Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על פג'ו 308 בין השנים 2015-2017?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כנ''ל, גם אני אחרי הC4 1.2 כשקיבלתי אוקטביה 1.5,  עדיין רציתי לחזור ל C4.

הC4 ממש ממש נוחה ומתנהגת מעולה.

מושבים, אוי איזה מושב נוח.

גיר פחות זריז אבל מאוד צפוי. האוקטביה מעייפת לפעמים עם כל ההעברות הילוכים האלה וסגירת שני שסתומים רק כדי לחסוך טיפת דלק.

פורסם

סליחה על ההידחפות - חושב ברצינות על אחת כזו, 150 אק"מ שלפי ההיסטוריה שלה נראת מטופלת היטב בסה"כ...

יש "סכנה" אמיתית בק"מ כזה גבוה?

פורסם

נוהג ב308, עלייה לכביש 10/2014.
צריכת דלק בתוך העיר כ1:9.
כשאני משלב נסיעה בכביש 6 (במהירות כביש 6 עם קרוז קונטרול לרוב) הצריכה מתעדכנת ל1/13, 1:14.

רגל קלה על הדווושה אין לי, אבל נתון של 1:15 בתוך העיר הוא דמיוני בעיני לרכב הזה בקצב נהיגה סביר לתנועה.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

פורסם

אצלי דווקא הצריכה לא רעה.
בנסיעות בין עירונית בלבד הרכב רשם צריכה של 1 ל16.5
כרגע אני נוסע משולב ראשל"צ - יבנה 5 דק' בתוך העיר ו10 דק' מחוץ לעיר בתנועה כבדה עומד על ממוצע של 15.1

בעיר נוסע לפני כולם מחוץ לעיר כמו סבתא על 100 בנתיב הימני.

פורסם

סביר להניח שהנסיעה שלך בנתיב הימני ב100 קמש נינוחים היא שמאזנת לך את צריכת הדלק ומביאה אותך למספרים הללו.

עם הפיגו אני נוסע כמעט ורק בתוואי עירוני והצריכת דלק רחוקה מ1:15 כפי שציינתי. בבינעירוני לרוב מתניידים בליסינג של האישה.

המטרה שלי כאן היא להוסיף עוד קצת נתונים לגבי צריכת דלק כדי שרוכש רכב כזה לא יהיה מופתע כשלא יגיע לצריכה של 1:15 בנסיעות בינעירוניות, נתון שגם רכבי מיני לא תמיד משיגים בקלות.

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

פורסם

אצלי הC4 חושב שהייתי על 1:12 בערך אבל תמיד נוסע מהר משמעותית מרוב התנועה מחוץ לעיר.

נראה לי סביר מאוד מאוד לטורבו פלנטרי.

אנשים היו רואים משהו אדום בוהק במראה וכבר מפנים מסלול.

• תוכן חדש...