Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא היה כדאי להמתין לדגם החדש שמגיע בספטמבר?

מה השיקולים לא להמתין?

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, דני זומרשטיין כתב:

לא היה כדאי להמתין לדגם החדש שמגיע בספטמבר?

מה השיקולים לא להמתין?

סיימתי ויצאתי מהסדר ליסינג במקום העבודה.

עריכה אחרונה על ידי yze
פורסם

מתאים לטויוטה. בלאנד קרוזר 17, רכב של כמעט חצי מיליון, אני לא מוצא חיישני גשם למגבים, חיישני תאורת דרך, נעילה אוטומטית בתחילת נסיעה, או חיווי נעילת מהירות לבקרת שיוט. 
אז תסתכל על זה ככה - קנית בזיל הזול את אותו אבזור של רכב בחצי מיליון שקל, ואתה מתלונן ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
לפני 41 דקות, AlonBar כתב:

מתאים לטויוטה. בלאנד קרוזר 17, רכב של כמעט חצי מיליון, אני לא מוצא חיישני גשם למגבים, חיישני תאורת דרך, נעילה אוטומטית בתחילת נסיעה, או חיווי נעילת מהירות לבקרת שיוט. 
אז תסתכל על זה ככה - קנית בזיל הזול את אותו אבזור של רכב בחצי מיליון שקל, ואתה מתלונן ?

לא היה לי את המידע הזה.

You made my day!!!

😂

פורסם
בתאריך 28.7.2020 בשעה 10:33, yogev20 כתב:

שקלתי בעבר לרכוש יאריס, מעבר למערכות בטיחות שלא קיימות וחוסר באבזור בסיסי

היה לי קשה לקבל רכב במאה 21   ללא משענת יד מרכזית לנהג. לא מבין על מה חוסכים כאן.

כל דגמי היאריס (כולל אלה המגיעים בייבוא מקביל) למעט אחד המיועד לליסינג וכנראה שכלל לא משווק לשוק הפרטי - מגיעים עם מערכות בטיחות מקוריות.

משענת יד - אפשר להוסיף פתרון aftremarket  אם רוצים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני 58 דקות, AlonBar כתב:

אני חושב שזו ההחלטה של היצרן כי הלנדר קרוזר הוא לא כזה ולא אמור להיות כזה. נכון, זה נוח, אבל אם זה מה שאתה מחפש, תקנה GX. יש לי חבר שהייתה לו לנד קרוזר שנים והחליף המון דגמים וכל פעם קנה את הדגם הכי מפואר. למרות זאת, היו חסרים דברים והרכב לא היה נוח או מפנק. לאחרונה החליט לרכוש NX, ושם, יש לו את כל מה שחיפש.

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני כשעה, zvit כתב:

משענת יד - אפשר להוסיף פתרון aftremarket  אם רוצים.

לא מקבל רכב במאה ה -21 שמגיע בלי משענת יד מקורית מותאמת בדיוק לפתח

כולל גובה מתאים להנחת היד, ופתח לאחסנה. אישית, לא ארכוש רכב שאין בו משענת יד מקורית. (בטח לא רכבים חדישים)

• רעיון טוב! 1
פורסם

מסקנה: אם איכפת לך מהפיטצ'רים של הרכב שב שעה ברכב תצוגה + חצי שעה בנסיעות מבחן.

מדובר בעשרות אלפי שקלים של הוצאה, תחקור מה אתה מקבל בתמורה.

נ.ב

לא מבין את ההתלהבות סביב יאריס.

• אהבתי 1
פורסם

יאריס נתפס כרכב אלמותי, חסר תקשורת עם מוסכים ושומר ערך כמו המונה ליזה. אז למה ליצרן/יבואן  להתאמץ ולהשקיע ? וזה למרות שדווקא הסיפור הזה של משענת יד מרכזית כתנאי בלעדיו אין, נראה לי קצת מוזר. אבל  גם הסיפור של הקילס לא באמת דיל ברייקר עבורי, אז כנראה שאני שייך לזן אחר, כזה שאצלו לשאלה אם האוטו נוח, שקט ונעים לנסיעה (  גם לא בדיוק הפורטה של היאריס ) יש חשיבות קצת גבוהה יותר בסולם הפרטי מאשר לדברים האלו. 

פורסם

אז זהו שיאריס גם לא רכב נוח ( במיוחד משענת גב לנהג ).
אני לא יודע איך הדגם ההיברידי, אבל יצא לי לנהוג בדגם בנזין עם 350 אלף קילומטרים ( מרובה נהגים ) - בחיים לא הייתי מנחש את הקילומטראז', הרכב הרגיש די חדש.
כנראה יש משהו ב"אלמותי".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מדהים, כל הבעיות שלך אפילו לא תלויות בנסיעת מבחן. בסך הכל היית צריך לקרוא את הברושור... 

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)

הפיצ'פקעס האלה זה מהדברים שאתה לא חושב עליהם אפילו כשאתה קונה רכב ואחרי מספר ימים זה מתחיל להציק, במיוחד אם הגעת מרכב שהיה בו את זה.

אני שותף לדעה שמנסים לרמוז לך פה בעדינות לא בוכים על חלב אחרי שהוא נשפך.

תהנה מהרכב היאריס רכב מעולה אמין צפוי ושומר ערך זה היתרונות העיקריים שלו.

עריכה אחרונה על ידי stum
פורסם

חברים, אני חושב שאני כותב את זה כבר פעם שלישית, או אולי שנייה, אבל בהחלט לא ראשונה. אנני בוכה. תתפלאו, אני אפילו מרוצה מאוד מהרכב. מה שהבעתי פליאה על הדברים הפשוטים שמסתבר, עדיין נחשבים לוקסוס, אצל יבואנים מסויימים. 

מטרת הפוסט שלי הייתה להביא מידע למי שזה חשוב. כי בניגוד לכמה הערות מעלה שכל זה היה אפשר למצוא בברושור( לא ראיתי ברושורים שבהן רשום "בקרת שיוט עם או בלי תצוגה מהירות" נעילה מרכזית עם פירוט מהירות הנעילה") או בנסיעת מבחן (רכב ההדגמה הינו ללא בקרט שיוט, מהירות נעילה מרכזית בד"כ נקבעת בהגדרות ולא כברירת מחדל).

תודה לכל המשתתפים. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...