Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר סיפר לי סיפור: השכנה שלו מבוגרת והוא עוזר לה היכן שיכול. 

היא הסתבכה עם הוט שחוזרים ומבקשים תשלומים למרות שהבטיחו לה בכל תשלום - שזהו האחרון ודרכיהם ניפרדות.
מדובר בכל פעם בסכומים קטנים יחסית (50, 10 ש"ח וכו') אבל כמובן הרבה עבור הגברת שאין לה מקורות הכנסה.

החבר מטפל לה בכל פעם בנושא מולם, הם מצידם אומרים שלא ניתן לשלוח מכתב "אין יותר דרישות והכל נסגר" במייל, אלא רק בדואר וכך הם עשו (הוא כמובן מניח שמדובר בשקר).

כרגע הם מבקשים כבר תשלום שלישי, לא ברור כל כך על מה.
הוא כמובן יתקשר אליהם שוב, יגיד בתחילת השיחה שבנייד שלו מותקן מקליט שיחות אוטומטי וימשיך השיחה בכדי להבין על מה הם הפעם רוצים תשלום, אבל נגיד שהשיחה תגיע למבוי סתום - לאן לפנות?
ynet ? משרד התקשורת? בית משפט לתביעות קטנות? איזה גוף מטפל במיקרים כאלה?

פורסם

הטיפול היחיד והיעיל בחברה האיומה הזו היא רק דרך פניה למשרד התקשורת. 

זה הדבר היחיד שמביא אותם לפעולה. כל היתר - תקשורת, פייסבוק וכד' - לא משפיע עליהם.

פתיחת תלונה מפורטת ומסודרת. 

מבוסס על נסיון אישי אחרי שהם גנבו ממני מעל 700 שקלים, וסירבו להחזיר. טירטרו אותי חודשים עם החזרים חלקיים ושקרים מלאים.

רק לאחר התערבות של משרד התקשורת - החזירו עד האגורה האחרונה. 

אני מתקשה להבין איך אחרי כל-כך הרבה הוכחות שהם נוכלים -עדין אנשים מוכנים לתת להם הרשאה לחייב כרטיס אשראי או חשבון בנק. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

^^^

כי ככה מבנה קבלת התשלומים אצלם 

חמתי הייתה קוראת לכאלה גנובים(בחולם )

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לפני 8 שעות, discoTD5 כתב:

הטיפול היחיד והיעיל בחברה האיומה הזו היא רק דרך פניה למשרד התקשורת. 

תודה דיסקו.
איך פונים? האם באתר שלהם יש פשוט קישור למייל או לתלונות?

פורסם

יש לי בארנק כרטיס אשראי אחד, משנת תרפפ"ו, שכאשראי (ולא צעיר / חייל וכו') הוא היה הראשון שלי, אין לו הטבות מיוחדות (חוץ מאשר דמי כרטיס 0 שקל).

אז למה הוא שם? עליו נמצאת ההוראת קבע של הוט, מהסיבה הפשוטה, כשאני מחליט לסיים את הקשר שלי עם הוט הכרטיס יבוטל באותו היום ממש.

אגב מה שעזר לי מול הוט (לא בנושא חיובים דווקא) היה מייל לאחד בשם דני שדה (אז היה בידיעות אחרונות), כשתוך פחות משבוע גם הוא חזר אליי, גם מי שאז הייתה אחראית על השירות לקוחות בהוט חזרה אליי, וגם הבעיה נפתרה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

דני שדה יצא לפנסיה הוא כתב על זה 

יש גם תותחנית הכל כלול חזרה לערוץ 13

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם

Mx3 ( ליאור. למה אני מסתבך עם הכינוי הארוך שלך) -

ברשותך, משהו קטן - גם כשכרטיס אשראי מבוטל (אפילו ע"י הבנק שהפיק אותו ללקוח, כמובן באמצעות חברת האשראי), יכולים לרדת ממנו תשלומים והו"ק. מנסיון.

אחרת - הרבה מתחכמים (לא אתה) היו מבטלים כרטיסים עם הורדות עתידיות.

• רעיון טוב! 1

alfa 156 2.5.

פורסם

ביטול הכרטיס נועד למנוע חיובים, את הו"ק כמובן שיש תכנון לבטל הרשאה בנפרד באותו מעמד.

לא רציתי לפרט יותר מדי לעומק, אבל כן, זה לבטל את ההרשאת הוראת קבע ולאחר מכן את הכרטיס (כדי למנוע חיובים חדשים שלא במסגרת הו"ק).

תשלומים אחרים באותו כרטיס שבוצעו כבר ימשיכו כמובן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ביטול כרטיס אשראי אינו מבטל תשלומים עתידיים, אבל כן מבטל הוראות קבע.

כבר היו לימאי נעימויות עם חברות ביטוח (משום מה גובות בהוראת קבע ולא בתשלומים) כאשר כרטיסים הוחלפו בגלל אובדן או בגלל שדרוג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חברת האשראי לא מבטיחה שביטול כרטיס האשראי יבטל הוראות קבע קיימות.

• רעיון טוב! 1

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם יש כרטיס אחר באותה חברה הוראות הקבע מועברות אליו אוטומטית. אם אין החברה מודיעה כי עליך לטפל בהן. הניסיון האישי שלי הוא שלא תמיד הוראות הקבע אכן עוברות בצורה חלקה.

עסקות תשלומים נמשכות עד התשלום האחרון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשלומים עד התשלום האחרון זה בלי קשר.

גם כשהיה לי כרטיס אחד באותה חברה הנציגה לא יכלה להתחייב שביטול הכרטיס יבטל גם הו"ק קיימות (הוא לא יאפשר חדשות), אמה לי אם תרצה לוודא עליך לבקש גם ביטול הוראות קבע

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בתאריך 31.8.2020 בשעה 18:39, ירחמיאל כתב:

איך פונים? האם באתר שלהם יש פשוט קישור למייל או לתלונות?

כן. באתר משרד התקשורת -

https://www.gov.il/he/departments/guides/subjects?chapterIndex=2

המצחיק הוא שאם תרשום בגוגל 'משרד התקשורת' התוצאה הראשונה היא מודעה ממומנת של 'הוט' שאומרת שאם אתה לא מרוצה או יש לך תלונה, פנה ישירות להנהלת הוט. הייתי מנסה אותם קודם. מאמין שהם יודעים מאיפה הגיעה הפניה. 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...