שעות, sperial כתב:

שים לב שמבחינת חברות ההשכרה אם ההגדרה הנדרשת היא "מעל גיל 24" הכוונה בעצם החל מיום הולדתך ה-25.

התגובה הרלוונטית ביותר.

שכור דרך חברה ישראלית (ולא דרך רנטלקארס וכאלה), שיהיו אחראים להזמנה.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לפני הרבה שנים כשהייתי בן 18 שכרתי עצמאית גולף מסיקסט בגרמניה, בלי שום קשר לישראל.
רוב החברות באירופה היום משכירות רכבים קטנים לנהגים מעל גיל 21, וותק שנה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

@tinoki זה שאתה שוכר דרך חברה ישראלית לא יעזור לך. בטופס ההזמנה אתה מסמן שהנהג מעל גיל 24 כי זה נכון (ביום ההולדת חלפו 24 שנים מאז הלידה), אבל אז אתה מגיע לדלפק ההשכרה ומגלה ש-24 זה בעצם 25. במקרה שהיה לי השכירות היתה באמצעות rentalcars שבסופו של דבר פתרו את הבעיה אבל זה לקח איזה שעה - שעתיים. ההמשך היה שקילומטר אחרי שיצאנו ממגרש ההשכרה גיליתי שחסר לי רבע מיכל דלק. אבל כפרות, כבר לא היה לי זמן כי הייתי צריך לאסוף את המשפחה ולצאת מהמלון. לפחות הרכב עצמי (רנו אספאס) היה נפלה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

זה שאתה שוכר דרך חברה ישראלית לא יעזור לך. בטופס ההזמנה אתה מסמן שהנהג מעל גיל 24 כי זה נכון (ביום ההולדת חלפו 24 שנים מאז הלידה), אבל אז אתה מגיע לדלפק ההשכרה ומגלה ש-24 זה בעצם 25.

זה בדיוק מה שהחברה הישראלית אמורה לסנן ולגלות, כך שלפחות הצד הכספי יהיה מובטח. לפרקטיקה של קבלת הרכב בפועל, מומלץ לבחור חברה ישראלית עם מוקד חו"ל יעיל. לא מתמצא.

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...