Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאביה ופולו, אותו רכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מאוד רוצה לקנות רכב חדש סופר מיני . הייתי באולמות תצוגה של סקודה ופולקסווגן אני מאוד אוהב את ההנדסה האירופית ובעיקר את מנוע הטורבו של הרכבים של צ׳מפיונס שמרגיש מאוד חזק ושקט. אני מתלבט בין הפאביה לפולו, הפולו יקרה בהרבה ולפי הבנתי זה בדיוק אותו רכב בתמחור ושיווק שונה. אין לי שום עניין בלקנות רכב סטטוס וזה לא מעניין אותי , נטו הנתונים היבשים. האם יש יתרון בלקנות פולו מלבד הסטטוס של פולקסווגן או שאני יכול לחסוך 20k ולקבל את אותו הרכב בדיוק עם פאביה?

פורסם

מבחינת נתונים יבשים כמו מנוע ותיבת הילוכים זה אותו רכב.

מה שכן הפולו מגיעה מאובזרת יותר עם לוח שעונים דיגיטאלי מלא ואיכות חומרים טובה יותר במעט 

השאלה אם עבורך ההבדל הזה מוצדק.

פורסם

הפולו מגיעה עם תיקון סטייה מנתיב שלא קיים באיביזה ובפאביה, אבל מצד שני מגיע עם מנוע חלש יותר, הפולו עם ה-115 כ"ס כבר מתומחרת מאוד גבוה.

או שאתה מתעניין בורסיות הידניות? כי לפי מה שידוע לי הפאביה כרגע נמכרת רק בידני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הפולו בעלת איכות חומרים עדיפה, מרווחת יותר מאחור, מה שכן התמורה למחיר בעייתית בקבוצה. לדעתי האיביזה מציעה את התמורה הטובה בין האחיות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפולו הגנה טוב יותר על הנוסעים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חוץ ממה שציינו לגביי הבטיחות, האבזור והפלטפורמה המודרנית יותר עליה יושבות שאר הסופר מיני של קבוצת VAG (למעט הפאביה),

תא הנוסעים יותר איכותי בפולו, בנוסף לשלוש שנות אחריות שאין כסטנדרט בפאביה (תוספת תשלום של 1000₪), יש בקרת שיוט אדפטיבית שאין בפאביה ותיקון סטייה מנתיב כפי שכבר ציינו, מולטימדיה טובה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה לכל העונים, מעריך ומחזיק מדעתכם. האם אתם חושבים שההבדלים שצוינו פה מצדיקים את ההפרש במחיר? או שזה לגמרי אינדיבידואלי

פורסם

אתה יכול לבחור במשהו שנמצא באמצע - איביזה.

מצד אחד על הפלטפורמה החדשה עם בקרת שיוט אדפטיבית, מערכת מולטימדיה טובה ברמת גימור FR וכו', מצד שני אין מערכת לתיקון סטייה מנתיב ויש מובילאיי בהתקנה מקומית.

ההפרש גדול יחסית, איביזה FR אפשר לקנות בסביבות 110 אלף ש"ח על הכביש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ברמת אבזור fr גם איכות החומרים טובה מאשר בפאביה או ברמות אבזור הנמוכות של האיביזה והסלון עם המושבים השונים ניראה די טוב, ובערב יש תאורת אווירה.

פורסם

ונראה גם ש-FR רמת גימור מבוקשת מאוד, כך שסחירות עתידית אמורה להיות טובה.

• תוכן חדש...