Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בעיה בדיבורית


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשעה טובה קניתי ביום ראשון רכב חדש טויוטה יאריס 2013. הרמת גימור שקניתי מגיעה עם מולטימדיה ודיבורית מובנת.

 

העניין הוא שכאשר אני מחבר את הטלפון שלי אני שומע את הצד השני בצורה מקוטעת "ורובוטית" לעומת זאת כאשר אני מחבר טלפון של חבר הכל נשמע מצויין.

 

דברתי עם המוכר של הרכב, הוא אמר לי שאצלו שמעו מצויין, אך גם אצל אשתו הייתה את אותה בעיה והם חשבו שזה בעיה בטלפון ולא בדיבורית..

 

 

מישהו יודע להסביר את התופעה המוזרה שבחלק מהטלפונים שומעים מצויין ובחלק בצורה מקוטעת ורובוטית ?

 

תודה לעונים (-:

×
×
  • תוכן חדש...