Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז 2017 מהשכרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2106 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

התלבטות קטנה ואשמח לקבל את דעתכם, הלכתי לאחת הסוכניות המוכרות, 

הוצעה בפניי הונדה ג'אז שגם הייתה במגרש אז גם התיישבתי בה וסהכ הרכב היה בסדר גמור מבפנים ומבחוץ. לפי הבדיקה של הסוכנות היו תיקוני מרכב ויש צמיגים שחוקים, לאחר בדיקה מעמיקה איילו תיקוני מרכב, הוחלפה מראת ועוד פלסטיק קוסמטי בבגז'.

ועכשיו לנתונים.

2017, טסט בחודש מרץ.

130,000 ק"מ

התחייבות לטיפול בכל הליקויים שיתגלו אם אקח את הרכב לבדיקה נוספת בעצמי ובאם יתגלו כאלה. אחריות 3 חודשים על גיר ומנוע.

כמובן גם החלפת הצמיגים תעשה על יידם (בטח צמיגים פשוטים אני מניח)

מחיר התחלתי שהוצע היה 50 אלף,

לאחר נסיונות של הסוכן להתגמש במחיר, היום קיבלתי טלפון שלאחר 2 הורדות נוספות, הגיעו ל-46,000, אני מניח שאם אתעקש יותר אפשר לרדת עוד קצת, השאלה מה דעתכם? 

האם תמיד צריך להימנע מרכב מהשכרה?

תודה לעוזרים.

פורסם

השאלה היא מה אתה מחפש בסופר מיני? האם ג׳אז(ניחוש, אוטוסנטר) היא מה שאתה באמת מחפש? רכב יקר יחסית בשוק היד שניה ופה מדובר ברכב שגם נסע המון ועם עבר השכרה(שזה לא נורא מאוד, יש כאלה מפריע להם יותר יש כאלה פחות).

תנסה לפרט קצת מה אתה צריך.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

סופר מיני יחסית מרווחת, נוחות,  חסכונית עד כמה שניתן, ואם יש איבזור ויש אז אני תמיד יותר מאשמח. סהכ אני אהיה נהג יחיד על הרכב, ושיחזיק לפחות 3 שנים. וכמובן תמורה למחיר, אם יש לך הצעות עדיפות אשמח לשמוע!

פורסם

הק״מ מאוד גבוה, אם כי לפי מה שנמכר ביד 2 המחיר של 46 אלף זול משמעותית.

למה לא לחפש למשל 208? בתקציב של 45-50 אלף היתן למצוא מודל 2016 עם ק״מ נמוך יותר ברמת אבזור הגבוה אקטיב.

הרכב יהיה חזק יותר, מושבים נוחים יותר, אם כי פחות מרווח.

מה שתריך לבדוק זה האם רצועת טיימינג הוחלפה, במידה ולא להחליף- יש נטיה להתפוררות שלה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מאז שלחבר קרוב הבלם התנתק ב-208 חדשה על הכביש באמצע נסיעה בכביש מהיר (פחות מ-20 אלף ק"מ עשתה) הדעה שלי לגבי צרפתיות רק התחזקה, אין סיכוי שאני מתקרב לזה.

פורסם

כמה אתה נוסע בשנה?
בעקרון, ג'אז מתאימה לכל הדרישות ( מרווח, חסכוני), והמחיר לרכב הספציפי משקף את הנתונים שלו . מה שאתה צריך לדעת, שזה לא רכב שיימכר בקלות בעוד 3 שנים. תצטרך לחתוך חזק במחיר ( כמו שעכשיו חותחים כדי למכור ).
ההחלטה שלך. לרכב הזה היו חיים קשים, אבל הוא אמין מאוד בבסיסו.
אני מניח שאתה מודע לעובדה שהדגם הזה מרגיש לא מספיק חזק בהשוואה לרכבים מקבילים עם מנועי טורבו בנזין.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא שכחת איזה 0 בסוף?
בכל מקרה, גם אם מדובר ב 14 אלף קילומטרים בשנה, זה עדיין פחות מהממוצע, ואם זה 1440 קילומטרים בחודש, זה יוצא בערך קילומטראז' ממוצע שנתי , וג'אז עם 130 אלף קילומטרים צפויה לעמוד בזה בכבוד למשך 3 שנים ויותר.
לדעתי, כדאי לבקש זיכוי על צמיגים ( או לקחת מהם שובר להתקנה ולהוסיף את ההפרש ) ולקנות משהו נורמלי יותר ממה שחברת השכרה תרכיב לך ( צמיגים סיניים הכי זולים ).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם זה עוזר הנסיעות יהיו על בסיס יומיומי (חמישה ימים בשבוע) לאזור חיפה ממגדל העמק הלוך חזור, אין עוד דברים אקזוטים, החישוב נעשה לפני שנה אבל תקן אותי אם אני טועה.

פורסם

נהגת על רכב כזה?
אם אתה מוכן להתפשר על ביצועים ולחיות עם רעשי מנוע ( בגלל הגיר הרציף וסל"ד גבוה בו הרכב נמצא יותר מהרגיל ), לטובת חסכון בדלק ומרחב הפנים - לך על זה. הרכב באמת חסכוני, ברמה של רכבי מיני.
אם אתה רוצה יותר ביצועים על חשבון צריכת דלק , ואין לך צורך ברכב שהוא למעשה תחליף למשפחתי , חפש מאזדה 2 .

פורסם
לפני 9 דקות, vladclar כתב:

נהגת על רכב כזה?
אם אתה מוכן להתפשר על ביצועים ולחיות עם רעשי מנוע ( בגלל הגיר הרציף וסל"ד גבוה בו הרכב נמצא יותר מהרגיל ), לטובת חסכון בדלק ומרחב הפנים - לך על זה. הרכב באמת חסכוני, ברמה של רכבי מיני.
אם אתה רוצה יותר ביצועים על חשבון צריכת דלק , ואין לך צורך ברכב שהוא למעשה תחליף למשפחתי , חפש מאזדה 2 .

האמת שזה השלב הבא, אבל מישיבה ראשונית הוא מאוד מאוד נוח ביחס לרכבים אחרים שישבתי בהם לנהוג, יותר מזה , עד היום הייתי נוהג מידי פעם על הSX4 (הישנה) של הבת זוג, וזה רכב עם ביצועים נע..., אבל עדיין נהניתי מהחוויה.

פורסם

אם לקחת בעצמך את הרכב לבדיקה ואתה מרוצה - תתחדש. אתה בטוח יודע שלמכור רכב מהשכרה יהיה קשה מאוד. כשהתקציב נמוך ורוצים רכב יחסית חדיש - צריך להתפשר על משהו. העיקר שתדע לאן אתה נכנס מראש.

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

הייתי מחפש משהו שעבר חיים קצת פחות קשים, גם השכרה וגם קילומטראז' גבוה.

אפשר לרדת שנתון או שניים ולקבל רכב במצב יותר טוב אולי.

לגביי ה-208 של חבר שלך - לא חושב שממקרה אחד אפשר להסיק משהו, אבל עשה כרצונך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...