Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, 

יש בבעלות אבי רכב שברולט קרוז שנת 2017.

בזמן האחרון יש בעיה עם ההנעה והכיבוי. לא מדובר בבטריה. נראה שלא קורא את המפתח. 

ניסיתי לצלם היום את ההודעה אבל לא הצלחתי כי זה נעלם ובסוף הסתדר. אבל מהמילים שהצלחתי לקרוא בהודעת שגיאה היו transmiter, pocket ו- restart. 

מישהו יודע במה מדובר?

פורסם

הוא כותב: 

Place the transmitter in the pocket and restart.

יש תא אליו מכניסים את המפתח, בתא הזה יש אנטנה שקולטת את המפתח מקורב כשהבטריה המפתח חלשה. 

אם זה מניעה תקין כשנםתח בתא, תחליף בטריה במפתח.

איפה נמצא התא הזה? ליד מחזיקי כוסות או בתא של משענת היד או בתא הכפפות, לא יודע בדיוק. בדוק בספר רכב.

פורסם
לפני 48 דקות, Buki כתב:

הוא כותב: 

Place the transmitter in the pocket and restart.

יש תא אליו מכניסים את המפתח, בתא הזה יש אנטנה שקולטת את המפתח מקורב כשהבטריה המפתח חלשה. 

אם זה מניעה תקין כשנםתח בתא, תחליף בטריה במפתח.

איפה נמצא התא הזה? ליד מחזיקי כוסות או בתא של משענת היד או בתא הכפפות, לא יודע בדיוק. בדוק בספר רכב.

תודה רבה על תשובתך המהירה.

רוצה לוודא שהבנתי נכון (אין לי רישיון כך שאין לי ידע בנושא ואת האינפורמציה שלך אני מעבירה לאבא שלי :)) 

אז בעצם הבעיה זה בשלט? 

ומה שצריך לעשות בפעם הבאה שזה קורה זה לנסות להתניע או לכבות עם המפתח הרגיל ולא עם המפתח החכם? 

אבי בסופו של דבר מצליח להתניע את הרכב אבל רק אחרי 15-20 דקות (ועוד עכשיו בחום הזה).

הנה... מסתבר שיש בטלפון 2 הודעות שגיאה מלפני 3 חודשים. מאז הוחלפו בטריות.

20200507_055023.jpg

20200507_054457.jpg

פורסם (נערך)

כשזה קורה נסה להניח את המפתח במחזיק כוסות הקדמי (זה שיותר קרוב לדאש) ואז להניע.

לאבא שלי יש קרוז 2018 ולפני כן הייתה 2017, שם זה המקום ששמים את המפתח כדי להניע מתי שאין סוללה בכלל ככה שזה צריך לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי Adani

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם
לפני 21 דקות, אבי1959 כתב:

מאז הוחלפו בטריות.

ההודעה הזו אומרת שמערכת התנעה ללא מפתח לא מצליחה לקלוט את המפתח והיא מבקשת להניח אותו במקום יעודי (במחזיק כוסות לפי התגובה של Adani) שם היא יכולה לקלוט אותו מקרוב כמו במקרה של התנעה עם מפתח רגיל. 

אם יש מפתח חכם אחר, תנסו להשתמש בו, האם יש את אותה הבעיה? 

פורסם
לפני 9 דקות, Adani כתב:

כשזה קורה נסה להניח את המפתח במחזיק כוסות הקדמי (זה שיותר קרוב לדאש) ואז להניע.

לאבא שלי יש קרוז 2018 ולפני כן הייתה 2017, שם זה המקום ששמים את המפתח כדי להניע מתי שאין סוללה בכלל ככה שזה צריך לעבוד.

תודה רבה!!!!

הוא ינסה את מה שאמרת בפעם הבאה שזה יקרה. 

לפני 2 דקות, Buki כתב:

ההודעה הזו אומרת שמערכת התנעה ללא מפתח לא מצליחה לקלוט את המפתח והיא מבקשת להניח אותו במקום יעודי (במחזיק כוסות לפי התגובה של Adani) שם היא יכולה לקלוט אותו מקרוב כמו במקרה של התנעה עם מפתח רגיל. 

אם יש מפתח חכם אחר, תנסו להשתמש בו, האם יש את אותה הבעיה? 

מעולה. בפעם הבאה שזה יקרה הוא יניח את המפתח במחזיק הכוסות. 

האמת שהוא לא ניסה להתניע במפתח החכם הנוסף, מסרתי לו לנסות ולבדוק :)

פורסם

בשורה תחתונה - מצוין לדעתי. אם לא הרכב שלי הייתי כנראה קונה אחת כזאת.

אני לא רוצה להעמיס כאן, אם תרצה בשרשור שמיועד לכך אני אפרט בשמחה.

• אהבתי 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

• תוכן חדש...