Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברשותי דייהטסו טריוס 08 וכל טיפול אני מבקש שיסדרו את המזגן ונראה שבמצבו המיטבי הוא ממש גרוע ואני מוצא את עצמי נשרף, רציתי לברר האם יש אפשרות להחליף מזגן מקורי ברכב למזגן יותר רציני?

פורסם

כנראה לא היית אצל מישהו מקצועי שאבחן מדוע המזגן אצלך אינו מקרר.

תן עוד פרטים בבקשה:

האם יוצא זרם של אויר מספיק חזק בהפעלת המפוח על מהירות מקסימלית ?

האם המזגן בכלל מקרר ? אני יוצא מתוך הנחה שאתה מפעיל את המדחס וסוגר את תריס הסירקולציה.

(האם מקרר רק כשהרכב עומד, נוסע וכו').

האם החליפו פעם פילטר מזגן / מילאו גז במערכת ?

אם כן - מתי ?

התאמה של מדחס אחר יכולה להיות בעייתית )עקב כל מיני התאמות שצריך לעשות - החל מהחיבור הפיזי של מדחס המזגן לרכב, צנרת וכו').

alfa 156 2.5.

פורסם
לפני 13 דקות, חולגי כתב:

כנראה לא היית אצל מישהו מקצועי שאבחן מדוע המזגן אצלך אינו מקרר.

תן עוד פרטים בבקשה:

האם יוצא זרם של אויר מספיק חזק בהפעלת המפוח על מהירות מקסימלית ?

האם המזגן בכלל מקרר ? אני יוצא מתוך הנחה שאתה מפעיל את המדחס וסוגר את תריס הסירקולציה.

(האם מקרר רק כשהרכב עומד, נוסע וכו').

האם החליפו פעם פילטר מזגן / מילאו גז במערכת ?

אם כן - מתי ?

התאמה של מדחס אחר יכולה להיות בעייתית )עקב כל מיני התאמות שצריך לעשות - החל מהחיבור הפיזי של מדחס המזגן לרכב, צנרת וכו').

יש זרם אוויר אך לא מספק לטעמי, הייתי בכמה מוסכים שונים לגבי אותה בעיה לאורך שלש השנים שיש לי את הרכב, המזגן מקרר בעיקר כשהסלד גבוה, ניכר בנסיעה.
החליפו פילטר ומילאו גז מספר פעמים פעם אחרונה לפני חודש

פורסם

"מילאו גז מספר פעמים" - יש כנראה דליפה.

אחרי הפעם הראשונה שיש חשד לדליפה - צריכים היו למלא במערכת מין חומר זרחני בתוספת, ע"מ לראות מהיכן הדליפה.

מהיכן כבודו בארץ ?

alfa 156 2.5.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...