Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

4 דלתות לפורשה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום

רציתי לדעת האם פורשה מיצרת (וגם יצרה) אך ורק מכוניות בעלות 2 דלתות עם 2 מושבים, או מכוניות כגון הפורשה טורבו 996 שיש לה 2 מושבים מקדימה ומושבים מאחורה אך אין מקום לרגלים? (לא כולל את הקאיין, אני מתכון רק למכוניות רגילות ולא לג'יפים)

או שהם מיצרים גם מכוניות עם מקום שניתן לשבת בו מאחורה? או מכוניות עם יותר מ2 דלתות

תודה...

נ.ב.

תמונות יתקבלו בברכה!

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

לא!!! אין! פורש מאז ומתמיד התגאתה בכך שהיא מייצרת רק מכוניות ספורט בעלות 2 דלתות...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

שלום, הנה כמה תוצאות של פורשה מרובעת-דלתות...

פורשה סדאן שתצא לקראת שנת 2008 (השקה משוערת). בניגוד לפורשה GT, הרכב הזה ייוצר בייצור סדרתי ולא במהדורה מוגבלת. הרכב חולק דמיון רב עם הפורשה Carrera GT והמנוע הוא קדמי.

gtcoupespec-01.jpg

gtcoupespec-02.jpg

כשהמכירות בחברת "פורשה" דעכו בסביבות שנת 1993, עלתה על שולחן השרטוטים תוכנית מהפכנית, ניתן לומר, של פורשה 911 בתצורת סדאן בעלת מנוע V10. הרכב היה אמור להתחרות ברכבי פאר גרמניים אחרים, כמו למשל סדרת המנהלים המפוארת של BMW לאותה תקופה. לאותם ימים, הרעיון לעצב פורשה 911 בתצורת סדאן היה מעבר לכל גבול כי היה מדובר ב"הרס השם הספורטיבי של החברה". ברכב זה המנוע הוא אחורי ושם הדגם הוא פורשה 989.

989-01.jpg

:twisted: חולה~הגה :twisted:

פורסם

כפי שידוע לי אין פורשה בעלת 4 דלתות אבל מתוכננת בעתיד אחת כזאת

מה שאני זוכר אבל שהיה לי ארת המשחק GTA 1 אז היתה שם מכונית עם 4 דלתות שקראו לה פורשה

מוזר...

עריכה: עכשיו ראיתי את ההודעה שמעליי אז יש פורשה עם 4 דלתות

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא!!! אין! פורש מאז ומתמיד התגאתה בכך שהיא מייצרת רק מכוניות ספורט בעלות 2 דלתות...
דווקה יש... ד"א קוראים לה Panamera.

porsche1_.jpg

porsche2.jpg

פורסם
דווקה יש... ד"א קוראים לה Panamera.
התכוונתי שעדיין לא יצאה... אבל תסתכל למעלה כנראה שיש...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

ועל סמך מה קבעת שהתמונה השנייה היא פוטושופ? לפי איכות התמונה?...

לא הייתי שש לחפש באינטרנט ולהעלות את התמונה שלה בהודעתי, ובכלל להגיב בנושא הזה, אם לא הייתי מאמת את העובדה שזוהי פורשה בעלת ארבע דלתות.

"במקרה", היה ברשותי מגזין "911 & PORSCHE WORLD" מחודש פברואר שנת 2003 ובו כתבה על כל נושא ה-4 דלתות לפורשה. הכתבה עוסקת בפורשה ה"משפחתיות" לאורך כל ההסטוריה, ביניהן הפורשה 989 והפורשה קאיין.

באמת חבל שאין לי כרגע סורק, אך אני אשתדל לסרוק את הכתבה ולהעלותה לפורום.

וכדי להסיר דאגתך לגבי נושא הפוטושופ, דניאל, ישנן תמונות נוספות, חדות ויפות של הרכב (ביניהן התמונה שאני העלתי). דבר נוסף, אני לא מאמין שמנהל ארכיון חברת "פורשה", שתרם רבות לכתיבת הכתבה, יבייש את עצמו בתמונות-מחשב שעשויות בפוטושופ, ועוד בכתבה שלמה שתהיה שקרית?...

אחרון חביב, בהמשך לתודות נאמר בכתב קטן שתמונות הפורשה 989 ("פוטושופ"...) פורסמו לראשונה מחוץ לגרמניה במגזין הזה, ברשות "Porsche" ו"MPI".

WOW, הודעה שלמה רק כדי לבקש שלא להגיב סתם מתוך דיעה אישית אם באמת לא יודעים במה מדובר...

פורסם

זה שאמור לצאת ב2008 הדגם שנראה פחות פוטושופ, חביב בהחלט אבל עדיין לא "פורשי" ובזה התכוונתי לפורש SUX. כן רק בגלל הדגם של הקאיין הם עברו מחברה "קטנה" שמתמחה במכוניות ספורט מטורפות ליצרן רגיל, שמנסה לעשות ג'יפים בשביל נשות גיל העמידה של רמת אביב.

זה שהוא אמור לעשות הרבה כסף (נתקע לך ה'ם') זה לא קשור לשום דבר. מחזיק מפתחות של פורש על ים כסף...

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

רגע, אלו טיעונים הזויים בדיוק אני מביא?...

ודבר נוסף, הערת המזומנים שאני כתבתי הייתה כ"דרך-אגב", אתה מוזמן להתבונן. זה בלי קשר לתגובה שלי אליך לגבי הפוטושופ.

כנראה שנסכם פה את הדיון בינינו? כל מה שאני אומר פשוט "מקפיץ" אותך יותר מדיי מזעם, שזה בכלל לא בגדר כוונותיי...

פורסם

בוא אני אסביר לך מה הכוונה שלי לטיעונים הזויים : פוטושופ לא יכול להתכתב איתי משמע אתה קיים (איפשהו) גם אם לא ראיתי אותך, הפורשה הזאת עדיין לא יוצרה (נכון אם היא תיוצר אז היא לא תתכתב איתי, אבל אני אוכל לראות אותה. בדיוק כמו שאני יכול לראות אותך.) ומכאן היא בהגדרה של "פוטושופ".

לא, לא נסכם.

בכל אופן, הערת המזומנים הייתי ד"א מיותר, כי שוב זה לתמחר משהו שעדיין לא קיים (= פוטושופ). להגיד שהיא תעלה יםםםםםםםםםםם כסף זה נכון אבל מטומטם. אני משוכנע שאף אחד לא חשב שהיא תיהיה המתחרה של הדאצ'יה החדשה למכונית המשפחתית הזולה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
מכיוון שאין לי שום רצון להשתתף בדיון האידיוטי-ועוד-לא-נעול הזה,
למה אתה סתם אומר שהוא לא נעול?
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...