Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב גיימינג נייד עד 4000 - 4200 אש"ח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בוקר טוב,

אני מחפש מחשב גיימינג בסכומים הנ"ל, יש אופציה להביא מאילת,

הדרישות הם נטו גיימינג, אולי טבלאות excel שזה שטויות,

ההתעקשות על נייד היא מכמה סיבות וגם מסיבה של מקום, בעתיד אחבר אותו למסך הטלוויזיה וארכוש לעצמי עכבר + מקלדת אלחוטיים, ראיתי את המחשב : Asus ROG Strix G FX531GT-BQ291,

על פניו מסקירות ברשת הוא מריץ משחקים דוג' Call of duty war zone או Pubg, על הכי גבוה ברמה של 90-120FPS,

למשל פורטנייט ברמת EPIC הוא מריץ על 140FPS (אני לא משחק פורטניינט, סתם לשם השוואה),

אשמח לשמוע לדעתכם בנושא, או למחשבים מומלצים,

במידה וניתן, אשמח לדעת על מקום רכישה במחיר הוגן,

כמו כן, חשוב לי שהמחשב יהיה אקטואלי לזמן ארוך,

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ozal5
פורסם

פשוט לא.

ולהאריך אם מדובר במחשב שצריך להיות נייד וגיימינג תקנה NUC וזהו , וכבר יוצאים עכשיו גם של AMD אז בכלל 

אם יותר גמיש בנושא אז מחשב טיפה יותר גדול וככה האופציות גדלות.. 

ומסך מחשב עדיף כבר 27 ולא טלויזיה 

פורסם (נערך)

הרבה זמן לא קניתי מחשב עם מפרט גבוה, וכשאני מסתכל היום על מחשבי גימינג אני רואה שAMD באמת מופיע שם לא מעט,

האם בקצה העליון הביתי אינטל איבדו את השוק? גם מול i9?

עריכה אחרונה על ידי DrorZi

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא איבדו את השוק, אבל הVFM של AMD מתעלה על אינטל בהרבה מקרים.

מה גם שהמעבד משחק תפקיד פחות משמעותי בגיימינג

אפשר לקבל חוויה נפלאה ממעבד בינוני כמו i5 או מקבילו בAMD בשילוב עם כרטיס מסך טוב (1080/1070ti ומעלה)

אם המטרה היא גיימינג אני ממליץ לקנות לפטופ טוב אבל שלא מיועד לגיימינג + כרטיס מסך חיצוני

את המחשב עצמו הייתי קונה יד 2.

פורסם

לדעתי למי שמתעקש על נייד לגיימינג הפתרון של כרטיס מסך חיצוני הוא מושלם. למי שלא מכיר - יש קופסאות שמאפשרות להתקין בתוכן כרטיס מסך סטנדרטי ולהתחבר לכל לפטופ שיש לו יציאת thunderbolt3, והעסק עובד כי צורת החיבור הזאת מאפשרת תעבורה מהירה מאד של עד 40 גיגה ביט לשניה.
ככה אפשר לקנות לפטופ טוב בגודל כזה שיאפשר לו גם להיות באמת נייד כשצריך, ורק בבית כשרוצים לשחק מחברים לכרטיס מסך החיצוני ולמסך גדול כמובן. העלות של קופסאות כאלה היא סביב 250-400 דולר, בלי הכרטיס עצמו.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

היי,

תודה על העצות,

האם המחשב שרשמתי כאן, לא יהיה מספיק רלוונטי?

האם יש המלצה ללפטופ + כרטיס חיצוני מומלצים?

משחק משחקים כגון PUBG, Call of duty war zone, באטלפילד וכו'.

פורסם

ממליץ לצפות בסקירות עם בנצ'מארקים, למשל (תוודא שזה הדור של הסטריקס שאתה רוצה לקנות):

חפש עוד סקירות, כל אחד מתמקד בדברים אחרים (בנצ'מארקים, תרמיות, תגובת מסך וכו').
ממליץ גם להשקיע קריאה על כל דגם ספציפי בפורומים של Reddit, אתה לא תתקל בשום מקום אחר בדיווחים על כפתורים נופלים, צירים נשברים וכו' (לגבי הסטריקס לא ראיתי משהו חריג).
לגבי AMD או אינטל, בתקציב שלך דווקא יש יתרון לרייזנים אחריי שאתה מוודא ששאר המפרט מתאים לך.
כרגע אין הרבה לפטופים טובים עם רייזן, בעיקר בגלל שהם מצויידים בכרטיסי מסך פחות חזקים ובאים עם פשרות אחרות כמו מקלדת ומסך (זה לא קשור למעבד, אלא ללפטופ עצמו).
זו כמובן הכללה ויש פה ושם דגמים מוצלחים, למשל HP Omen החדש.
בגדול כל מה שכתבו לפניי נכון, צריך לזכור שלפטופ הוא פשרה בעיקר של ביצועים כנגד יכולות קירור-חיי סוללה-מימדים, ואלא אם אתה מתעקש על לפטופ תמיד עדיף נייח.

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

תתרחק מכרטיסים חיצוניים. על הנייר זה נראה כמו פתרון מגניב. בפועל- זה יקר ממש, סובל מבעיות דרייברים, ולהיות תלוי ביחידה חיצונית זה די מעפן.

אני ממליץ לחכות מעט עד שסדרה 4 של רייזן תיעשה יותר נפוצה בניידים, זה אמור להגדיל את היצע השילובים האפשריים בשוק ובכל טווח מחיר יהיו יותר אופציות. לא מדובר על הרבה זמן- חכה עוד חודש חודשיים.

פורסם

באמת לא מובן. אם ההתעקשות היא בגלל מקום- אפשר לבנות מערכת mini ITX נהדרת וחזקה. תהיה זולה יותר מנייד ולמעשה גם קטנה יותר (יותר שמנה- אבל חתימה קטנה יותר)

פורסם

כפי שאמרתי,

יש מספר סיבות, אישיות ומבחינת מקום,

אני צריך את הנייד בכל אופן מסיבות מסויימות,

ברור לי שבמחיר הנ״ל אוכל להשיג מחשב נייח טוב יותר.

האם הניטרו כל כך מומלץ?

פורסם

אני חושב שההליוס 300 יותר מומלץ, תלוי כמה תוכל להמתין שנה שעברה היו מבצעים מתחת לאלף דולר על מפרטים סבירים (9750h לא זוכר אם 2060 או 1660ti).

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
לפני 8 דקות, Moonlight Theory כתב:

אני חושב שההליוס 300 יותר מומלץ, תלוי כמה תוכל להמתין שנה שעברה היו מבצעים מתחת לאלף דולר על מפרטים סבירים (9750h לא זוכר אם 2060 או 1660ti).

יכול להמתין, במידה וזה משתלם, אין סיבה שאהיה פזיז.

תודה!

פורסם

קח בחשבון שלא משנה איזו המלצה יתנו פה, אפשר ליפול על לימון.
לא יודע לגבי אמאזון, אבל החוק בישראל קובע שתשלם מע"מ אם קיבלת מחשב חדש במקום תקול. אז זה הסיכון של בגדול (אולי גם עלויות משלוח חוזר).

• תוכן חדש...